Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים יעזור למכונאי :\

הוא שם לי מים רגילים ברדיאטור (החום במצב מצויין .. מגיע ל92-3 ויורד ל85 לערך, בנסיעה עומד מתחת ל90 (85) לערך

בקיצור לעניין , איפה מרוקנים את המים האילו , אני רוצה להחליף במים ירוקים ורעננים כיאה לצרפתיה !

אין לי מושג בדברים הללו אבל ברצוני ללמוד, אשמח אם מישהו (איציק?) יסביר לי איפה נמצא הפקק\שסתום שפותחים שיצאו המים :) תודה מראש

אורן.

פורסם

הכי קל בעולם - לך למכונאי , תסביר לו שעל טעויות כאלה בעלי צרפתיות רוצחים אנשים , ותדרוש החלפה בתשלום על המים בלבד.

לגבי הריקון , אם אתה מגיע לאחד המפגשים אז אפשר להראות לך , בעקרון זה בחלקו התחתון של הרדיאטור , אם כי אוכלי הצפרדעים שמים עוד 70 נק' ריקון בדרך.

פורסם
לאאאא

אני רוצה עכשיו :\

איפה זה נמצא ? איך זה נראה?

אתה ילד :?:

בהודעות הדביקות בראש הפורום (טכני, אחזקה וזיוני שכל) יש הודעה כזו...

10483629.jpg

זה מה שקורה באחות של האוטו שלך, ה-ZX...

קרא את הכתוב פה ותפסיק להתבכיין... :?

MCS 2008

פורסם

צריך לפתוח את הפקק של הרדיאטור ואת הבורג ברדיאטור למטה ולתת למים לצאת , כאשר המנוע קר !!!

לרוקן את המים מהמיכל עיבוי.

לסגור את הבורג שלמטה, למלא את הרדיאטור בנוזל מתאים.

לסגור את הפקק של הרדיאטור , למלא את המיכל עיבוי.

יש למצוא את הפתחים לניקוז אויר , חובה !!! אחרת יהיה אויר בצינורות המים.

לפתוח את הפתחים. בד"כ הפתחים נמצאים על הצינורות.

להניע את המנוע , לוודא שהמים "נמשכים" מהמיכל עיבוי , למלא בהתאם את המיכל עיבוי בהנחה שהנוזל יוצא גם מהפתחי ניקוז אויר. להגיע למצב שכמות הנוזל במיכל עיבוי בגובה המתאים.לסגור את הפקקים של הניקוז האויר. למלא אם צריך את המיכל עיבוי.

אני לא מומחה , קח את זה בחשבון.

בהצלחה

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

צריך לתת למנוע לפעול כמה זמן נכון כשמחליפים את המיים

אבל השאלה היא איך אני יודע שזה בסדר עכשיו שהמיים עברו וכל זה?

• תוכן חדש...