Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו יכול להמליץ על מקום מקצועי והגון.

בנוסף, מה העלות הממוצעת לטיפול כזה ? (יש לי סוזוקי סוויפט ידנית 2012)

תודה מראש למייעצים!

עריכה אחרונה על ידי טל 4545
פורסם

מוסך האנטר בצ'ק פוסט. נתנו לי פעם הצעה לתיקון שאחרים לא נתנו. הם גובים 250 ש"ח על כיוון פרונט. נראה שהם עסוקים מאוד כך שאל תצפה שהמנהל יעביר איתך זמן ארוך מדי.

פורסם

אחרי החלפת בולמי זעזועים בגולף ביצעתי כוון פרונט אצל דוד שוקרון ברחוב האיטלקים שלוש בחיפה. היה סבלן מקצועי ודייקן ולא שחרר אותי עד שהיה מרוצה לגמרי, וגם אני. אם אני זוכר נכון, 220 מצלצלין.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

×
×
  • תוכן חדש...