Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתון: מתעניין ברכישת הדגם המדובר בשוק יד 2 וראיתי שבחו"ל הוא שווק גם עם בקרת אקלים דו-איזורית, אך בארץ רק עם בקרת האקלים הפשוטה. פריט האיבזור הנ"ל יכול לשפר משמעותית את איכות החיים ברכב, כאשר אני ואישתי נמצאים בו ביחד.

אין לי מושג איך כל העסק פועל, לכן אני פונה אל מומחי הפורום - האם זה ריאלי? אם כן כמה עשוי לעלות פרוייקט כזה ומי יסכים לבצעו? טויוטה בעצמם או אולי מוסך אחר שמתמחה בדברים כאלה ושאתם יכולים להמליץ לי עליו.

אשמח להתייחסות מפורטת, תודה!

פורסם

אני יודע שזה לא כל כך קשור , אולי חצי קשור , אבל אני רוצה להבין משהו בנושא הזה .

בהנחה שצד ימין מכוון טמפ של 16 מעלות וצד שמאל מכוון על 25 מעלות . בסוף שני הנוסעים בחלל סגור והטמפ ברכב תהיה כנראה פלוס מינוס משהו בין 16 ל 25 , אז למה בעצם צריך דו איזורי ?

מודה שגם כשהיו לי רכבים כאלה אף פעם לא השתמשתי בפונקציה הזו .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

טמפ' סניקת האוויר בכול צד אכן שונה וכול הזמן שמערכת בקרת האקלים תעבוד במוד הזה תמיד יהיה יותר קר בצד שבו הטמפ' נמוכה יותר. במושבים האחוריים אכן הטמפ' תהייה פחות או יותר שווה.

מערכת עם שתי איזורים קיימת גם אצלי בגולף משנת 2006 והאישה נהנת מכול רגע. בצד הנהג אני מכוון ל-19 מעלות ובצד האישה ל-23 מעלות והנסיעה עוברת ללא חילופי מהלומות. :-D

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

ראשית כי לא קיים קיט כזה וגם לאף אחד אין בארץ את הידע והניסיון בשדרוג מסוג זה. שנית גם אם תוכל להשיג את כול הרכיבים הדרושים לשדרוג כזה כנראה המחיר יהייה כמו רכב חדש יד שנייה עם מערכת מובנית.

פורסם

https://www.ebay.com/itm/Toyota-2015-NZE181-Auris-Heater-A-C-Air-Con-Climate-Control-Panel-RHD-JDM-OEM/323786532326?epid=7024172931&hash=item4b632e65e6:g:RlUAAOSw1dtb9k1N

זה נראה כמו החלק הרלוונטי? הגיוני שעולה גרושים? אולי כי משומש..

זה לא plug and play, חוץ מהחלק הזה יש עוד דברים אחרים שצריך להחליף/לעדכן תוכנה? ממש מבאס אם באמת זה לא בר ביצוע.

פורסם

לא, זה לא רק פנל בקרת אקלים אלא גם חיישני טמפ', מנועי צעד (סרוואים של המדפים) שתפקידם להסיט את האוויר וגם לערבב אותו עם אוויר חיצוני/פנימי וגם מבנה שונה של תעלות מיזוג האוויר או במילים אחרות הרבה מכניקה.

פורסם

ראה שרטוט עקרוני של מערכת בקרת אקלים בעלת שני איזורים המותקנת בגולף דור 5. שים לב שיש תוספת של מדפים קרי ימני/שמאלי ומערכת נפרדת גם למצב סירקולציה.

Pages from SSP 318-The Golf V 2004.jpg

פורסם

אתה מתכוון שיש יותר חיישנים ומנועים מהבקרת אקלים הרגילה?

ברצינות אין שום enthusiasts בארץ שיכולים לעשות פרוייקט כזה בעלות סבירה ולא של "רכב יד שניה"? :?

מהעלות של הפנל אפשר להסיק שניתן לאסוף את החלקים הדרושים אפילו שהם משומשים, בעלות הגיונית. או שהמסקנה שלי פה לא נכונה?

פורסם
במושבים האחוריים אכן הטמפ' תהייה פחות או יותר שווה.

ברכבי יוקרה יש מערכות תלת וארבע איזוריות זאת אומרת כיוון נפרד גם למושב אחורי או למושב אחורי עם חלוקה לשמאל/ימין.

• תוכן חדש...