Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני בן 23, ועברתי היום טסט. בגדול, אני כמעט ולא נזקק לאוטו בחיי היום יום שלי (העבודה שלי היא באזור הכי פקוק בתל אביב, להגיע לשם עם אוטו בבוקר לא הכי ריאלי), אבל אני כן רוצה שיהיה לי אוטו למקרים שאני כן צריך, כמו נסיעות מחוץ לעיר או נסיעות קצרות בתוכה. מצד שני, אני לגמרי "טרי" ולא סומך עוד על עצמי שאשמור על האוטו כמו שצריך, לכן התקציב הנמוך. אני יכול להתגמש בתקציב אם זה מאוד כדאי לי מבחינת עלות מול תועלת.

הדרישות שלי, עד כמה שאפשר בתקציב הזה, הן:

1. אוטומתי בלבד - זה הרשיון שלי

2. רכב אמין יחסית מבחינת אחזקה וטיפולים, זה מה שהכי חשוב לי, גם אם יבוא על חשבון רמת אבזור וצריכת דלק. אני לא מתאר לעצמי שאסע יותר מ 2 אלף ק"מ בשנה. בתכלס - עם כמות נסועה כזו, הייתי יכול גם להשתמש בשירותי שכירת רכב כגון אוטותל, אבל הם לא עובדים עם נהגים בלי וותק.

אני לא מבין כלום ברכבים, כמובן שאקרא את כל השרשורים בנושא בדיקות שעליי לעשות לפני רכישה. אבל אשמח לדעת לאיזה כיוון לכוון.

תודה רבה.

פורסם

אם בכול זאת צריך רכב הייתי בודק דייהטסו סיריון,פורד פיאסטה עם מנוע 1.4 ואם תצליח למצוא מזדה 2.

לפורד 7 כריוך אוויר, סלון איכותי יותר והמנוע בעל ביצועים סבירים.

המזדה 2 זריזה יותר ועדיפה ברמת איבזור דינמיק על פני אקטיב, לא רק בתוספת איבזןר אלא בדינמיק יש 6 כריות אוויר לעומת 2 באקטיב.

עוד אופציה היא יונדאי i10 קטנה ומצוינת לעיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות. לאיזו שנת ייצור כדאי לי לשאוף למאזדה 2 דינאמיק? ראיתי שבתקציב הזה או קצת יותר נכנסות 2008-2009

פורסם

בתקציב שלך יכנסו רכבים משנתונים הראשונים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...