Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

1.רפידות טובות ולא יקרות חוץ מרמסה IQ ישנם עוד ?

2. צלחות כנ"ל חוץ מברמבו ברקו עוד?

3. מקום מוזל בו אפשר לקנות החלפים באיזור ת"א עד רחובות. המחירים שקיבלתי נעו סביב 250 שח 4 רפידות, וצלחות קדימה ואחורה סביב 1000שח.

תודה ושבת שלום

פורסם

רפידות לא יקרות - ferodo.

ביררת מחירים אצל "אבי חלקי חילוף רחובות"? יש לו צלחות brembo ורפידות ferodo למגוון רכבים. שולחים לו צילום רישיון הרכב ומקבלים הצעת מחיר.

גם באוטוסטור חולון מוכרים רפידות ferodo במחירים טובים, אבל אליו צריך להגיע עם מק"ט של החלק המתאים או המקורי לפחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק

במונדאו שלי ( סטיישן 2011 ) תמיד שמתי צלחות ורפידות מקוריים.

הבעייה שנראה כאילו המקורי חלש מידי לאוטו הזה.

הצלחות הקדמיות הרבה פעמים מתעוותות, והשחיקה בבלמים האחוריים נראית לי מהירה מידי.

אז אני מחפש משהו עמיד יותר.

מה מומלץ מבחינת צלחות ורפידות?

מה לגבי צלחות של ברמבו?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...