Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה אז ככה.

אחרי נסיעה של כ 5 דקות באוטו אם מוסיקה לא בפול ווליום כיביתי את המנוע ואז כיביתי את הרדיודיסק.

אחרי 10 דקות אני מניע את האוטו הרדיודיסק נידלק אבל לא שומעים כלום.

אני ניגש למגבר ושום נורה לא דולקת.

מה יכולה להיות הבעיה???

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

קודם תבדוק אם מגיע למגבר פלוס ומינוס

ואם כן , תבדוק את הרימוט !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

למגבר מגיעים 2 מתחים:

פלוס קבוע, וכמובן מינוס. (בד"כ מגוף הרכב)

ופלוס מהר"ד.

כשאחד מהם אינו מוציא מתח, המגבר אינו נדלק.

לבדוק, פירושו לשים מנורת ביקורת, או רב מודד, על "מינוס" ולגעת עם המנורה ב "פלוס".

אם הנורה נדלקת, יש מתח. אם לא, שים את המנורה על REMOTE , (כשהר"ד דולק) אם המנורה נדלקת, בדוק את הפיוז של כבל המתח המגיע מהמצבר. אם לא, יציאת ה REMOTE בר"ד שלך שרופה.

אם בשום צורה הנורה אינה נדלקת, בדוק חיבור של המינוס

אם המנורה נדלקת בשני המצבים, בדוק אם אחד מחוטי הרמקולים אינם נוגעים זה בזה, או בגוף הרכב.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אל תסבך אותו זה קרה לי גם הרבה

אישית אם אין לך פיוז מיוחד למערכת תבדוק תפיוז אני בטוח ב 99 אחוז שזה הפיוז זה קרה לי הרבה עד ששהחלפתי לפיוז מיוחד למערכות...

אם זה לא אז אפשר להתחיל לעבור לאפשרויות היותר רציניות אבל ראשית אני מייעץ לך לבדוק אני כמעט בטוח שזאת הבעייה זה קרה לי ממש הרבה פעמים

בד"כ הפיוזים של המגבר יובים המנוע ליד המצבר

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

תמיר מה הסיבה שהפיוז נשרף אצלך ?

ולאיזה פיוז החלפת?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מן הסתם אם הפלוס והמינוס הראשיים שלך לא סוגרים מעגל ( תבדוק עם מנורת רכב רגילה ) , זה פיוז שרוף קרוב לוודאי שיושב (הפיוז) איפה שהוא על הכבל פלוס ( קרוב לוודאי כמה שיותר קרוב למצבר )

כן וד"א איזה פיוז מיוחד למערכות החלפת תמיר ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בבקשה ותרכיב פיוז מיוחד הוא כסה עגול עשוי מלסטיק שקוף הוא עולה בין

50-100 שקל

אם לא תלעשה את זה הפיוז שיש לך ישרף כל הזמן...

תיכול להרכיב אותו אצל כל מרכיב...

והפיוז נשרף בגלל שעובר דרכו יותר מידי זרם כמו מנורה רגילה בבית והוא לא עומד בזה...

זה יקרה לך עוד הרבה אם לא תחליף פיוז

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

תמיר, הסיבה שיש פיוז במערכת חשמל, היא למנוע עומס.

זאת אומרת, להגביל את העומס המותר... אם הפיוז נשרף - המשמעות של זה.. שחרגת מהעומס שהוקצב - והפיוז נפתח בעקבות זאת.

אז בעצם מה שאתה אומר, לוותר על ההגנה הבסיסית הקיימת, ולשים פיוז אחר, שאיננו מותאם למערכת..

זה נשמע לך הגיוני ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ממה שהבנתי הוא דיי מתכוון לפיוז שבא עם כל קיט הרכבה.

פיוז עם בית.

אני פשוט לקחתי את ספר ההוראות הסתכלתי מה הפיוז המקסימלי ומה היה לי ולקחתי את האמצעי 60 או 65

והיה לי 50 והמקסימלי80

פורסם

על איזה עובי של כבל יש המלצה של עד 80 אמפר ?

מה עובי הכבל ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא הבנתי מילה מהתשובה שלך, אתה מוכן לחזור עליה?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בספר רשום שאפשר לשים פיוז מקסימלי של 80 אמפר .

כניראה זה הפיוז שעומד בתוך המגבר ולא על הפלוס.

• תוכן חדש...