Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז כמו שציינתי בכותרת, אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי בעל אופי ספורטיבי ומהנה לנהיגה עד 150K.

פרמטרים שחשובים לי (לפי סדר):

- אמינות

- הנאה בנהיגה (עד כמה שניתן במסגרת התקציב - הגה מתקשר, כוח זמין וכו')

- מראה

- פרקטיות ונוחות נסיעה

חשבתי בכיוון של ואגיות אבל עניין הdsg מרתיע אותי ממש.

לגבי היברידיות - אני לא כ"כ מתחבר.

מה שמשאיר אותי עם מזדה 3 החדשה (האצב'ק או סדאן עדיין מתלבט אגב אז אשמח לעצה גם פה).

אשמח שתאירו את עייני לגבי עוד מועמדות שעושויות להיות מתאימות.

תודה

פורסם

האוטו שהכי קרוב לדרישות שלך הוא ה308GT והוא יקר יותר. השאלה היא איזו הנחה ניתן לקבל עליה.

לגבי הואגיות: לדעתי סיאט לאון וסקודה אוקטביה 2 ליטר טורבו לא מצוידתו בdq200 הנחשב בעייתי שמוצא עם המנועים החלשים יותר, כדאי לברר

בכל מקרה הלאון FR היא פחות מכונית ספורטיבית, יותר מכונית מהירה בקו ישר (וממש יפה לדעתי).

אופציה נוספת, ושוב יקרה יותר היא הפולו GTI שעולה 172K. היא לא משפחתית אבל היא כן הכי ספורטיבית שהכי קרובה במחיר למה שאתה מבקש (תלוי אם אפשר לקבל הנחה) והיא יכולה לשמש משפחה קטנה, היא מספיק מרווחת.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...