Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, איציק נ. כתב:

איבדתי אותך. 

עכשיו עושים השוואה של מחיר? תחליט, משווים מחיר? כס? 0-100?

כי ב 145000 שח, מחיר של מאזדה 3 מנוע 2000, אפשר לקנות דברים אחרים לא פחות מעניינים. 

אגב, אין נתון רשמי ל 0-100 ל-3 האוטומטית. כל המקורות מידע האמינים ברשת לא מציגים אותו, בכל היתר זה השערות. 

אגב,  הלאון 1.5 טורבו עולה 131 אלף ויותר חזקה מה-3 עם מנוע 2000.

לא הבהרתי את עצמי, אני מכוון לרכב שנתון 2014 בסביבות ה-65K ש"ח. בתקציב הזה נכנס ה-3 עם מנוע 2.0 ולאון עם מנוע 1.2 (עד כמה שראיתי). 

הלב אומר לאון בגלל הזריזות, הראש אומר מאזדה בגלל האמינות. 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין יתרון זריזות ללאון 1.2, יש תיקו לדעתי בסל"ד הבינוני/נמוך ויתרן משמעותי למאזדה 3 בגבוה.

יתרון יהיה רק בלאון 1.4-1.5.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
בתאריך 12.3.2020 בשעה 08:50, menir1 כתב:

זה ממש לא מנוע מיושן, מנוע מודרני עם הזרקה ישירה ותכנון מתקדם שמביא לנצילות טובה מאד - כל מה שחסר לו זה שילוב של מגדש, שמאזדה החליטה לוותר. למה? רק להם פתרונים.

הם אמרו במפורש- שהמחיר לצרכן יהיה לא אטרקטיבי (גבוה משל המתחרים ) ויש להם חשש אמיתי שלא ימכרו ולכן העסק אינו כלכלי עבורם.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

את זה אמר היבואן על מנוע ה-SkyActive-x

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 16 שעות, Buki כתב:

אין יתרון זריזות ללאון 1.2, יש תיקו לדעתי בסל"ד הבינוני/נמוך ויתרן משמעותי למאזדה 3 בגבוה.

יתרון יהיה רק בלאון 1.4-1.5.

לפי מחירון היבואן, לאון 1.5 עולה כעת (רגע לפני ההחלפה) 128,700 שח ועם אגרת רישוי אתה מגיע ל 130,500 ש"ח.
יש לה יתרון ברור על ביצועים (בכל הטווח האפשרי) על פני ה 2.0 ל' של מאזדה 3 - גם אם לא רואים את זה בנתון ה 0-100 (ומרב הסיכויים שאם תשים אותן אחת מול השניה תגלה שאחד הנתונים רחוק מהמציאות).

אם תשווה תפוחים לתפוחים, האצ'בק מול האצ'בק, ה-3 עולה 148,000 ש"ח (הסדאן 3K פחות) ועם אגרת רישוי אתה ב 150,127 ש"ח.
והלאון - על הכביש כולל אגרת רישוי -  130,500 ש"ח. הפרש של כ 20,000 שח !

לטענת מאזדה הביצועים מ 0 ל 100 הם 8.4 שניות בגרסת ההאצ'בק ולבאון 1.5T מדובר על נתון כמעט זהה, 8.3 שניות.

לזכות המאזדה (לדעתי):
תא נוסעים ברמה גבוהה.
הבדל של 9 סמ במרחק בין הסרנים לטובתה (ביחס ללאון).
פשטות מכאנית (גיר פלאנטרי ומנוע אטמוספרי).

במחיר הנכון (ו 150K זה לא המחיר הנכון) זאת היתה יכולה להיות עסקה מעולה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פות"ש מחפש רכב בן כמה שנים,

אני לא מבין מה רלוונטיות לאון ו-3 חדשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 17 שעות, yorng כתב:

לא הבהרתי את עצמי, אני מכוון לרכב שנתון 2014 בסביבות ה-65K ש"ח. בתקציב הזה נכנס ה-3 עם מנוע 2.0 ולאון עם מנוע 1.2 (עד כמה שראיתי). 

הלב אומר לאון בגלל הזריזות, הראש אומר מאזדה בגלל האמינות. 

אתה טועה.

מאזדה 2014 (אתה בדקת) ב 65K ש"ח  מביאה לך לאון 1.2TSI אוטומטית מסביבות 2016 (אני בדקתי).

בסעיף התמורה למחיר + ביצועים, יש לך גם אוקטביה 2015-2016 עם 1.4TSI. ברור שבסעיף האמינות היא תהיה פחות מהמאזדה (הבדלי טכנולוגיה).

לפני כשעה, dorsht כתב:

פות"ש מחפש רכב בן כמה שנים,

אני לא מבין מה רלוונטיות לאון ו-3 חדשות.

לא יודע איך ולמה הגעתי לזה, צ'טערת ;-)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...