Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון רכב פג'ו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

הרכב שלי (פגו 5008 שנת 2013) כבה באמצע נסיעה והשמיע פמפומים.

גם בעת הדלקה של המנוע כבר תקופה היו רעשים מהמנוע.

מפה לשם, הרכב הגיע למוסך עם גרר והאבחנה של המוסכניק הייתה:

1. משאבת הדלק הלכה וצריך להחליף - 2600 ש"ח 

2. רצועת טיימינג הלכה.- 2700 ש"ח

* מחירים לא כוללים מע"מ.

כבר תיקנתי את הרכב, ושילמתי , פעם הבאה אתייעץ קודם :) אבל כדי לדעת שהוא היה הוגן...וכי אני לא מבינה בזה כל כך, אשמח לעצתכם, האם המחירים  שנתן סבירים? 

אגב, הגעתי אל המוסכניק הזה דרך המלצות, והוא עד היום היה מקצועי ופתר דברים שאחרים לא הצליחו..

דעתכם? 

פורסם

5008 זה לא רכב שהאמינות שלו טובה. 

הטיימינג ומשאבת הדלק בלחץ גבוה הן רק חלק מהמחלות שלו.

אפשר גם לראות שהשוק של הרכב מביא אותו להסחר במחירים נמוכים בגלל זה. 

ידועים לך קודי התקלה שהיו בהתחלה?

מאיפה אתה בארץ ובאיזה מוסך טיפלת? תעלה צילום חשבונית לאחר שתסתיר פרטים אישיים כדי שאפשר יהיה לתת חוות דעת.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

להחליף רצועת טימנג זה גניבה, כך קרא לי לפני חצי שנה בפיגו 3008 שנת 2013 במוסך מורשה 

אמרו לי במוסך צריך להחליף רצועת טיימנג בעלות 2500 שח כולל 

אמרתי אין פתרון אחר אני אמור למכור הרכב, ורק עשו מתיחה לרצועה בעלות 500 שח כולל, והבעיה לא חזרה עד עכשו

גם משאבת דלק החלפתי שנה שעברה בעלות 2900 כולל

יש הבדל עצום בין מוסכי פיגו המורשים יש כאלה ששוחטים ויש כאילו שנותנים הרבה הנחות

עריכה אחרונה על ידי יוסי באבא
פורסם

זו לא רצועה. זו שרשרת, אבל זה לא באמת משנה לדיון. עלות קיט תזמון מקורי בחנויות כ ₪1200 כולל מע"מ אז

אני מנחש שפות"ש ציטט מחיר כולל עבודה.

לדעתי טיפה יקר אבל אם הוא מקצועי אז בהחלט שווה . השרשרת זה הרבה עבודה וידוע שיש לה בעיית התרופפות עם השנים. מחירי החלפים המקוריים בארץ יקרים ולא הייתי מתקין במוסך מדרכה . כן , משאבה קידמית זה בקלות ₪3000 אין לי פה הפתעה (אני מבין שאתה מופתע אבל היי : קנית בזול ולא התייעצת פה לפני).

בהתאם לקודי השגיאה, כנראה שראה בעיות תזמון הצתה . שמעת נקישות מדי פעם ?

מתי הוחלפו פלאגים ?

פורסם

רק תבין , ב 5008 שלי שילמתי ₪2000 על קיט תזמון (שכולל שרשרת, מותחן , מובילים) בחנות חלפים. לפני עבודה . מחירי החלפים ירדו עם השנים . מקצוען לא "ימתח" שרשרת תזמון. אם המותחן חלש, השרשרת כבר דפקה את המובילים.

טוב שהחליף הכל.

• תוכן חדש...