Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע ל 206 XS 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרכש כזאת, או שסתם יודע... יצא לי לקרוא הרבה עלה בכל מיני מקומות...

ומצויין במה שכתוב (כמו ב GTI) שמקבלים את האוטו (דגם 2005...) עם קורות תמיכה לדלתות - אני יודע שזה לא ממש קריטי אבל בכל אופן אני מאד רוצה לדעת אם קורות התמיכה באות בצבע האוטו (כמו כן הידיות...) ואם ישנה אפשרות בחירה בקנייה בין שחור לצבע האוטו...

לפי מה שביררתי היא עולה 120,000

אני פשוט רוצה לדעת איך ועם מה עוד מקבלים אותה... (את הרוב כבר אני יודע...) אבל בכל אופן אודה לכם אם תתנו לי עוד פרטים חיצוניים במיוחד...

פורסם

אהה אוקיי... תודה...

בכל אופן אני דווקא כן רוצה אותם בצבע ברכב... רק לפי ההסבר באתר של לובינסקי זה לא היה כל כך ברור...

אני רואה שאת/ה מחזיק באותו הזה (לפחות לפי הכינוי)... ואני ישמח מאד אם תספר לי קצת על היכולות ועוד על האוטו הזה... (בפרטי כמובן)

תודה.

פורסם

אין צורך לספר בפרטי - בשביל זה יש פורום.

קצת נתונים:

1.6 16V

110 כ"ס

9.5 למאה

200 קמ"ש מהירות סופית

1030 ק"ג

לדעתי למרות גילה הרב ה206 עדיין אחת מהסופר מיני היפות שנמכרות היום.

לרכב יש שלדה צרפתית מכל המשתמע מכך: נוחות הנסיעה טובה. האחיזה טובה. והשלדה מאוזת יחסית ומאפשרת העברות משקל באמצעות דוושת הגז לטובת מעבר מתת היגוי להיגוי יתר ולהיפך.

הגה מעור רחב ונעים למגע, ידית הילוכים מעור, מושבים בעלי תמיכה צידית (מבנה זהה לג'י טי איי רק חומרים שונים) ועוד, מקנים אווירה של 206 שונה משאר ה1.4 אוט' שמצויות בהמונם על הכבישים.

הרבה מכלולים (ברקסים לדוג') וחלקי פח (כנפיים קידמיות לדוג') נלקחו ישירות מהאחות הבכירה (gti).

אם יש לך שאלות ספציפיות - אשמח לעזור.

פורסם

תודה תודה, באמת על הכל... אני רואה שישי לך ידע רב בנושא...

אם ככה... אודה לך אם תפרט לי יותר לעומק מה היתרונות שיש לג'י טי איי פרט למנוע 2000 שלה לעומת ה 1600 של ה אקס אס... - אני מקווה שזה לא יותר מדי... (:

ולמה התכוונת בחלקי הפח שאמרת "כנפיים קדמיות"...?

פורסם
תודה תודה, באמת על הכל... אני רואה שישי לך ידע רב בנושא...

אם ככה... אודה לך אם תפרט לי יותר לעומק מה היתרונות שיש לג'י טי איי פרט למנוע 2000 שלה לעומת ה 1600 של ה אקס אס... - אני מקווה שזה לא יותר מדי... (:

ולמה התכוונת בחלקי הפח שאמרת "כנפיים קדמיות"...?

"כנפיים קידמיות" - כוונתי היתה לכנפיים "מנופחות" שמופיעות בxs ובgti ולא מופיעות בשאר הדגמים כמו גם פגושים נפוחים יותר.

לgti מנוע חזק יותר כמובן, מושבי עור, בקרת אקלים, אגזוז שונה, מערכת מתלים שונה ובדגמים האחרונים הוגדלה מידת הצמיגים ל205-45-16 במקום ה195-55-15 שהייתה לג'י טי איי ושיש כיום לxs.

אלו הם ההבדלים העיקריים.

פורסם

וואי וואי... מדהימה... אין מה להגיד...

בכמה קנית אותה ומהיכן...? כמה עלו השיפורים עם יש פנימיים וכו'...?

דרך אגב... (סתם פרי דמיוני)...

אני הייתי ממליץ לך להמשיך ולשפר אותה... (אם הייתה לי כזאת)

הייתי צובע לה את הקורות תמיכה של הדלתות ומאחורה ומקדימה בצבע הכחול של האוטו - כמו כן גם את הידיות, לדעתי זה יוסיף המון - כמה חצאיות יהיה מדהימות הם יושבות מהמם על 206... ועוד כמה דברים כמו פנסים שקופים שיוסיפו המון...!

• תוכן חדש...