Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יאריס 2007 והזכוכית של המראה בצד של הנהג בלוייה ואני רוצה להחליף. השאלה אם אפשרי להחליף את הזכוכית מבלי לפרק את כל המנגנון והפלסטיק של בית המראה?

פורסם

בעדינות ובנחישות. הזכוכית מודבקת למסגרת פלסטיק שמחוברת בקליפסים למנגנון.

מראה חדשה תואמת למקור (ז"א עם קימור ועם מפשיר אדים אם ישנם) כדאי להזמין באיביי.

:turn-l:
פורסם

יש להטות את המראה עד הסוף פנימה (לכיוון הרכב) ולמטה, הפינה הבולטת של המראה זו תהיה נקודת הפתיחה.

רצוי לא למשוך את המראה עם היד, אלא להכניס כלי קשיח דק וארוך מאחורי הזכוכית ולהפעיל כח בעזרתו.

אם יש אפשרות אז מומלץ גם לנסות להפעיל כח ישירות על השיניים של הקליפס שתופס את המראה בעזרת כלי ארוך ושטוח, על מנת להביא לפתיחתו.

לי אישית הייתה הצלחה מרובה לפתוח מראות עם סכין אכילה פשוטה של איקאה.

יום טוב גם לך

פורסם

קרה לי שהיתי צריך להחליף זכוכית במראה. שים לב כשאתה מזמין מראה חדשה שיהיה בה את מפשיר האדים, אחרת תצטרך להסיר את מפשיר האדים מהזכוכית הישנה ולהדביק לחדשה. זה אפשרי אבל מעייף ולא נוח.

פורסם

התקשר למתקיני מראות לרכב כגון הרקולס ב ת"א ובדוק אפשרויות ומחירים.

לפעמים המחירים בארץ טובים, והם גם מבצעים את העבודה, כולל סידור מפשיר האדים מאחורי המראה.

ראה דיונים:

[h=1]מראת צד שנגנבה[/h]

[h=1]היכן מתקנים מראת נהג שנופצה באזור ראשון לציון?[/h]

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עם כל הכבוד להרקולס, כשפניתי אליהם לפני שנתיים, אז מראה קמורה הם אמרו שהם לא יודעים לעשות (ומראה שטוחה אומר שטח מת) ולגבי מפשיר הם טענו שבארץ אין צורך. חוזר על המלצתי להזמין מחו"ל מראה תואמת למקור.

:turn-l:
  • תוכן חדש...