Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו פלואנס 2013.

לפני שבועים הייתה לי תקלה ברכ של check injection system, ועוד תקלות

אחרי החלפת מסננים ומחיקת התקלב במחשב הרכב התקלה הפיסיקה להופיע, אלא שבכל פעם שמדליקים את הסוויץ מופיעה ההודעה check injection system.

ברגע שמניעים את האוטו השגיאה נעלמת מיד.

כך באופן קבוע בכל הנעה של הרכב (לעולם היא לא מופיעה כשהרכב מונע)

אין שגיאות ברכב שאפשר לקרוא או למחוק.

האם זה אומר שבכל זאת יש תקלה, או שזה מראה ארכיון של התקלות וזה ימחק לאחר תקופה מסוימת?

תודה רבה.

פורסם

יש קודנית באוטו?

תנסה אחרי שאתה מכניס קוד להמתין כמה שניות לפני שאתה פותח סוויץ', תראה אם עדיין יש את ההודעה.

פורסם

אין קשר לקודנית לבין סוג התקלה הזו את זה אומר בוודאות.

מה הבעיה באמת צריך לבדוק לעומק לעיתים מצבר חלש או תקלת תקשורת עם אחד מהמחשבים.

פורסם

אם יש ניתוק על המשב זה לא יכול לגרום לתקלת תקשורת ברגע נטרול הקודנית?

כי נתקלתי במשהו כזה, אבל לא בפלואנס.

המחשבים האחרים מקבלים מתח קצת לפני, ואז אם מנסים להניע מהר מידי יש תקלת תקשורת.

פורסם

אמנע מלרשום היכן וכיצד מתבצע הניתוק ברכב זה מהסיבה הידועה אך אומר לך כי קודן מבצע את פעולתו כפי שהתקנת אותו, משמע אם לא הקשת את הקוד הנכון הרכב לא יניע ולא תדלק נותרת תקלה בהתקנה נכונה, ואם חל שיבוש בקודן והוא לא מתפקד כמו שצריך אז מקסימום הרכב לא יתניע ויהיה לך את אותו סמפטום בדיוק כפי שהקשת קוד שגוי כי למעשה המוח של הקודנית לא מחבר את הניתוק בדיוק כמו אי הקשת הקוד.

וברנו תאמין לי שכל קצר קטן ומוטעה יגרום לתגובה חריפה מצד המחשבים הרכב פשוט משתגע ונגרם בקלות נזקים לרכיבים אלקטרוניים.

אפילו החלפת מצבר שהיא פעולה פשוטה ביותר גם בה טעות קטנה והרכב לא יניע יותר לעולם ללא התערבות של סורק תקלות מקורי וביום יום אני נתקל בזה המון והטיפ שלי באותה נשימה כאשר מחליפים מצבר יש להוציא את המפתחות מהסוויץ ולהמתין שתי דקות לפני ניתוק המצבר!

פורסם
אמנע מלרשום היכן וכיצד מתבצע הניתוק ברכב זה מהסיבה הידועה אך אומר לך כי קודן מבצע את פעולתו כפי שהתקנת אותו, משמע אם לא הקשת את הקוד הנכון הרכב לא יניע ולא תדלק נותרת תקלה בהתקנה נכונה, ואם חל שיבוש בקודן והוא לא מתפקד כמו שצריך אז מקסימום הרכב לא יתניע ויהיה לך את אותו סמפטום בדיוק כפי שהקשת קוד שגוי כי למעשה המוח של הקודנית לא מחבר את הניתוק בדיוק כמו אי הקשת הקוד.

וברנו תאמין לי שכל קצר קטן ומוטעה יגרום לתגובה חריפה מצד המחשבים הרכב פשוט משתגע ונגרם בקלות נזקים לרכיבים אלקטרוניים.

אפילו החלפת מצבר שהיא פעולה פשוטה ביותר גם בה טעות קטנה והרכב לא יניע יותר לעולם ללא התערבות של סורק תקלות מקורי וביום יום אני נתקל בזה המון והטיפ שלי באותה נשימה כאשר מחליפים מצבר יש להוציא את המפתחות מהסוויץ ולהמתין שתי דקות לפני ניתוק המצבר!

אני לא יודע בדיוק, אני רק יודע שזה לקח פחות מחצי דקה והתבצע רק באזור שמתחת להגה.

כאמור זה היה יחסית מזמן.

לאחרונה היו לי 2 תקלות אחרות ברכב 741 ו p242f (שבאו אחרי שההודעה check injection system הופיעה ברציפות שבועים גם כשהרכב מותנע. השגיאות האלו לכאורה נעלמו אחרי החלפת פילטר סולר, פילטר אויר ושימוש בתוסף לניקוי dpf)

כרגע המצב שכשהסויץ פתוח נורת הטיפול הכתומה דולקת ובמסך כתוב check injection system - גם האזהרה וגם נורת הטיפול נעלמות ברגע ההנעה.

פורסם

ולגבי המצבר - המצבר ״חדש״ מלפני שלושה חודשים. מה שכן, כשהחליפו את המצב חיברו אותו הפוך, האטו ״השתגע״ - התחליף להבהב בוינקרים והחלונות והמנוע של תא המטען הפסיקו לעבוד - בעיות שנפתרו עם החלפת 2 פיוזים שנשרפו.

אבל מאז הרכב נסע הרבה ובלי בעיות או תקלות כלשהן. ייתכן שזה בכל זאת קשור?

פורסם
וואו יש לך מזל בכלל שהרכב ממשיך להתניע, ברכב הזה הנזקים גדולים יש לך כנראה מזל.

לגבי הבעיה צריך לבדוק כדי לענות לך.

מהיכן אתה?

מסתבר שהעניין עם המצבר היה לפני חודשיים בדיוק, והבעיה הנוכחית התחילה בערך לפני שבועים וחצי - יש סיכוי שזה בכל זאת קשור?

פורסם

לא נראה שיש קשר אבל זה דורש בדיקה.

אם תרצה להגיע לבאר שבע למוסך שבו אני עובד אפתור לך את הבעיה.

הבדיקה בתשלום.

מוסך עמית שרותי רכב.

יקיר.

פורסם
איזה מצבר התקנת? בדוק כמה אמפר שעה רשום עליו(ah)

לא הצלחתי למצוא כמה אמפר שעה זה, זה מצבר של FVP.

כמה אמפר שעה אמור להיות כדי שהרכב יעבוד תקין?

תודה.

(צירפתי תמונה אבל לא נראה לי שאפשר להבין)fvp.jpg

• תוכן חדש...