Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ,משפחתית ב20,000 +

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח להמלצה , מה חשוב לנו:
אמינות -כמו כל הרכבים היפניים שהיו לי , תיקונים קטנים כל שנה שנתיים.
מרווח פנים-מעדיף כמו בקורולה ,שניתן לדחוס 2 כסאות ובוסטר צר.
צריכת דלק-עד 10 קמ לליטר.

תקציב -20,000, מכוון לשנתונים 2011 ומעלה.
קורולה ומאזדה 3 אני מכיר,אשמח להמלצה גם לדברים אחרים, אולי סקודה ראפיד?
תודה רבה!
פורסם
לפני 37 דקות, zvigolden כתב:

מיצובישי לאנסר אם לא יפריע לכם רעש יותר מהמתחרות

מעניין ,אני רואה שהן די זולות ביחס למאזדה 3 והקורולות .... יש לזה סיבה ? אמינות?

פורסם

הרכב אמין מאוד אם טופל.

היה לי אותו בליסינג 3 שנים ו120000 ק"מ ללא אף תקלה אבל הרכב חזר לליסינג ב2014.

מה שתמצא היום חשוב איך טופל.

דגם ה1.5 חלש ורועש ביחס למאזדה ולקורולה ואולי זו הסיבה לחולשת השוק שלו ובנוסף רוב הדגמים שירתו בליסינג 

לי הרכב היה מרווח וכסא נהג נוח מאוד.

פורסם

הונדה אינסייט - למיטב ידיעתי היו בעיות של אכילת שמן במנוע ובעיות עם הסוללה לכן יחסית להונדה ולהיברידיות אחרות הן מאוד זולות

סקודה ראפיד - בעיות עם הגיר ובעיות בשרשרת תזמון במנוע מהדגם הקודם.

הלנסר שהציעו לך אחלה אופציה במיוחד גרסאת הספייסבאק במרכב האצבק מה שהופך אותה ליותר נוחה.

עוד אופציות טובות הן הקיה פורטה/סיד ויונדאי I30 במיוחד במרכב סטיישן.

המאזדה 3 יותר צפופה מהן לכן לדעתי פחות מתאימה למשימה.

פורסם
לפני 43 דקות, Gavrik כתב:

הונדה אינסייט - למיטב ידיעתי היו בעיות של אכילת שמן במנוע ובעיות עם הסוללה לכן יחסית להונדה ולהיברידיות אחרות הן מאוד זולות

סקודה ראפיד - בעיות עם הגיר ובעיות בשרשרת תזמון במנוע מהדגם הקודם.

הלנסר שהציעו לך אחלה אופציה במיוחד גרסאת הספייסבאק במרכב האצבק מה שהופך אותה ליותר נוחה.

עוד אופציות טובות הן הקיה פורטה/סיד ויונדאי I30 במיוחד במרכב סטיישן.

המאזדה 3 יותר צפופה מהן לכן לדעתי פחות מתאימה למשימה.

תודה רבה

אני אבדוק לגבי הלאנסר...

מה לגבי פלואנס ? אפילו דיזל , אמורות להיות אמינות?

פורסם (נערך)

פלואנס דיזל זה רכב אמין בסה"כ למיטב ידיעתי יש תלונות על תקלות עם המוח גיר שעלות ההחלפה שלו היא כ2500 ש"ח אבל מעבר לכך לא שמעתי על בעיות מיוחדות ומנוע הדיזל של רנו מאוד אמין.

השאלה היא אם ניתן למצוא פלואנס דיזל במצב טוב בתקציב שלך? לפני 3 שנים חיפשתי רנו מגאן 3 דיזל (אחותה התאומה של הפלואנס) ב40 אלף שקל היה לי קשה למצוא יחידה שמורה לדעתי היום ב20 אלף אתה לא תמצא רכב במצב סביר ובמקרה של הדיזל עם התיבה הרובוטית אתה יכול ליפול וכנראה תיפול על תקלות יקרות לתיקון לכן הייתי ממליץ לוותר על הפלואנס.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • תוכן חדש...