Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמישהו ריסק לי את המראה בזמן שהאוטו חנה ברחוב בלילה, החלפתי למראה חדשה (לא מקורית) במוסך שאני בדרך כלל מטפל בו (לא מורשה כי הרכב לא באחריות). אחרי כמה ימים גיליתי שהחלון הקדמי בצד של המראה לא נפתח עד הסוף, הוא יורד עד לנקודה מסויימת, בערך שני שליש דרך למטה, ואז נתקע.

עדיין לא דיברתי עם המוסך לגבי הנושא, אבל לפני שאני מדבר איתם - יכול להיות באמת שזה קשור להחלפת המראה? המטרה שלי היא כמובן להוציא מהם תיקון על חשבונם, כיוון שהם אלה שכנראה גרמו לתקלה, אבל אני חושש שהם יתנערו מאחריות ויגידו שזה לא קשור. מה אפשר להגיד להם? למישהו יש הסבר מפורט איך החלפת המראה יכלה לגרום לזה?

פורסם

לא רואה כל קשר בין החלפת מראה לבין בעיה בחלון.

האם בדקת והחלון ירד עד הסוף לפני שהרכב נכנס למוסך?

ובנוסף לא ציינת את סוג הרכב. יכול להועיל (חוץ מהעובדה שזה חלק מחוקי הפורום).

פורסם

לא הייתה לי סיבה מיוחדת לבדוק שהחלון עובד לפני שהחלפתי את המראה - נוסע בדרך כלל עם חלונות סגורים ומזגן. בפעמים שכן יצא לי לפתוח אותו לפני כן לא הייתה בעיה, אבל זה לא בהכרח אומר הרבה כי יכול להיות שזה היה כמה שבועות לפני החלפת המראה.

יכול להיות שאתה צודק (ובדיוק בגלל זה אני שואל כאן לפני שאני פונה למוסך), פשוט נראה לי מאוד מוזר שמעולם לא נתקלתי בבעיה ודווקא אחרי החלפת המראה זה קרה.

הרכב הוא פורד פיאסטה 2014.

פורסם

יש לראש נטיה לקשר דברים כאילו [emoji6]

בכל מקרה... שוב... לא מוצא קשר.

בשביל להחליף מראה עם הבית שלה בד"כ נדרש לפרק את המשולש פלסטיק הפנימי שמסתיר שלושה ברגים ושם גם עובר החיווט.

הדבר היחיד שאולי ידרוש פתיחה של דופן הדלת (איפה שהמסילות והמנוע של החלון יושבים) זה גישה למחבר חשמלי של המראה.

אם תנו שם מכה למסילה או שכחו כלי כלשהו תהיה הפרעה לחלון אבל הסבירות שזה יקרה נמוכה מאוד.

בכל מקרה לפתוח ולהציץ על המסילה זה לא סיפור גדול.

מה שכן... אולי עם המראה נתנו גם מכה לדלת? כי זה כן יכול להיות קשור.

פורסם

בהחלט יתכן ויש קשר.

כנראה העבירו את צמת החוטים של המראה מתחת לחלון והחלון נעצר בזמן שהצמה נמתחת.

תחזור למי שהרכיב את המראה שיבדוק אם הצמת חוטים עוברת במקומה כראוי.

פורסם
בהחלט יתכן ויש קשר.

כנראה העבירו את צמת החוטים של המראה מתחת לחלון והחלון נעצר בזמן שהצמה נמתחת.

תחזור למי שהרכיב את המראה שיבדוק אם הצמת חוטים עוברת במקומה כראוי.

צרייך להיות ממש חובבן בשביל לעשות דבר כזה [emoji848]
פורסם

כבר נתקלתי בכמה מקרים דומים כמו אחרי התקנת רמקולים לא מקוריים החלון לא נפתח עד הסוף וכו ובעל הרכב לא מקשר בין ההתקנות או התיקונים האחרונים לבין הבעיה החדשה.

פורסם
צרייך להיות ממש חובבן בשביל לעשות דבר כזה [emoji848]

אולי, אבל הוא לפחות הביא כיוון. לא קבע בצורה נחרצת שלראש יש נטייה לקשר בין דברים ושאין כל קשר.

ממליץ פעם הבאה להיות פחות נחרץ.

פורסם

עדכון: הגעתי למוסך, פתחו את החיפוי של הדלת בנוכחותי. צמת החוטים בבירור לא מפריעה למנגנון, כנראה תקלה במנגנון עצמו. החלטתי לא לתקן כרגע (אמרו שהחלפת מנגנון יכול להגיע עד 750 ש"ח).

• תוכן חדש...