Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי תקופה בבזק בינלאומי + ספק כלשהוא (תכלס כולם אותו הדבר) ואז הייתה תקלה ובזק אמרו שיש טכנאי רק עוד שבוע, אז התנתקתי מהם ועברתי ל UNLIMITED. כאט אני עובר דירה ו UNLIMITED לא נתמכים שם.

אשמח להמלצה לתשתית. יש לי סלידה גבוה מהוט עוד משנות 2010 והלאה אבל אולי הדברים היום שונים.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

019 לא מומלץ. ניסית אינטרנט סלולרי? אצלי (אני גר בבית אל) ויש לי 140-150 מגה בסלולר, והעלאה כמעט 80 מגה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הספק פחות חשוב לי, הייתי עם 018 ועם בזק בינלאומי ושניהם היו סבבה.

ההתלבטות הגדולה שלי היא בין הוט לבזק ותשתיות חדשות (אם יש). אני יודע פשוט שהשירות של הוט הוא זוועה.

פורסם

מסתפר בת"א, פרישמן 76 (אודי ובני עיצוב שיער - מאוד ממליץ!)

תשתית אינטרנט של בזק. לא נתקלתי בבעיות, אבל הם לא מאוד זולים (דרך בזב"ל)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מסתפר בת"א, פרישמן 76 (אודי ובני עיצוב שיער - מאוד ממליץ!)

תשתית אינטרנט של בזק. לא נתקלתי בבעיות, אבל הם לא מאוד זולים (דרך בזב"ל)

בס"ד

נראה שהבחור התכוון לספק ולא ספר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בזק + אקספון עבדו מצוין אצלי ואצל הוריי.

לפני מס חודשים הוריי עברו להוט והאינטרנט לא יציב בכלל, פעם מהיר ופעם מקרטע, כאשר לרוב הוא סביר מינוס.

חבר נוסף שיש לו הוט נתקל גם הוא בתקלות מוזרות איתם.

פורסם

מאז ומתמיד עם תשתית של בזק, בשנים האחרונות עם הספק 018/אקספון. מזמן לא החלפתי ספק, אז כנראה שאין תלונות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
019 לא מומלץ. ניסית אינטרנט סלולרי? אצלי (אני גר בבית אל) ויש לי 140-150 מגה בסלולר, והעלאה כמעט 80 מגה.

אינטרנט בסלולר זה נחמד בתור גימיק\שימושים מעטים כמו גלישה נטו וכו'

מספיק שתוריד סדרה אחת על כלל עונותיה או כמה סרטים ברזולוציה קצת גבוהה,וכמעט גמרת את המגבלה החודשית (30גיגה? 50?)

מחזק את הממליצים על תשתית בזק,0 בעיות אצלי לאורך השנים.

ספק גם מעדיף את בזק בינלאומי (פעם הייתי קבוע על גיימר,היום קצת מיותר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש פה משהו שמחובר לחבילת שוק סיטונאי דרך בזק בינלאומי עם בזק?

זה עובד טוב? זה שכול ההתנהלות דרך בזק בינלאומי יכול לפגוע בביצועי האינטרנט? תקלות?

קראתי שבזק פוגעים באיכות של הקו עם מחוברים דרך שוק סיטונאי...

שאלה נוספת, איך הראוטר VTECH 605? הטווח שידור שלו יכול לכסות דירת 4 חדרים?

מדובר בראוטר DUAL BAND AC

תודה!!!

פורסם

מה ההפרש בכלל אם תתחבר סיטונאית לבין אם תתחבר דרך בזק ובזק בינלאומי עצמם ? שווה את הכאב ראש וההתעסקות ? (גם אם חד פעמי)

לגבי מה שכתבת שבזק עצמם "פוגעים" במי שמחובר סיטונאית,כתבו את זה לא מעט בפורום וגם בכל מיני קבוצות בפייסבוק - ת'כלס אסור וזה לא חוקי,אבל כנראה שכן עושים את זה.

לגבי הראוטר - נראה כמו משהו בסיסי ובסדר,אם יש לך בעיות קליטה בחלקים של הבית (2 קומות או קומה?) תמיד אפשר להתקין איפשהו ריפיטר

המהדרין משחילים כבל רשת בכל הבית בקירות ומשדרגים את הנקודות חשמל בחדרים ונקודות עם יציאת רשת - נפתרה הבעיה.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
מה ההפרש בכלל אם תתחבר סיטונאית לבין אם תתחבר דרך בזק ובזק בינלאומי עצמם ? שווה את הכאב ראש וההתעסקות ? (גם אם חד פעמי)

לגבי מה שכתבת שבזק עצמם "פוגעים" במי שמחובר סיטונאית,כתבו את זה לא מעט בפורום וגם בכל מיני קבוצות בפייסבוק - ת'כלס אסור וזה לא חוקי,אבל כנראה שכן עושים את זה.

לגבי הראוטר - נראה כמו משהו בסיסי ובסדר,אם יש לך בעיות קליטה בחלקים של הבית (2 קומות או קומה?) תמיד אפשר להתקין איפשהו ריפיטר

המהדרין משחילים כבל רשת בכל הבית בקירות ומשדרגים את הנקודות חשמל בחדרים ונקודות עם יציאת רשת - נפתרה הבעיה.

ההפרש זניח... אבל מקבלים את הראוטר חינם ובבאנדל לא.

אתה מכיר אישית מקרים שבזק עשו בעיות לאנשים בשוק סיטונאי?

לי יש כמה חברים שמחוברים לפארטנר דרך שוק סיטונאי ומאוד מרוצים...

אם אחליט לעבור לבאנדל, איזה ראוטר+מודם אתה ממליץ בסביבות 400שח?

קראתי הרבה ביקורות טובות על Tp link vr600.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

לא מכיר אישית מקרים של "התעללות" מצד בזק בסיטונאי,פשוט שמעתי\קראתי...כאמור לכל מטבע יש 2 צדדים ולא אתפלא אם אנשים הגזימו בסיפורים..

לגבי המלצה - גם פה אין לי איך לעזור כי עוד לא הצטרכתי..

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...