Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן T-CROSS נחתה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה במתקני צ'מפיון כלל הנראה תעלה לכביש כדגם 2020.

tcross1.jpgtcross2.jpg

המפרט עשיר בכל רמות הגימור, מפרט בטיחותי מלא, ברמת הגימור הגבוהה יש גם זיהוי בשטח מת.

המחירים הצפויים הם בין 122000 ל-140000 ש"ח תלוי ברמת הגימור.

המנוע הוא מנוע 999 סמ"ק עם הספק של 115 כ"ס, והגיר הוא ה-DSG7 הסטנדרטי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כד חלב בתור מנוע :/

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מדובר בג'יפון מקביל לסיאט ארונה (ולסקודה קאמיק שעדיין לא כאן) והביצועים (כנראה) נאותים.

בעולם ה-T-Cross משווקת גם עם מנוע 1.6 עם 115 כ"ס, ו-1.5TSI עם 150 כ"ס שניהם משודכים (גם) ל-DSG7. אולי יגיעו בעתיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איפה אפשר לראות את המפרט ואת המחירים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשנים האחרונות התפשטה אופנה חדשה של יצרנים שזיהו ביקושים לנבלה הזו .

לוקחים מנוע של מכסחת דשא ומלבישים עליו בהמה .

ניפחו את האיביזה לארונה , את הריו לסטוניק , את ה i20 ל cross וכו . עאלק רכב פנאי .

שמים בודי של טנק על פלטפורמה של סופר מיני .

הגדיר את זה יפה איש מכירות באחד מאולמות התצוגה שביקרתי בהם לפני כמה שנים, יש אנשים שאוהבים לקנות רכב לפי משקל ...

אני באופן אישי שונא את הרכבים האלה וחושב שהם טובים בעיקר לאנשים מבוגרים שספסל אחורי לא מעניין אותם מצד אחד ומצד שני נותן להם הרגשת ביטחון כשהם יושבים ברכב גבוה , פלוס זה שלא אכפת להם בכמה זמן הרכב מאיץ מ 0 ל 100 .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כיוון שהתעניינתי באיביזה ובארונה, אני לא מסכים איתך.

ההפרש במשקל בין ארונה לבין איביזה הוא 46 ק"ג, ההפרש בזמני התאוצה הוא 0.5 שניות.

זה ממש לא משמעותי ולא מורגש בנהיגה יום יומית.

לא יודע מה לגביי האחיות הקוריאניות, אבל הארונה יותר נוחה לנהיגה מאשר האיביזה לדעתי וגם לדעתם של אנשים אחרים כאן בפורום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

nepet- הסטוניק שוקלת סה"כ 1250ק"ג ועם 120כס וגיר דו מצמדי עושה מ0-100 ב9.5 שניות.

ואלו נתונים מאד טובים לרכב עם מנוע 1ליטר ו3 צלינדרים, מנוע של אופנוע או טרקטורון.

בגדול אני לא רואה סיבה לכנות את הרכבים האלו 'נבלה'. נכון שזה לא ג'יפ אבל יותר נוח לנהיגה על כביש משובש

מרכב נמוך.

פורסם

תא המטען כאשר המושב האחורי הכי אחורה שאפשר 385 ליטר (יותר מהגולף) אפשר להזיז את המושב האחורי קדימה ע"ח צמצום מרחב הרגליים של הנוסעים מאחור ואז תא המטען גדל ל-455 ליטר מרשימים.

רוחב המושב האחורי דווקא לא רע בהתחשב בעובדה שהדגם מבוסס על הפולו, מרווח הרגליים לנוסעים מאחור - לא משהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בשנים האחרונות התפשטה אופנה חדשה של יצרנים שזיהו ביקושים לנבלה הזו .

לוקחים מנוע של מכסחת דשא ומלבישים עליו בהמה .

ניפחו את האיביזה לארונה , את הריו לסטוניק , את ה i20 ל cross וכו . עאלק רכב פנאי .

שמים בודי של טנק על פלטפורמה של סופר מיני .

הגדיר את זה יפה איש מכירות באחד מאולמות התצוגה שביקרתי בהם לפני כמה שנים, יש אנשים שאוהבים לקנות רכב לפי משקל ...

אני באופן אישי שונא את הרכבים האלה וחושב שהם טובים בעיקר לאנשים מבוגרים שספסל אחורי לא מעניין אותם מצד אחד ומצד שני נותן להם הרגשת ביטחון כשהם יושבים ברכב גבוה , פלוס זה שלא אכפת להם בכמה זמן הרכב מאיץ מ 0 ל 100 .

אני ממש לא מסכים. לאחרונה נהגתי במספר מכוניות מהקטגוריה, ולא מהחדשות שבהן - ג'וק (דור קודם), פיאט 500X ופיג'ו 2008 (דור קודם), והן הפתיעו אותי מאוד במרווח הפנים שלהן. הן מרווחות משמעותית מסופר מיני (משווה ליאריס 2012 ולקליאו דור קודם), ואפילו מחלק מהמשפחתיות (שלושתן היו יותר מרווחות מטויוטה אוריס 2013, אבל פחות מרווחות מ-XV).

גם תא המטין פרקטי בהרבה בגלל מימד הגובה והאפשרות להוריד את המגש.

הן גם נוחות בהרבה מסופר מיני בנסיעה על הכביש המהיר.

בעבר פסלתי את הקטגוריה בגלל שקראתי דברים שאנשים כתבו עליה.

השתכנעתי שזו קטגוריה רלוונטית מאוד למשפחות עם ילד או שניים.

פורסם

לא מבין מה הטענות על מרווח מאחור.

מאז שVW עברו לפלטפורמה חדשה, יש מספיק מקום מאחור בדגמי המיני שלהם. איביזה,ארונה,פולו ועכשיו הT CROSS - כולם נהנים מחתיכת שיפור לעומת הפלטפורמה הקודמת.

יש מספיק מקום ל2 אנשים בוגרים וגם תא המטען בגודל מספק.

פורסם

כל אחד ומה שטוב לו . כתבתי שיש ביקוש וזה לגיטימי . אישית אני מעדיף על מנוע צנום רכב קטן . גם ככה בגלל כל התקנות המחמירות של זיהום אויר הקטינו נפחים והעמיסו טורבו כדי לפצות על מחסור בכח . סתם דוגמא, גולף פעם היתה מנוע 1.4 ליטר טורבו , ירדה ל 1.2 ליטר ועכשיו נמכרת עם מנוע של פולו 1 ליטר טורבו. עכשיו על המנוע הזה העמיסו גוף כבד יותר . ברור לי שיש מי שזה מתאים לו, אבל למשפחה פלוס ילד או 2 אני אעדיף סופר מיני . ככה גם התניידתי בשנת 2007 עם 2 רכבים קטנים ושתי ילדות . היו לנו במקביל c3 ו 206 . לא הרגשתי שום מחסור בנפח בתא המטען , וכשהיה צריך נכנסה לשם גם עגלת תינוק .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...