Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shift-enter

גם בתוכנות אחרות זה מעביר שורה בלי לפתוח פסקה חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר וואטסאפ (אין לי) אבל במקרים אחרים ctrl+Enter מוריד שורה

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לא מכיר וואטסאפ (אין לי) אבל במקרים אחרים ctrl+Enter מוריד שורה
באילו מקרים נתקלת בצירוף הזה???

זה מסוכן להתרגל לזה, שכן בכל תוכנות האימייל וההודעות הצירוף הזה ישגר מיד את האימייל או ההודעה.

יום טוב גם לך

פורסם

זה עובד באפליקציית ווינדוס של viber.

זה עובד בוורד, כשנמצאים ברשימה ממוספרת ורוצים לרדת לשורה חדשה (בפיסקה חדשה) בלי שהיא תקבל מספר חדש.

אלו הדוגמאות שעולות לי לראש כרגע.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)
זה עובד באפליקציית ווינדוס של viber.

זה עובד בוורד, כשנמצאים ברשימה ממוספרת ורוצים לרדת לשורה חדשה (בפיסקה חדשה) בלי שהיא תקבל מספר חדש.

אלו הדוגמאות שעולות לי לראש כרגע.

לא מכיר וויבר,

אבל בוורד, בוודאות, השילוב ctrl+enter מקפיץ אותך אל הדף הבא. ולא מה שתיארת.

דווקא shift+enter מבצע בוורד את מה שכתבת.

עריכה, שאלתי הרגע חבר שעובד בוויבר, הוא ביצע עבורי בדיקה זריזה, השילוב קונטרול אנטר שולח את ההודעה כפי שנהוג במרבית התוכנות האחרות.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

יש מצב שהתבלבלתי עם Shift+Enter

פורסם

סתם תהיה, לא היה יותר קל לגגל את זה?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• מעניין 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
shift-enter

גם בתוכנות אחרות זה מעביר שורה בלי לפתוח פסקה חדשה.

וואלה עובד!

שנים אני שולח מליון הודעות :lol:

אין החותם מעיד על גיסתו

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כיצד לאפשר בדיקת איות בווטסאפ במחשב? 

• תוכן חדש...