Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מתכוון אולי לרכוש רכב מהטרייד של קרסו, הרכב הוא בן חצי שנה בסכ"ה והוא הושאר שם על ידי לקוח שקנה רכב חדש מרנו.

הוצגה לי בדיקה שהם עשו לרכב המדובר והיא כמובן היתה נקייה (חוץ מפגיעות שטחיות כצפוי), האם הבדיקה הזאת אמינה? בכל זאת מדובר ברכב של לקוח שהוא לא תחת היבואן קרסו ולכן האינטרס שלהם הוא כן לבצע בדיקה כמו שצריך לא?

כדאי לי לעשות בדיקה נוספת מלאה? אולי לבדוק רק שלדה?

מה עוד לבקש מהם בנוגע לרכב?

ומעניין אותי לדעת האם באופן כללי מדובר במקום אמין וישר. תודה.

פורסם

רכב בן חצי שנה ( עדיין באחריות) הייתי לוקח לבדיקת שלדה ומרכב בלבד, וגם זה יותר בשביל השקט הנפשי .

בגדול, אני לא רואה בעיה לרכוש רכבים מקרסו טרייד אין .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכללי קרסו טרייד מקום אמין אבל אתה לא יכול להסתמך על בדיקה שלהם.

יש סיכוי להוציא היסטורית טיפולים והיסטוריה ביטוחית מהם ?

פורסם

באיזה רכב מדובר?

save - לדעתי אם מדובר ברכב של קרסו, יש להם גישה להיסטוריית הטיפולים, אם כי לרכב בן חצי שנה צריכה להיות היסטוריית טיפולים ריקה או לכל היותר טיפול אחד (אם הרכב נסע הרבה יחסית).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מדובר ב 208GTI שעשתה 5000 קילומטר. חייב לציין שהמצב הקוסמטי שלה למרות הזמן הקצר של חייה לא מזהיר וביקשתי מהם שיסדרו את השריטות והפגמים הקטנים החיצוניים (שהופיעו כאמור בבדיקה גם)

שאלתי לגבי תיעוד תביעות ביטוחיות והסוכן אומר שזה לא משהו שהם מבקשים מהלקוחות, רק עשו בדיקה וזהו.

טיפול גם לא נעשה ולכן אין להם היסטוריה אבל אולי כן שווה להוציא מלובינסקי כדי לבדוק אם הרכב הגיע תקין מהיבואן?

פורסם

חשבתי שהוא בן שנה וחצי. לא תמצא היסטוריה (למעט דף ההכנה שנעשה במוסך לובינסקי שנראה כמו היסטוריה).

אל תתקן את השריטות. חבל . ממילא יהיו עוד.

פורסם

אלה שפשופים קטנים ומעצבנים, "כתמים" לבנים שבולטים על פני הצבע השחור של הרכב. מעדיף שיהיה נקי לעין ואת השריטות הנוספות שעוד בטח יגיעו אני אסדר אחת לשנה ככה במרוכז.

אז לסיכום, נעשה עוד בדיקת שלדה מצידי (ללא מכאנית) ולא נתעקש על היסטוריית תביעות?

פורסם

בת חצי שנה על הכביש, בפועל בת שנה וחצי (ייצור ה-208GTi הסתיים בסוף מאי 2018).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

ידוע העניין הזה מניר :)

אתה חושב שיש פה מצב שנקנתה ב 0 קילומטר? הם אומרים יד ראשונה מהיבואן, עוד עלו כאלה מהיבואן ביוני?

אני אומר את זה כי יצור במאי זה אומר שהרכב האחרון 00 מהיבואן יכול להגיע עד מאי 2019 לא?

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)

אני יודע על לפחות 3 מכוניות שנמכרו כ"יד ראשונה 0 קילומטר" מהיבואן - אם מדובר באחת מהם, אז מן הסתם יציגו אותו כיד 2 (הם לא ישקרו בדברים כאלה). ואם אתה מוטרד שמדובר ברכב הדגמה, אז רכב הההדגמה האחרון של היבואן היה בצבע לבן ומספרו 284-78-701 (עלה לכביש ברבע הראשון של 2018).

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יודע שזה לא הדגמה, ראיתי את רישיון הרכב ונחשפתי גם לשם של הלקוח (וכן ניסיתי לאתר אותו על פי השם כדי לשאול כמה שאלות אם לא מפריע לו ונכשלתי :-P)

• תוכן חדש...