Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תכנס ללחץ , תיקח פנס ותסתכל מתחת לרכב ואז תוכל לדעת מה הבעיה.לא נזל ליטר,זאת תוצאות של התפשטות שמן בגלל הזמן כי רכב לא נסע ,יש לך נזילה קטנה וזאת התוצאה של טיפטוף.

פורסם

לא, החנייה מישורית לחלוטין. מצרף כאן את הרכיבים שנכללו בטיפול האחרון.

20200418_223455.jpg

תודה אלצ'קו, אין כאן לחץ. יש כאן רק חשש מגרימת נזק לגיר.

בכל מקרה הרגעתם אותי בנוגע לאופציה של להוציא את הרכב לפחות מחוץ לחניון ומשם לגרור אותו למוסך.

רק נותרה השאלה האם החלפת שתי הגומיות לציריה יכלה לגרום למצב שכזה?

פורסם (נערך)

מעניין שרכש שמן שלך ולא שאר החלקים ומוסך גזר קופון על חלקים ולא קטן.

פעם הבא אם מוסך מסכים לקבל חלקי חילוף אז תקנה את הכל ושלא יקנו אותך עם מילה" מקורי" , כי זה לא קיים כמעט ,יצרני רכב מזמן קונים חלקים ומאשרים לפי איכות ותקציב,יש מספיק יצרנים איכותיים שאתה קונה אותם בהרבה -הרבה יותר זול כמו שרכשת שמן.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

דווקא בגומיה לציריה הייתי שם רק מקורי. אמנם יקרה אך מחזיקה עשר שנים.
חליפית כל שנה צריך להחליף.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

הצורך בגומיות לציריה עלה תוך כדי טיפול, לא היה לי מושג, לכן זרמתי.

ובאופן עקרוני, כיוון שבשאר המכוניות שהיו לי הייתי מביא הרבה פעמים דברים בעצמי, חשתי ותחושתי הייתה מוצדקת בדיעבד שניסו לגזור עליי עדיין קופון מכיוון אחר.

לכן אני משתדל, לפחות במוסך מורשה יבואן כמו זה, שלא "להגזים" בעניין החלפים. אני מסכים שזה לא לעניין, אך זה מה שקרה לי בפועל.

אני בשמחה אביא את החלפים שלי, אדע להשיג לא פחות איכותיים מאלה שלהם, וגם אני מודע לעניין המקוריות, בסופו של דבר זה דנסו לרוב.

פורסם (נערך)

אם ניתקו הציריה מהגיר לצורך החלפת הגומיות ייתכן ולא החזירו אותה עם הפין אבטחה הקשתי. בקצה מוט הציריה הניכנס לגיר יש קשת קפיצית שמשאירה את הציריה בגיר בצורה בטוחה. מומלץ מאוד לאחר הוצאת הצירייה להחליף את הקשת אבטחה הזו באחד חדש כי אם הישן לא מקבע את הציריה כמו שצריך אז מהתנועתיות שהציריה תבצע אם בסיבובים או כל מצב שיכול להרחיק את הציריה מהגיר הציריה תתרחק בצורה לא מבוקרת מהגיר ושמן גיר יתחיל לזלוג אחוצה. יכול להיות גם בזמן שניתקו הציריה פגעו במחזיר השמן עצמו אני ממליץ לך כדי שתדע בדיוק איפה הייתה הבעיה להיות נוכח ואפילו מקרוב מאוד בעת התיקון עצמו וכדי למנוע חיובים נוספים. ובחייאת בן אדם...תראה את המחירים שאתה משלם..לא כואב לך הלב?? 

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, מאור30 כתב:

אם ניתקו הציריה מהגיר לצורך החלפת הגומיות ייתכן ולא החזירו אותה עם הפין אבטחה הקשתי. בקצה מוט הציריה הניכנס לגיר יש קשת קפיצית שמשאירה את הציריה בגיר בצורה בטוחה. מומלץ מאוד לאחר הוצאת הצירייה להחליף את הקשת אבטחה הזו באחד חדש כי אם הישן לא מקבע את הציריה כמו שצריך אז מהתנועתיות שהציריה תבצע אם בסיבובים או כל מצב שיכול להרחיק את הציריה מהגיר הציריה תתרחק בצורה לא מבוקרת מהגיר ושמן גיר יתחיל לזלוג אחוצה. יכול להיות גם בזמן שניתקו הציריה פגעו במחזיר השמן עצמו אני ממליץ לך כדי שתדע בדיוק איפה הייתה הבעיה להיות נוכח ואפילו מקרוב מאוד בעת התיקון עצמו וכדי למנוע חיובים נוספים.

תודה מאור, אני מאמין שהחלק שנגעו בציריה היה החלק היחיד שבו לא השגחתי על הרכב בזמן העבודה.

לצערי, מפאת החשש מן המצב והקורונה וכו', לא אוכל להיות נוכח במוסך. אם יש לך טיפים כלשהם לכיצד לא לתת אפשרות לעבוד עליי גם במקרה כזה, אשמח.

לגבי מחירי החלפים, אני משתדל להביא את השמן בעצמי. היכן לקחו יותר ממה שצריך? גם צריך לזכור שהכל היה תוך כדי טיפול, ולא רציתי לנסוע ולחזור וכל העיסוק הזה, לכן זרמתי עם הטיפול והדרישות.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם
כאשר קונים גומיה ב15 שקל אז מחליפים באמת כל שנה.יש גומיות באיכות גבוה מאוד במחיר סביר מאוד אבל לא 300 שקל ליחידה.
גומיה לציריה איכותית תהיה קרובה מאוד במחיר לגומיה מקורית. מעדיף לשלם לעיתים את האקסטרא ולשים מה שהיצרן מתקין ולא משהו דומה, בערך, אולי וכו'
זה אני וככה אני מעדיף לתחזק את הרכבים שלי.

• מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, imprezadude כתב:

תודה מאור, אני מאמין שהחלק שנגעו בציריה היה החלק היחיד שבו לא השגחתי על הרכב בזמן העבודה.

לצערי, מפאת החשש מן המצב והקורונה וכו', לא אוכל להיות נוכח במוסך. אם יש לך טיפים כלשהם לכיצד לא לתת אפשרות לעבוד עליי גם במקרה כזה, אשמח.

הטיפ הכי טוב...תהיה שם! 

לפני 4 דקות, asix כתב:

גומיה לציריה איכותית תהיה קרובה מאוד במחיר לגומיה מקורית. מעדיף לשלם לעיתים את האקסטרא ולשים מה שהיצרן מתקין ולא משהו דומה, בערך, אולי וכו'
זה אני וככה אני מעדיף לתחזק את הרכבים שלי.

יש גומיות תואמות למקוריות במחיר של גג 30 שח לגומיה. לא מדבר על הגומיות האוניברסאליות שמקצצים מהם לפי הגודל שצריך אלא ממש גומיה שנחוץ לפרק הציריה לגורמים כדי להשחיל אותה והיא חזקה. אני כל הזמן מרכיב רק את הגומיות האלה והם מחזיקות כמה שנים טובות. האוניברסאליות זה זבל אחד גדול שבאמת לא מחזיקות יותר משנה.

פורסם (נערך)

ובעניין החלפים, היכן יכולתי לחסוך?

האמת היא שלתחושתי לא שילמתי הרבה יותר מדי, אבל אני סומך על דעתך.

מחר אדבר עם המוסך, אני לא סומך שם על אף אחד, ואני כרגע בטוח יותר מתמיד שהנזק נעשה תוך כדי הטיפול, ולכן לא רוצה לתת לאף אחד דרך לחרטט את דרכו החוצה מתיקון מלא של העניין.

גם אם הטיפול בנושא יידחה, אני מאמין שאלך לשם בעצמי.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

למרות שעכשיו שהבטתי בחשבונית פעם נוספת, לדעתי לא שמו גומיות מקוריות. זה לא מק"ט של מקורי ולא רשמו שהיא מקורית.

השאלה מה שמו באמת במחיר הזה. איזה סוג של גומיות תחליפיות.

• תוכן חדש...