Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25/אסטרה/אוקטביה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה. אני מתכנן לקנות רכב יונדאי i25 או אופל אסטרה בין השנים 2014/2015 כי האלה היחידות שיש לי בראש. אני מתלבט אם לרכוש אופל למרות שהוא נראה לי מעולה עונה על כל הדרישות אבל יש לי חשש לגבי הגיר איך אני אמור להזהר מנושאים כאלה ואחרים. הייתי גם רוצה סקודה אוקטביה או ראפיד אבל הגיר שם בעייתי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

האופל הרבה יותר בעייתית מסקודה. תוריד לך את האסטרה. לגבי היונדאי, נסה לעלות ל 30ו או קיה סיד. הם מכוניות משמעותית יותר טובות.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם
האופל הרבה יותר בעייתית מסקודה. תוריד לך את האסטרה. לגבי היונדאי, נסה לעלות ל 30ו או קיה סיד. הם מכוניות משמעותית יותר טובות.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

I30 זה הפייבוריט שלי אבל התקציב דל לזה יש לי רק 40k וקיה סיד מוצא רק סטיישן אבל אם יש דגם מומלץ אני אשמח

פורסם

מסכים עם הנאמר, סיד או i30 מכוניות ראויות יותר מ-i25.

אגב, לא יודע אם רלוונטי עבורך בתקציב שלך, אבל החל משנתון מסוים סיד ו-i30 גם הגיעו עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הייתי פוסל את ה-i25, מבחני הריסוק שלה כפי שמובאים כאן סבירים בהלט, ומחירה בשוק סביר ונגיש, במיוחד אם התקציב מצומצם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למרות שהוא נראה לי מעולה עונה על כל הדרישות

אם תכתוב מהן הדרישות אולי אפשר יהיה לתת לך עצות טובות יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
אם תכתוב מהן הדרישות אולי אפשר יהיה לתת לך עצות טובות יותר

אני ואישתי פלוס ילד קטן. מחפשים רכב שישמש אותנו גם בתוך העיר וגם מחוץ מידי פעם די חשוב לנו הגודל היופי של הרכב בכל מקרה זוג צעיר נוחות לנסיעות ארוכות. היינו רוצים לרכוש i30 אבל התקציב די דל. 40 אלף שקלים.

החסרונות שלא אהבתי בקיה אין מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס שזה די גורע. אני לא יודע מה העלויות לכך.

פורסם
לא הייתי פוסל את ה-i25, מבחני הריסוק שלה כפי שמובאים כאן סבירים בהלט, ומחירה בשוק סביר ונגיש, במיוחד אם התקציב מצומצם.

הבעיה היכ למצוא אחת כזאת במצב שמור.

הרוב מכוסחות מליסינג/השכרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא הייתי שולל הונדה ג'אז מהדור הקודם (2014).

אופציה נוספת היא הונדה סיוויק האצ'בק. הביקוש אליה לא גבוה כל גך אז זה יתרון בשבילך כקונה.

לגביי מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס- להערכתי תוכל להוסיף אחר כך בכל רכב וזה לא אמור לעלות יותר מ 1500-2000 שקל, מבקש מהחברים לתקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אני גם לא הייתי פוסל רכב בגלל מולטימדיה ומצלמת רוורס, לדעתי אפשר להתקין במחיר שאיתמר ציין משהו די סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא הייתי שולל הונדה ג'אז מהדור הקודם (2014).

אופציה נוספת היא הונדה סיוויק האצ'בק. הביקוש אליה לא גבוה כל גך אז זה יתרון בשבילך כקונה.

לגביי מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס- להערכתי תוכל להוסיף אחר כך בכל רכב וזה לא אמור לעלות יותר מ 1500-2000 שקל, מבקש מהחברים לתקן אותי אם אני טועה.

הונדה סיוויק היא די נמוכה כמעט ספורטיבית מה שיקשה בעתיד שהאישה תהיה בהריון :/

• תוכן חדש...