Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בי תקווה קטנה שאולי הגיר שופר מאז 2013, ולכן אני עדיין דבק במכונית מבית היצרן הספציפי הזה.

לגבי פיג'ו פחות אהבתי את המראה ואת המכונית באופן כללי, מאזדה 2 נלקחה בחשבון אבל יש הבדל ברור בינה לבין סיאט איביזה בנושא אבזור ואיכות, מאמין שגם בביצועים הסיאט טובה יותר.

לקחתי הרבה דברים בחשבון, ללכת ליצרן אחר, חיפשתי הרבה השוואות רכבים, ראיתי הרבה מאוד סרטונים. עוד לא התחלתי עבודת שטח והצעות מחיר ונסיעות מבחן אבל כמו שהזכרתי ואמשיך להזכיר חוץ מבעית אמינות גיר (שזה באמת חסרון רציני) אין אף רכב שמשתווה לה בתקציב ובהעדפות שהבאתי כאן. עובדה שלמרות כל הבעיות בפולו עדיין המשכתי לנהוג בה עד עכשיו.

לגבי סיאט לאון 2.0 לקחתי בחשבון, קצת יקרה מדיי כולל אגרת רישוי וביטוח וכו', כמה היא באמת אמינה יותר מהגיר שבאיביזה? האם היא חזקה משמעותית מהאיביזה?

מה שקצת מוזר, זה שדווקא האבזור בלאון מופחת לעומת האבזור באיביזה, לפי מפרט הרכב באתר היצרן.

ה2.0 מאוד חזקה לאומת האיביזה. עם תוכנה בכלל. הגיר הוא בעל מצמדים רטובים והם אמורים להיות יותר אמינים\בעל ספיגת מומנט גבוהה יותר.

פורסם

הוא מעדיף מכונית ולא ג'יפון , והASX ה"חדשה" לא באמת חדשה אלא עוד מתיחת פנים אקסטנסיבית. גם הנאה מנהיגה זה לא הקטע שלה.

פורסם

לדעתי, מכיוון שאתה הולך לקנות רכב חדש עם אחריות, אתה לא צריך לחשוש מהאיביזה, אם זה הרכב שאתה הכי נמשך אליו.

זה לא שכל שני וחמישי תתקע איתה ובכל מקרה תיהנה מהאחריות במידה והגיר יעשה בעיות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
לא רוצה לבאס אחי, אני כבר חצי שנה בערך עוקב אחרי ה FR פרו, ואין אותה במלאי אף פעם.

:-(:-(

יש צפי מתי היא תחזור למלאי? נראה לי קצת מוזר שרכב כזה נפוץ לא נמצא במלאי (גם אם ברמת גימור גבוהה יותר).

לדעתי, מכיוון שאתה הולך לקנות רכב חדש עם אחריות, אתה לא צריך לחשוש מהאיביזה, אם זה הרכב שאתה הכי נמשך אליו.

זה לא שכל שני וחמישי תתקע איתה ובכל מקרה תיהנה מהאחריות במידה והגיר יעשה בעיות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

נכון, אבל האחריות שלה היא למשך שנתיים, וזה מעט מאוד. אני רוצה להחזיק רכב לפחות ל4-5 שנים הקרובות מבלי להחליף.

פורסם

תודה רבה yoav911gt2

תודה רבה לכל מי שעזר והציע.

מחר אלך לעשות בירורים ביונדאי ובצמפיון מקווה לחזור עם תוצאות חיוביות לגבי הסיאט איביזה FR PRO.

פורסם

מוזר שאף אחד לא הציע את הפיג'ו 208gti

חשבתי שאוהבים אותה נורא בפורום הזה

אגב ואו אחי בן 24 עם תקציב של 150 אלף שקל לאוטו, שאפו!

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

פורסם

אם גיר ידני זו אופציה אז 208 gti בתקציב שלך, עונה בהחלט על סעיף הכיף וגם לא גרועה בשאר הסעיפים

אגב, לא יודע עד כמה דחוף לך להחליף אבל מתישהו השנה צפויה להגיע גם הסוויפט ספורט

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
:-(:-(

יש צפי מתי היא תחזור למלאי? נראה לי קצת מוזר שרכב כזה נפוץ לא נמצא במלאי (גם אם ברמת גימור גבוהה יותר).

נכון, אבל האחריות שלה היא למשך שנתיים, וזה מעט מאוד. אני רוצה להחזיק רכב לפחות ל4-5 שנים הקרובות מבלי להחליף.

כמה שלא בדקתי לטענתם אין את הרמת גימור הזו.

אבל בדקתי רק בחיפה, הבנתי שזה סניף דיי מעפן ועצלן..

בכ"מ תעדכן פה אם מצאת.

פורסם
יש בי תקווה קטנה שאולי הגיר שופר מאז 2013, ולכן אני עדיין דבק במכונית מבית היצרן הספציפי הזה.

לגבי פיג'ו פחות אהבתי את המראה ואת המכונית באופן כללי, מאזדה 2 נלקחה בחשבון אבל יש הבדל ברור בינה לבין סיאט איביזה בנושא אבזור ואיכות, מאמין שגם בביצועים הסיאט טובה יותר.

לקחתי הרבה דברים בחשבון, ללכת ליצרן אחר, חיפשתי הרבה השוואות רכבים, ראיתי הרבה מאוד סרטונים. עוד לא התחלתי עבודת שטח והצעות מחיר ונסיעות מבחן אבל כמו שהזכרתי ואמשיך להזכיר חוץ מבעית אמינות גיר (שזה באמת חסרון רציני) אין אף רכב שמשתווה לה בתקציב ובהעדפות שהבאתי כאן. עובדה שלמרות כל הבעיות בפולו עדיין המשכתי לנהוג בה עד עכשיו.

לגבי סיאט לאון 2.0 לקחתי בחשבון, קצת יקרה מדיי כולל אגרת רישוי וביטוח וכו', כמה היא באמת אמינה יותר מהגיר שבאיביזה? האם היא חזקה משמעותית מהאיביזה?

מה שקצת מוזר, זה שדווקא האבזור בלאון מופחת לעומת האבזור באיביזה, לפי מפרט הרכב באתר היצרן.

התקווה שלך רק קטנה?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

מה עם פולוGTI? מחירון של 170 בטח תיסגר עסקה ב 160-165.

מנוע 2 ליטר חזק ובריא, גיר כפול מצמדים רטוב.

קוטפת שבחים בכל רחבי הרשת...

מאובזרת מאוד...

נ.ב.

כנראה הרכב יהיה מבוקש יחסית בשוק היד השנייה וקיים סיכוי סביר שבטווח הרחוק הוא יהיה זול יותר מהאיביזה.

פורסם

גם אני חושב שאם כבר הרמת תקציב כזה ואתה רוצה וואג אז תוסיף קצת בשביל פולו GTI.

אני בטח לא הייתי מוציא סכום כזה של כסף על איביזה מפונפנת. לפחות תהנה מרכב חזק וגם עם גיר אמין יותר שתוכל להנות ממנו לטווח ארוך אם כבר הלכת על רכב חדש ויקר.

פורסם

אני מציע לבדוק את סיאט לאון שהוזכרה כאן, אבל בגרסאות הזולות יותר, 1.5 סטייל למשל, שמציעה כמעט כל מה שיש ביונדאי i30 כולל תיקון סטייה מנתיב שנכנס ומבטל את התקנת המובילאיי (שקיים באיביזה). המחירון הרשמי של הלאון בגרסה הזאת נמוך משל ה-i30 ובפועל באולמות התצוגה מקבלים בנוסף הנחות והטבות שדוחקות אותו מטה.

באיביזה באמת קיימות בעיות מלאי אבל לפי מה שאני יודע בתקופה האחרונה המצב השתפר והמשלוחים כוללים כמויות גדולות יותר של רכבים.

אם ההחלפה לא חייבת להיות מיידית אולי כדאי להמתין ולראות באיזה מפרט תשווק סקודה סקאלה החדשה בישראל.

• תוכן חדש...