Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, חיפשתי בדביק על הנושא אבל לא קיבלתי תשובה.

רציתי לבטח את המערכת שלי באוטו, הסוכן אמר לי ללכת למתקין ולהביא טופס המציין את השווי המערכת. הלכתי ורשמו לי רק את המכשירים ואת הרמקולים לא. המתקין אמר שלא מבטחים רמקולים. נשמע לי מטומטם לגמרי. האם מישהו ביטח את כל המערכת שלו ( כולל הרמקולים )?

פורסם

הייתי מבטח רק את הרמקולים על המגש אם יש לך לא יותר מזה וגם קח בחשבון אם הרמקולים שעל המגש שווים משהו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שתי אפשרויות:

1. הרמקולים שלך לא שווים את הביטוח עליהם [רמקולים קצה תחתון-בינוני] , אני מניח שאם היו מותקנים לך דגמי קצה של פוקאל או וויפה היית דואג לבטח אותם

2. המתקין שלך לא כל כך מבין במערכת שלך [מה שפחות נראה לי] - אבל אם זה כך הייתי שוקל החלפה של המתקין.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא רוצה להגיד מה יש לי באוטו, אבל הם שווים הרבה ג'ובות( הרמקולים). המתקין לא התקין לי את המע'.

כנראה שצריך לחפש מתקין אחר, הבעיה שאני לא רוצה שכל מתקין חאפר/גנב/ועבריין ( כן יש גם כאלה ) בעיר ידע מה יש לי באוטו.

פורסם

אפשר ועוד איך לבטח את הרמקולים, חבר שלי גנבו לו את המערכת, אז הוא תבע את הביטוח גם על רמקולים(שכמובן הוציא אותם קודם) אז כך שגם הם היו מבוטחים

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

מה אתה כלכך דואג שידעו מה יש לך במערכת???

האמת לא מעניין בכלל מה יש לך שם, שלא תחשוב ששאלתי...אבל אם אתה פוחד שידעו מה יש לך...

אז יש לי עצה בשבילך..

סע לעיר אחרת ותבדוק אצל מתקין מעיר אחרת....ככל שהעיר תהיה רחוקה יותר כך הסבירות שהוא יגיע אליך תהיה נמוכה יותר...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
מה אתה כלכך דואג שידעו מה יש לך במערכת???

האמת לא מעניין בכלל מה יש לך שם, שלא תחשוב ששאלתי...אבל אם אתה פוחד שידעו מה יש לך...

אז יש לי עצה בשבילך..

סע לעיר אחרת ותבדוק אצל מתקין מעיר אחרת....ככל שהעיר תהיה רחוקה יותר כך הסבירות שהוא יגיע אליך תהיה נמוכה יותר...

מה אני כל כך דואג? כי ראיתי כבר בפורום הזה אנשים שרשמו את כל המערכת שלהם בחתימה, שמו תמונות ואחרי חודש רשמו הודעה "פרצו לי לרכב" ! מעניין מאוד...

גם אני חשבתי על עיר אחרת וזהו. :)

• תוכן חדש...