Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, מנסה להוזיל עלויות . אם אפשר לחרוט מה טוב , אם לא יכול להיות שנדרשת החלפה אבל לא באמת ראיתי מה המצב , קיבלתי טלפון מהמוסך עם הצעת מחיר שערורייתית ולא אישרתי את העבודה .

תודה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עד כמה שידוע לי אין בצלחות של הקאדג'אר שום דבר מיוחד וניתן לחרוט אותן בדיוק כמו כל השאר

יום טוב גם לך

פורסם

כמה המחיר של העבודה והחלקים?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה יגאל .

אלעד, שלחתי בפרטי .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מניסיון שלי, הפרש המחיר במוסכים מורשים בין צלחות חדשות לחריטה, אינו גדול. אם אתה רוצה לחסוך, פשוט תלך לחנות חלקים ותקנה לבד. חוץ מזה, מייעץ לך לבדוק בעצמך אם באמת צריך להחליף, אל תסמוך על המילה של המוסך בעיניים עצומות.

פורסם

לפי מה שאני זוכר חריטה במוסך מורשה משרד התחבורה כולל פירוק והרכבה בסביבות 100 שח לגלגל , אבל עברו כמה שנים מאז שבדקתי את זה. נגיד שעל זה עוד 400 שח רפידות אז כל הסיפור לא צריך לעלות יותר מ 1000 שח .

פורסם

השאלה בכלל,האם נדרשת חריטה ? איזו שנה הרכב,כמה ק"מ עבר ? מתי הוחלפו לאחרונה רפידות/נחרטו צלחות ?

צריך לראות בעין את מצב הצלחות (אחרי שמדדו עם מיקרומטר ואישרו שבכלל צריך).

זה קורה לא רק אצל רנו,משום מה במוסכי היבואן היד קלה על ההדק והם מעדיפים לבצע החלפה של הכל כולל צלחות (אצלי הוחלפו אחוריות משום מה ביד הראשונה בק"מ נמוך מאוד' וקשה לי להאמין שבאמת היה צריך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך לפחות חריטה לפני החלפת רפידות בכל מקרה.
אם פני הדיסק ללא חריצים, ללא הבדלי גובה, אין זריקה של הדיסק - לא חייב חריטה.

נכון שחריטה עוזרת להתאמה מהיריה יותר של הרפידות אבל זה לא משהו שחייבים לעשות בכל מקרה.

לא ראיתי שום הוראת יצרן שמחייבת חריטה בכל החלפת רפידות.

פורסם

רכב בן שנתיים עם 40000 קמ .

השחלתי את היד פנימה כדי לבדוק מה המצב של הדיסקיות , אני מעריך שיש חריץ של מילימטר שניים לכל היותר.

בחנות חלפים אמינה שאני קונה בה מדי פעם שהם רואים עשרות כאלה כל חודש ואם אגיע אליהם הם תוך דקה יגידו לי אם נדרש להחליף צלחות או רק רפידות.

המוכר אמר שאם אלו הצלחות המקוריות של היצרן ולא זבל סיני שהתעוות בחום הוא מאמין שהחלפת רפידות תספיק ולא יהיה צורך אפילו בחריטה .

אגיע אליו לבדיקה , נראה בעיניים ואז אחליט.

תודה

פורסם
אם פני הדיסק ללא חריצים, ללא הבדלי גובה, אין זריקה של הדיסק - לא חייב חריטה.

נכון שחריטה עוזרת להתאמה מהיריה יותר של הרפידות אבל זה לא משהו שחייבים לעשות בכל מקרה.

לא ראיתי שום הוראת יצרן שמחייבת חריטה בכל החלפת רפידות.

מנסיון,שלא חורטים או מחליפים את הדיסק לפני החלפה,הרפידות אחר כל מרעישות ועוצמת הבלימה דועכת,וזה הגיוני כי השטח של הדיסק לא FLAT.

• תוכן חדש...