Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

צריך את עזרתכם.

מזה מספר חודשים במהירות שיוט המנוע מקרטע לשנייה אחת או שתיים במחזורים שיכולים להגיע פעם בכל חצי דקת נסיעה. שזה קורה מד הסל"ד יורד וחוזר מיד לאחר הקרטוע. הבעיה אינה מורגשת בעת נסיעה בעיר והיא מורגשת בעיקר ממהירות הגבוהה מ 80 ק"מ בנסיעה רציפה. אני מרגיש בתופעה שהולכת ומגברת לאחרונה במיוחד שהכביש ריק ושאני שם קרוז קונטרול (אבל זה זה קורה גם בלי הקרוז קונטרול).

הפלאגים נקיים, המחשב אינו מדווח על תקלה, שמתי לפני כחודש וחצי תוסף (BG) אך התופעה לא נעלמה. אני ממלא דלק בתחנת דלק קבועה ולאחרונה החלטתי לנסות תחנת דלק אחרת, גם זה לא עזר. פניתי למוסך היבואן חולון מוטרוס, ואחראי הדיאגנוסטיקה יצא לנסיעת מבחן אך לטענתו לא הרגיש כלום. כך גם בדיקת המחשב. אני מנסה לתאם נסיעת מבחן איתו ביחד שאין תנועה כבדה על הכביש (כי בפקק או בתנועה הבעיה אינה מורגשת) אך הם לא ששים להתפנות אלי.

האם יכול להיות שזה הגיר? אין לי ניסיון במכונאות, המקסימום שאני יודע זה להחליף צמיג עם פנצ'ר...

אני די אובד עצות ואשמח לקבל פה כיוונים.

פורסם

תחליף פלאגים 99 אחוז שהבעיה תיפתר. בעיה דומה גם כן הייתה אצל שניים שהגיעו אליי עם פורד אדג ועוד אחד עם קשקאי..בשני המיקרים אמרו והתעקשו שהבעיה בגיר כולל מוסכים מורשים. לאחר סיבוב עם הרכב והרגשה של חיתוכי מנוע כמו שאתה מתאר ישר ניגשתי לפלאגים שניראו על פניו תקינים אך התעקשתי להחליפם והבעיה נעלמה לחלוטין. שרוב הנסיעות הן עירוניות הפלאגים מיתבלים מהר יותר.

פורסם

לטענת המוסך, הפלאגים היו נקיים לחלוטין. אך לאור ניסיונך אעמיק בכיוון הזה. אכן רוב הנסיעות שלי הם עירוניות. ברשותך שאלה נוספת:

האם שמן מנוע לא מתאים יכול לגרום לתופעה שכזו?

פורסם
החלפתי היום פלאגים ולצערי הבעיה לא נפתרה.

מה השלב הבא?

אשמח לכיוונים.

חוטי הצתה, קוילים, משאבת דלק וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוקר טוב,

האירוע שאתה מתאר לא צריך להתרחש.

אנא שלח לנו בהודעה פרטית שם, טלפון ומספר רישוי, ואנחנו נעביר את הפרטים על מנת לוודא שהרכב יטופל בצורה המיטבית.

בברכה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

• תוכן חדש...