Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרוב, בגלל שאתה לא עונה במסנג'ר (הכינוי שלך שם הוא ברבי על ארבע ....נכון? )

אולי תשמע הצעת יעול?

החלק של החדשות...בדף הראשי..יש מצב לעשות מעין תיבה עם "פס גלילה" ..ולראות שם את החדשות נגיד של השבוע האחרון או משהו כזה?

יש מצב..

צירפתי תמונה כי אני יודע שאתה וויזואליות זה כמו הנשיא ובר רפאלי בסימטה חשוכה (לא יקרה!!!)

untitled.JPG

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
כרוב, בגלל שאתה לא עונה במסנג'ר (הכינוי שלך שם הוא ברבי על ארבע ....נכון? )

אולי תשמע הצעת יעול?

החלק של החדשות...בדף הראשי..יש מצב לעשות מעין תיבה עם "פס גלילה" ..ולראות שם את החדשות נגיד של השבוע האחרון או משהו כזה?

יש מצב..

צירפתי תמונה כי אני יודע שאתה וויזואליות זה כמו הנשיא ובר רפאלי בסימטה חשוכה (לא יקרה!!!)

ואם כבר שיפור, ייעול והצעות, אני בעד לעשות סקר שוק למעילים ולכל שאר סוגי המיגון (בעיקר לקראת הקיץ כשהנטייה היא לרכוב ערומים).

אני לא יודע כמה זמן אני אחזיק מעמד עם המעיל עור בחום של הקיץ ובכל מקרה תכננתי להחליף למעיל קייצי ממוגן (צריך המלצות ולכן הבקשה לסקר שוק).

פורסם
אתה יודע.....

בצייר יש אפשרות לצייר גם קוים ישרים.....

:-D :-D :-D

השקיע חבל על הזמן.

:-P:roflmao:

ושלומי, למה לא לקפוץ לכמה חנויות למדוד איזה 10 מעילי קיץ ולקחת את זה שיושב הכי טוב?

אם תוכל לקחת את המעיל לסיבוב קצר, מה טוב. כי יש דברים שלא מגלים, אלא רק אחרי נסיעה (ואם כבר הצלחת, אז עדיף גם לצאת לכביש מהיר!).

פורסם

יש דברים שמגלים רק אחרי שעוצרים וחוזרים.

כמו, כמה באמת זה לא רעיון טוב להפליץ בתוך מכנסי סערה.

וכמה זה לא טוב להוריד אותם אחרי זה בעבודה.

לא שאני יודע, כמובן...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
יש דברים שמגלים רק אחרי שעוצרים וחוזרים.

כמו, כמה באמת זה לא רעיון טוב להפליץ בתוך מכנסי סערה.

וכמה זה לא טוב להוריד אותם אחרי זה בעבודה.

לא שאני יודע, כמובן...

בגלל זה, עדיף לעשות את הדברים האלה בתוך חליפת צלילה ;)

ולענין ה- "לא שאני יודע" :

פפחחחחח !

תיכף גם תגיד לי שבחורות לא עושות PP בחליפת הצלילה...

סתם נראה לך שפתאום היא מאושרת :rolleyes: וכבר לא קר לה ?

פורסם
בגלל זה, עדיף לעשות את הדברים האלה בתוך חליפת צלילה ;)

ולענין ה- "לא שאני יודע" :

פפחחחחח !

תיכף גם תגיד לי שבחורות לא עושות PP בחליפת הצלילה...

סתם נראה לך שפתאום היא מאושרת :rolleyes: וכבר לא קר לה ?

בחורות עושות פיפי?????????? אתה רציני?:shock: ...

בחורה זה לא הדבר הזה שמריח טוב ונקי כל הזמן???:?

פורסם

בחורה זה לא הדבר הזה שמריח טוב ונקי כל הזמן???:?

לא....לזה קוראים סבון.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מזה התרד ההזוי הזה?

ההתחלה נורא מעניינת ודווקא נחמד לעדת שיש אהשים עם מוחות גדולים (טוב לא עד כדי כך...), אבל מזה ההמשך ההזוי הזה?

פורסם
מזה התרד ההזוי הזה?

ההתחלה נורא מעניינת ודווקא נחמד לעדת שיש אהשים עם מוחות גדולים (טוב לא עד כדי כך...), אבל מזה ההמשך ההזוי הזה?

Welcome, To the real world...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
Welcome, To the real world...

לי זה נראה טבעי לחלוטין..:lol: :lol: :lol:

פורסם
מזה התרד ההזוי הזה?

הזוי...למה הזוי?? זה מאוד מעליב...הנה אני כל יום לומד משהו חדש בזכות הפורום.....:screwy:

למשל הודות לנשיא, הלכתי וחקרתי וגיליתי שבאמת נשים עושות פיפי.....אני לא מבין אז למה עצרו אותי בגלל המחקר הזה. סך הכל רציתי לראות אם זה נכון ועקבתי אחרי כמה מהן לשרותים של הקניון. :ladysman::biggrin2:

ועכשיו אני עומד וכותב לך מהכלא.....וכן מסתבר שגם ההמלצה לא להרים סבון(או את הראש אם כבר הרמת) היא נכונה, בגלל זה אני לא יושב וכותב.......:mm_blush:

אז זה הזוי בעינייך? ואתה עוד לא בטוח אם אתה דג או נחש.....זה יותר הזוי בעיני....אגב ידעת שיש באמזונס דגי נחש מעופפים????:wave2::multi::onfire:

פורסם

PP זה עוד טוב.

חבר שלי חשב שבא לו נאד. והוא טעה. והיה חורף - אז הוא נשאר עם החליפה (חצי יבשה) עוד שעה עד שהוא יכל לצאת מהמים. (40 דק' של חניות). :)

• תוכן חדש...