Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכו תשבו ב CX30 ואז תלכו ותשבו ב X3 של במוו שעולה פי 2-3 ותחזרו לדיון הזה להגיד את דעתכם.

זה גם מאוד קל כי הם תחת אותו יבואן בניין ליד בניין.

BMW היא מותג פרימיום, לא סמי

כמו שתשלח לשבת בגולף ואז ב-A4.

אגב ה-CX30 לא שייך לאותו סגמנט כמו X3, אלא כמו X1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיתחילו להכניס מנועי טורבו ואז נראה אותם.

בינתיים הם ממשיכים לשווק 2000 אטמוספרי ומיושן, פרימיום זה לא, גם לא סמי פרימיום.

לא ידעתי שמנוע טורבו מכניס אוטומטית לקטגוריית פרימיום/סמי-פרימיום.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

Cx30 לא מתקרב בשום צורה לאיכות של x3, גם לא לסדרה 1 החדשה. תא הנוסעים אמנם נראה טוב בתמונות, אל במציאות ובמישוש זו ממש לא אותה רמה. זה נחמד, אבל לא יותר מזה.

פורסם
יכול להיות שכרכב הנעה קדמית היא לא רעה אבל הטון שעלה בחלק מהמבחנים זה שהיא איבדה את הייחודיות שלה והרבה מהאופי שלה והיא מרגישה כמו "עוד רכב".

אולי היא אכן מציעה חבילה כוללת עדיפה יותר מהפוקוס ומהגולף (כי אכן יש שיפור באיכות הכללית) אבל לחובבי הנהיגה והמותג נשמע שהיא עשתה צעד לא קטן אחורה, בסקירות שראיתי אמרו שעם כל הדברים החויביים שכן יש ברכב הם עדיין מעדיפים את הדור הקודם בכל יום.

דווקא במבחן שציינתי זה לא המקרה. הם לחלוטין מסכימים שהאופי שונה, ועדיין חושבים שזו מכונת נהיגה מצויינת.

b5c70a9f5900ca4b52b53177eddb9625.plist

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

השמועה אומרת ש Android auto יכנס לסדרה 1 אולי השנה .

ועוד השמועות אומרות שעלות הייצור של הסדרה הוזלה בכ 40% בעקבות השינוי בלי שהלקוח ירגיש. אבל זו שמועה זדונית.

פורסם
BMW היא מותג פרימיום, לא סמי

כמו שתשלח לשבת בגולף ואז ב-A4.

מעניין שאתה אומר את זה. במבחן שציינתי פה של הגולף מול פוקוס מול סדרה 1, CAR טוענים שהאיכות בגולף כלכך גבוהה שזה כמו לשבת במיני A8.

על המולטימדיה שלה אגב יש להם דברים הרבה פחות חיוביים לומר, שזה מדאיג כי אני מניח שזו אותה מערכת שנראה בשאר הדגמים העממיים של הקונצרן כולל האוקטביה החדשה

פורסם
Cx30 לא מתקרב בשום צורה לאיכות של x3, גם לא לסדרה 1 החדשה. תא הנוסעים אמנם נראה טוב בתמונות, אל במציאות ובמישוש זו ממש לא אותה רמה. זה נחמד, אבל לא יותר מזה.

היא לא מיועדת להתחרות ב-X3, וגם לא ב-X1, אלא יותר בכיוון של 3008 או טיגואן ושות'.

מעניין שאתה אומר את זה. במבחן שציינתי פה של הגולף מול פוקוס מול סדרה 1, CAR טוענים שהאיכות בגולף כלכך גבוהה שזה כמו לשבת במיני A8.

על המולטימדיה שלה אגב יש להם דברים הרבה פחות חיוביים לומר, שזה מדאיג כי אני מניח שזו אותה מערכת שנראה בשאר הדגמים העממיים של הקונצרן כולל האוקטביה החדשה

תרגיש יותר טוב אם אני אחליף את זה ב"תשלח לשבת ב-C3 ואז ל-308"?

ואני משום מה בספק שהאיכות בגולף טובה כמו ב-A3.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הגולף תמיד הייתה איכותית מאוד, יחסית, אבל נעדרת את שאר הרוח שמאפיין רכבים קצת יקרים יותר, כמו ה-A3 או A קלאס (החדשה, היוצאת הייתה פחות איכותית מהגולף גם אם מעוצבת יותר).

פורסם

אצלנו בארץ האתגר הוא דיי גדול מאחר ובמשך 15 שנה ברציפות מאזדה היתה בראש טבלת המכירות (דבר שכבר לא יקרה יותר),

ולכן מאוד קשה לשנות את הפרדיגמה והרושם סביב המותג הזה כיצרן עממי.

בדיוק. מאזדה 3 הייתה יכולה להיות מכונית מאוד נחשקת בעיניי אם היא לא הייתה מציפה את כבישי ישראל תודות לחברות הליסינג.

פורסם

איזה סמי פרימיום ואיזה בטיח! זה כמו שנקרא לסקודה פרימיום או לפוקסוואגן פרימיום. במה הן שונות ממאזדה?? לטעמי האישי הם עולות עליה. כפי שרשמו פה כבר - כל עוד הם לא מתקדמים לטורבו הם מבחינתי נשארו מאחורי יצרנים כמו קיה שעקפה אותם טכנולוגית.

פורסם

גם מאזדה כבר מייצרים לשוק האמריקאי מנועים גודשים - סביבות הכוח כבר נמדדות באזורים בין 250 ל300 כוחות סוס ונתוני מיאוץ באזור ה6-7 שניות

סובארו מוציאים לשוק האמריקאי B4 עם מנוע 2.4 ליטר גודש, סלון עור מלא, מערכות בטיחות אקטיביות, מערכת מולטימדיה מתקדמת וכך הלאה וכך הלאה.

כל השוק מתקדמם יותר לכוון הפרימיום בתחרות - השאלה היא רק עד כמה זה מצמצם את הפער לעומת מותגי היוקרה בשוק או מותגי ה"פרימיום" המובילים.

וכמו שזה נראה לרכבים העממים יש גרסאות חזקות אבל לרכבי היוקרה כבר יש מנועים שהם פשוט מפלצתיות לשמה - אם אני מביט אחורה, הפער פשוט יותר קטן והרכבים היום נותנים מענה הרבה יותר הולם במובן הזה.

10-15 שנה אחורה להביט על סובארו או להביט על גרמניה לוהטת - קשה לבלוע את הגלולה הזו למי שרוצה את הטופ אבל לא מסוגל - היום בעיני הגלולה נבלעת בקלות כמעט יתרה בחלק לא קטן מהמקרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סלון עור זה כבר הרבה מאוד זמן לא אינדיקציה לרכב פרמיום.

מסכים לגמרי שחלק לא קטן משוק הרכב העממי מתקדם בצעדים גדולים לכיוון הפרמיום מבחינת איכות תאי הנוסעים.

פורסם

הגענו להשוואות של מאזדה לב.מ.וו ??,לא באיכות,לא ברמת ההנדסה,לא ברמת הטכנולוגיה.

ממש לא פרמיום,זה שמאזדה מייצרים תא נוסעים איכותי ונאה,זה גם פיגו ופולקסווגן עושים,אין פה שום חדש,וגם הם לא פרמיום.

ה3008 מתחרה בCX5,הCX30 קטנה יותר ובעיקר צפופה בהרבה.

פורסם

התואיל בטובך לומר לי איזו רמת טכנולוגיה יש בבמוו שאין במאזדה החדשה? תן לי להבין משהו, האם החיווט שלהם ברכב עשוי מיסוד לא מוכר? האם למערכת שלהם יש בינה מלאכותית ? האם הגלגלים שלהם שונים? אני יכול לזרוק עוד שלל טענות, אבל בתכל'ס, בוא תמפה לי את הטכנולוגיה שיש בבמוו ואז אענה לך ברצינות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

פעם זה היה טכנולוגיות, כח , מתלים , בידוד, ריפוד. היום פרמיום, ברמת הכניסה, הסדרות הנמוכות , זה בעיקר מחירון .

עדיין ברמות מעל יש הבדלים ( החל ממיזוג בגב הכסא וכלה בחלונות כפולים )

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...