Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מי מאיתנו שלא עוקב כל שנה אחר התחרות הזאת, לא יכול בתור ישראלי שלא להתרגש שהתחרות חזרה לארץ לאחר 20 שנים ארוכות. אז אני מאמין שגם אלו כאן שאינם עוקבים אחר התחרות כל שנה, יחרגו ממנהגם ויצפו בו השנה כישראלים שמתרגשים מהעובדה שאנחנו מארחים אותו כאן.

האם אתם מתכוונים לצפות בתחרות ואם כן היכן? מעבר לכך, מתרגשים? שמחים בתור ישראלים שזה קורה כאן?

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

לא.

בזבוז מיותר של כספי משלם המיסים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא.

בזבוז מיותר של כספי משלם המיסים.

בזבוז של כספי המיסים זה ישיבות. בזבוז כספי המיסים זה תשלום של המדינה לאמהות על הבאת ילדים שמעודד לנו כאן פיצוץ אוכלסין. בזבוז של כספי המיסים זה כל השומנים של צה"ל שאפשר וניתן לקצץ. ביזבוז כספי המיסים זה vמשכורת המנופחת של חברי הכנסת הדשנים שרוב הזמן עסוקים בלגרבץ.

אירויזיון - זה לא בזבוז. נהפוכו:

האירוע הזה מעודד תיירות ומשפר הסברה חיובית ודעת קהל. פאקינג 200 מליון צופים בקירוב יצפו רק בגמר, ועוד לא לקחתי בחשבון את חצאי הגמר, וערוץ היוטיוב שישדר מלא קליפים מהמדינה. יש לך אפילו מושג לטווח הארוך איזה פוטנציאל אדיר יש לזה בפן התיירותי וההסברתי? ההשקעה הכספית תחזיר את עצמי בריבית דה ריבית.

200 מליון צופים הולכים לראות למשל, את הקליפ המושקע הזה בארוע הגמר. תגיד לי אתה אם זה לא ייתן לבדו איפקט חיובי מאוד להכנסות המדינה והעסקים הקטנים מתיירות:

Lao tzu

פורסם

צחי - אני בהחלט מוכן להתווכח אתך על מה זה בזבוז כספי המיסים.

למשל תראה מה קורה באירופה שבה הילודה דוכאה. כבר כמה עשורים מייבאים אוכלוסיות כדי למלא את מקום הילדים החסרים. גם לגבי חלק מהסעיפים האחרים אני חולק עליך.

לעומת זאת אני בהחלט מסכים אתך לגבי האירוויזיון. לא שאני מתכוון לצפות בו, אבל אני לא רואה בו בזבוז. כפי שסגירת הכבישים לצורך הג'ירו דאיטליה היתה כנראה השקעה לא רעה בהבאת תיירים. מישהו עשה שם עבודה נפלאה בהצגת ישרל לעולם.

אתמול אשתי קיבלה מייל מארגון המורים והתחלחלה - הציעו שם כרטיסים לאירוויזיון ב-160-400 ש"ח. היא מכירה מי שקנה זוג כרטיסים לגגמר ב-2700 ש"ח. עד שקראה את האותיות הקטנות, ואלה היו כרטיסי עמידה לחזרות לחצי הגמר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רואה בו בזבוז אלא השקעה שאם תמונף נכון יכולה להיות מאוד כדאית.

אישית לא מתכוון בכלל לשבת לצפות אבל הבת שלי קנתה כרטיסים לגמר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בשנה שעברה ההזרמה מיוטיוב עבדה בצורה יוצאת מהכלל, מה שאיפשר לצפות בכל הקרקס בדיליי, ולדפדף אחורה/קדימה בקטעי מעבר.

זה לא דבר חדש, כבר שנים שהמקור הכי אמין להעברת שידור חי למספר פסיכי של צופים זה יוטיוב.

חוץ מזה מדובר בקרקס יורוטראש חביב ולא מזיק, תמיד משעשע לראות ולשמוע מה קורה בזירה המוזיקלית הזאת שלא לוקחת את עצמה ברצינות יתרה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ארויוזיון זכורה לי כחווית ילדות, כל המשפחה והשכנים צופים יחד

נהנים ומהמרים על השיר הזוכה.

שנים רבות אינני צופה בתחרות הזו כבר. השירים לא לטעמי והשיעמום גדול.

אשתי מאד אוהבת וצופה עד הסוף.

פורסם
בזבוז של כספי המיסים זה ישיבות.

הקיבוצים למשל עולים למדינה הרבה יותר. גם החרדים, אבל פשוט יש נטייה לחשוב שהם הציבור שעולה לנו הכי הרבה וזה לא נכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה שכן, הסיכוי שנזכה שוב פעם שואף לאפס.

כן, זה גם מה שאמרו אחרי הניצחון של דיוה :)

צחי - אני בהחלט מוכן להתווכח אתך על מה זה בזבוז כספי המיסים.

למשל תראה מה קורה באירופה שבה הילודה דוכאה. כבר כמה עשורים מייבאים אוכלוסיות כדי למלא את מקום הילדים החסרים. גם לגבי חלק מהסעיפים האחרים אני חולק עליך.

לעומת זאת אני בהחלט מסכים אתך לגבי האירוויזיון. לא שאני מתכוון לצפות בו, אבל אני לא רואה בו בזבוז. כפי שסגירת הכבישים לצורך הג'ירו דאיטליה היתה כנראה השקעה לא רעה בהבאת תיירים. מישהו עשה שם עבודה נפלאה בהצגת ישרל לעולם.

אתמול אשתי קיבלה מייל מארגון המורים והתחלחלה - הציעו שם כרטיסים לאירוויזיון ב-160-400 ש"ח. היא מכירה מי שקנה זוג כרטיסים לגגמר ב-2700 ש"ח. עד שקראה את האותיות הקטנות, ואלה היו כרטיסי עמידה לחזרות לחצי הגמר.

קיצוניות משום סוג לא טובה. באירופה זה קיצוני לכיוון ההפוך וכאן לכיוון השני - צריך איזון באמצע. בסופו של יום אנחנו מדינה מאוד מאוד קטנה ואם תוסיף את הקו הירוק באמצע ואת הנגב שרובו לא ריאלי ליישב - אין כאן מקום לכולם. התחזיות אומרות שעד יום העצמאות ה100 האוכלסיה כמעט תכפיל את עצמה! אתה יכול לדמיין כמה צפוף יהייה פה? כבר עכשיו צפוף פה יותר מדי. צפיפות היא תיבת פנדורה שאי אפשר לסגור = עליות מחירים, פקקים, סטרס, עצבים, תורים ארוכים, מחלות, גזילת יערות ושמורות טבע על חשבון עוד אזורים עירוניים ועוד ועוד ועוד. אשכרה בונים לעצמנו גטו כאן לאט לאט - האנטישמים יהיו שמחים שאנחנו עושים בשבילהם את העבודה. לא איראן ולא נעליים - הצפיפות תחסל את המדינה הזאת יום אחד, אני חותם לך על זה.

צריך לעשות כאן כמו בסין ולהגביל ילודה, אחרת הילדים ונכדים שלנו יחנקו פה. אני מבין שהעם היהודי כאן חי על טראומת השואה, אבל מלחמות לא מנצחים בכמות אלא באיכות. והעולם גם ככה הולך יותר ויותר ללוחמת סייבר וגרילה ופחות צבא נגד צבא אז באמת שאין צורך שכל משפחה שניה פה תביא 10 ילדים.

לגבי האירווזיון, שמח שאתה מסכים איתי :)

Lao tzu

פורסם

כמה שלא אנסה לחשוב על זה חיווית בשורה התחתונה אין עניין, זה פשוט לא ממש מעניין אותי.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

צחי - אם אתה מזכיר את סין, גם הם כבר ירדו מנושא הילד היחיד. הבינו שהעסק לא פועל.

אין ספק שהילודה במגזר הדתי גבוהה מאד. הילודה במגזר החילוני סבירה מאד, אאל"ט מדובר בסביבות 2.2 ילדים לאשה, מה שנותן גידול מתון מאד ובריא של האוכלוסיה. במגזרים שיולדים 3-4 ילדים לאשה ויותר זו בעיה, במיוחד במגזר החרדי שגם מטפח בורות וטפילות (ומבחינתי גם עבודה "בשחור" היא טפילות, גם אם היא תורמת משהו לפעילות במשק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
מה שכן, הסיכוי שנזכה שוב פעם שואף לאפס.

עם מרדימי כנראה שלא, אלא אם כן "קובי מרקורי" כסלוגן יחזיק את כל העסק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...