Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמכיר את הבעיה אצלי באיביזה (ראשון נכנס בקושי בזמן עמידה) ולכל מי שלא....

פניתי אל ביה"ח בעניין והמכתב שלי הועבר לצ'מפיון המרכזי שמיהרו ופנו אליי לצורך פגישה ובדיקת הרכב.

האבחנה שניתנה לי היא הפרדה לקויה של הקלאץ' והעברה מסויימת של תנועה גם בזמן לחיצה שלו.

לטענת ה"מומחה" מצ'מפיון, חוסר ההפרדה אינו גורם לבלאי בתיבת ההילוכים, ואין צורך ממשי בהחלפת הקלאץ'. ואני אצטט : "חבל על הכסף".

האם באמת במצב שיש העברת תנועה מסויימת אין בלאי מוגבר בגיר לעומת שילוב בזמן הפרדה מוחלטת ?

פורסם

הנקודה היא שמדובר בהילוך ראשון, שמשולב בזמן עמידה כך שסיבובי המנוע נמוכים.

בנוסף, הקלאץ' אכן מפריד אך לא ב100%. אני חושב שאין להתייחס כאילו משלבים ללא הפרדה בכלל.

פורסם

להיפך, אם אתה נהג טוב, באמצע נסיעה אתה יכול להתאים את הסל"ד להילוך, שאתה לא יכול לעשות בעמידה. מקצוענים גם יוכלו להעביר הילוך עם התאמת סל"ד אפילו בלי לחיצה על הקלאצ'.

ונכון, הוא מפריד אך לא ב100% ולכן גם יש להתייחס: שאינו מופרד לחלוטין, ואינו מחובר.

זה בדיוק השאלה, איך שלא נגדיר זאת, כמה מול כמה.

פורסם

לא כתבת שהרוורס חורק כשמנסים לשלב אותו, לאחר שהגיר היה בניוטרל עם דוושת מצמד משוחררת.

הרוורס הוא הילוך לא מסונכרן ולכן הוא הראשון שעושה בעיות כשהמצמד לא מפריד טוב.

אם הרוורס לא חורק אז המצמד מפריד מצוין.

• תוכן חדש...