Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר VW ג'טה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

ברשותי ג'טה מודל 2016 הרכב עם 90,000 ק"מ

יש לי בעיה בגיר , מיד לאחר הנעה אם אני מכניס להילוך הרכב לא יסע.

רק אם אני מחזיר את ידית ההילוכים לP ואח"כ משלב שוב הילוך לD הרכב יתחיל נסיעה.

מעבר לכך אין בעיה - העברת ההילוכים במהלך נסיעה מסודרת.

חבר הציע לי לבדוק לאפס / עידכון תוכנה לגיר בנסיון לפתרון הבעיה , האם זה הגיוני?

עריכה אחרונה על ידי avihi
פורסם

כנראה הבעיה היא בבורר הילוכים, יש תקלה ידועה שמקפיצה שגיאה שצריך להעביר את ההילוך לP למרות שהוא כבר בP.

צריך לסרוק את המחשב של הרכב ואם הבעיה הזאת קיימת.

אם לחבר שלך יש מחשב והוא יכול לסרוק קוד תקלה, תשווה את זה לקוד של השגיאה(חיפוש קצר "בורר הילוכים dsg").

חוץ מזה אם זאת הקלה, צ'מפיון מכירים בבעיה ונותנים "תיקון מרצון טוב" כמעט על כל הסכום, הידית עמה עולה משהו כמו 5000 שקל, אתה משלם סדר גודל של כמה מאות שקלים "השתתפות עצמית".

פורסם
כנראה הבעיה היא בבורר הילוכים, יש תקלה ידועה שמקפיצה שגיאה שצריך להעביר את ההילוך לP למרות שהוא כבר בP.

צריך לסרוק את המחשב של הרכב ואם הבעיה הזאת קיימת.

אם לחבר שלך יש מחשב והוא יכול לסרוק קוד תקלה, תשווה את זה לקוד של השגיאה(חיפוש קצר "בורר הילוכים dsg").

חוץ מזה אם זאת הקלה, צ'מפיון מכירים בבעיה ונותנים "תיקון מרצון טוב" כמעט על כל הסכום, הידית עמה עולה משהו כמו 5000 שקל, אתה משלם סדר גודל של כמה מאות שקלים "השתתפות עצמית".

הענין הוא שאצלי הידית לא נמצאת במצב P אלא במצב D אבל רק אחרי שאני מחזיר לP ושוב לD ניתן להתחיל בנסיעה

פורסם

האם בשלב כלשהו מספר ההילוך (P או D) בלוח שעונים מהבהבת?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
האם בשלב כלשהו מספר ההילוך (P או D) בלוח שעונים מהבהבת?

לא, התצוגה בלוח שעונים מראה את ההילוך הנכון במצב קבוע ולא מהבהב

• תוכן חדש...