Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני רואה שחלק מקורי? יש על הקופסא OEM number (מספר סידורי של המוצר כפי שהוא בא מהחברה) אבל רשום made in CHINA בכל זאת, לפי מה שבדקתי באינטרנט הפילטר שקניתי נראה מקורי ולפי הסריאל לו גם... מצד שני המייד אין צ'יינה הזה גורם לי לתהות ..

פורסם
איך אני רואה שחלק מקורי? יש על הקופסא OEM number (מספר סידורי של המוצר כפי שהוא בא מהחברה) אבל רשום made in CHINA בכל זאת, לפי מה שבדקתי באינטרנט הפילטר שקניתי נראה מקורי ולפי הסריאל לו גם... מצד שני המייד אין צ'יינה הזה גורם לי לתהות ..
אם אין לוגו של הונדה, זה לא מקורי.

מק"ט של היצרן מופיע כדי שתהיה אפשרות לזהות את החלק ולהתשמש בו במקום המקורי. אחרת איך תדע מה זה החלק הזה?

תוצרת סין זה לא תמיד רע, יש מוצרים מצויינים שמיוצרים בסין.

מי היצרן של הפילטר שקנית? אם אין שם יצרן זה בעייתי, ללא שם יצרן סיכוי גבוה שבמאת מדובר במוצר באיכות נמוכה.

פורסם
אם אין לוגו של הונדה, זה לא מקורי.

מק"ט של היצרן מופיע כדי שתהיה אפשרות לזהות את החלק ולהתשמש בו במקום המקורי. אחרת איך תדע מה זה החלק הזה?

תוצרת סין זה לא תמיד רע, יש מוצרים מצויינים שמיוצרים בסין.

מי היצרן של הפילטר שקנית? אם אין שם יצרן זה בעייתי, ללא שם יצרן סיכוי גבוה שבמאת מדובר במוצר באיכות נמוכה.

jqmmxe1omu5t.jpeg

ככה זה נראה, אפשר לראות שרשום AUTOMOTIVE PARTS, עם לוגו שאני לא מכיר אישית

פורסם
ניסית אצל אבי פארטס ברחובות? (JUSTMOTOR)

חשבתי להזמין משלוח, נכנסתי לאתר של JUSTMOTOR,

פילטר דלק של סדרת 96-00 יש להם רק של MANN FILTER, אין מקורי של הונדה.

פורסם
של Mann זה מצויין, הם ברמה לא פחות טובה מהמקוריים.

ראית במקרה את התמונה למעלה שהעליתי של הפילטר החליפי שקניתי?

פורסם
תקנה את הMANN, לא הייתי סומך על פילטר עלום שם כשהוא קשור להובלת דלק.

אני אתקשר עוד ל"אורגינל חלפים" בתל אביב בראשון, אם אין להם אז אזמין את הMANN,

מצאתי גם באיביי, יוצא קצת מתחת ל200 שקל עם המשלוח, מקורי של הונדה - הבעיה זה לחכות לזה שבועיים

פורסם
למה בעיה? מה קורה בשבועיים האלו?;

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?674851-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%A0%D7%96%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%9B%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%A8%D7%99%D7%A7

זה, ונראה לי שהפילטר נסתם לגמרי כי האוטו נוסע קצת מוזר, ואני מפחד שיתווסף עוד נזק בנוסף

פורסם

לגבי אבי חלקי חילוף, תוכל לפנות אליהם בוואטסאפ, מניסיון הם יכולים להגיד לך כמה יעלה אצלהם חלק מקורי או מוצר מסוים גם אם לא מופיע באתר.

כנ״ל לאוטוסטור.

שירות מעולה לשניהם.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...