Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד מספר חודשים אני נאלץ להחזיר את הסונטה (ליסינג).

רכב ככ נוח מכל הבחינות: נוחות נסיעה, שקט, אבזור מפנק, אבזור בטיחות ומרחב פנימי.

אני יודע שאין כיום עיסקה דומה בגלל המס על היברידיות.

אשמח לשמוע על רכבים שיש כיום בסגנון ותמחור דומה.

תודה!

פורסם

אכן, תברר אם יש לך אפשרות לרכוש אותה אם אתה מרוצה ממנה.

זה באמת רכב יפה וגם אופה.

מאידך - אין לכוח אדם בחברה בה אתה עובד רשימת רכבים אפשריים להשכרה? האם ביקשת העתק? זה גם תלוי מאוד עם איזו חברת ליסינג החברה בה אתה מועסק עובדת לא?

אפרופו - אם לא רכב היברידי - תנסה ספורטאז' טורבו דיזל אם יש בהיצע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אכן, תברר אם יש לך אפשרות לרכוש אותה אם אתה מרוצה ממנה.

זה באמת רכב יפה וגם אופה.

מאידך - אין לכוח אדם בחברה בה אתה עובד רשימת רכבים אפשריים להשכרה? האם ביקשת העתק? זה גם תלוי מאוד עם איזו חברת ליסינג החברה בה אתה מועסק עובדת לא?

אפרופו - אם לא רכב היברידי - תנסה ספורטאז' טורבו דיזל אם יש בהיצע.

תודה. אבקש להשאר עם הסונטה כמה שאפשר אבל זה לא עוד הרבה. לקנות לא משתלם לי כרגע.

זו חברה קטנה שמחוברת לצי רכב של חברה גדולה. נדמה לי שיש ספורטאז׳ אורבן דיזל 1.6.

אני מעדיף רכב לא גבוה, פחות אוהב את זה. יש בהיצע גם פריוס, נראה לי הכי דומה אבל לא התלהבתי כשהבחנתי אותו לפני 3 שנים.

פורסם

טויוטה קאמרי היבריד חזרה להיצע אבל המחיר גבוה ומתחיל ב-185K. היא הדבר הכי קרוב לסונטה שיש היום במשפחתיות הגדולות.

• תוכן חדש...