Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביציאה מירושלים יש את כביש 1. אם אתה ממשיך איתו עד איילון, יוצא בלה גארדיה, ימינה ביצחק שדה ושמאלה ואז שוב ימינה לתושיה, אתה מגיע למוסך גבע.

סורי שאני פסימי ולא מצליח להמליץ לך על מוסך בתוך ירושלים (אני בטוח שיש ראויים וטובים, פשוט אני עדיין לא נתקלתי בהם), אבל כאחד שעושה את הדרך מאזור ירושלים עד תל אביב בשביל יוסי ורונן ממוסך גבע, ההמלצה שלי גם מגובה במעשים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה רבה על ההמלצה,

מכיר את מוסך גבע ורציתי לעשות את התיקון אצלהם במהלך השבוע אך לי לא יצא להיות באזור המרכז ויש לי חשש לשלוח את אישתי והילדה עם הרכב בגלל הרעשים לכן אני מחפש משהו מומלץ בירושלים.

פורסם

ראנדן קיבל המלצות בפורום, כך שאתה מקבל המלצה יד2.

או ירון שירותי רכב בתלפיות.

ירון מחזיק XM מטופחת בעצמו ובטוח מתעסק עם סוג הרכב האקזוטי הזה (רכב נהדר לכשעצמו אבל די סטנדרטי מכאנית).

פורסם

תעשה טובה לך ולאוטו. מוסך גבע - במיוחד אם האוטו שלך שמור ומטופל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

התקשרתי לירון ואני ישלח את אישתי מחר בבוקר אליו בעז"ה.

אלעד הייתי לוקח למוסך גבע אבל כמו שאמרתי אני לא יכול לשלוח את אישתי והילדה לבד למרכז עם רכב שעושה בעיות

ואני לא יכול לקחת יום חופש כרגע בשביל זה.

אם לא יסתדר עם ירון אני ביום שישי יסע אליהם למרכז כבר.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ואוו 4+ שנים לך תזכור 😀 אפילו מה הייתה התקלה שחכתי 🤣🤣

האוטו הלך לברזל לפני כמה חודשים ונקנתה מחליפה מאיציק האלוף/פדנט/שרוט. 

פורסם (נערך)

לפני כשבוע התחדשתי ברכב שמור עם שורשים צרפתיים. למחרת בלי יותר מידי היסוסים לקחתי את הרכב לישור קו אצל גבע למרות שזה דרש ממני להתנייד מהמוסך לעבודה וחזרה בתח"צ שעה וחצי לכיוון! (בתוך מטרופולין גוש דן, לתפארת התח"צ.. )

מבחינה מקצועית אין מה לדבר שאני מרוצה אבל גם מבחינת העלות הם לא היו סבירים, הם היו זולים! התחושה הייתה שאם במוסך רגיל מנסים לדחוף לך דברים בגבע מנסים לדחוף לך ג'סטות.. כך שבשקלול הג'סטות שנעשו בחינם העלות יצאה דומה למוסכים הכי זולים שיצא לי להכיר (בארץ, לא בשטחים ). אני מאמין שזה שילוב של סוג העבודות שביקשתי והג'סטות שנעשו ולא תמיד זה יוצא כ"כ זול, אבל זה אומר עליהם הרבה.

אין ספק שהיה שוה את המאמץ והם קנו אותי לעתיד למרות הסרבול בהגעה.

ותודה לחברי הפורום שמפמפמים עליהם כבר שנים..

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...