Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי אתמול למוסך מורשה של שברולט.

אמרו שהתקלה שמופיע להם בסורק היא סליל הצתה, והחליפו לסליל מפירוק (עלה 800 כולל העבודה).

כבר ביציאה מהמוסך התקלה חזרה, יש למישהו כיוון מה זה יכול להיות?

הראת להם ששילמת סתם 800 ש״ח?

פורסם
הראת להם ששילמת סתם 800 ש״ח?

כן, אמרתי להם במקום שהסליל החדש לא פתר את הבעיה

עכשיו ניסו להחליף לעוד סליל אחר (גם הוא משומש), ועדיין לא פתר את הבעיה.

הם טוענים שיכול להיות שצריך סליל חדש בקופסא וזה יפתור את הבעיה, לא נשמע לי הגיוני

יכול להיות שזה משהו אחר?

פורסם

זה עלוב שמוסך מעיז להוציא רכב עם נורת תקלת מנוע דולקת (קרה לי גם). אתם לא בודקים שפתרתם את התקלה שבגללה הרכב הגיע אליכם?! אתם לא עושים סיבוב מבחן ברכב אחרי התיקון?! ולמה שלא תקחו אחריות כשמראים לכם שהתקלה לא נפתרה?!

בן אדם מכניס רכב עם תקלה למוסך ומצפה לקבל אותו חזרה תקין ובמקום יוצא עם שיעורי בית למצוא בעצמו את מקור התקלה (ופחות מאות/אלפי שקלים בבנק).

פורסם

הם בדקו את הפלאגים? בדקו את החיווט אל הסליל הצתה? למרות שמדובר בסלילים מפירוק, קשה לי להאמין שדווקא 2 הרכבים שמהם פירקו היה סליל תקול כך שרוב הסיכויים שהסליל הוא לא מקור הבעיה.

לדעתי, תחזור לאותו המוסך דרוש את הכסף על הסליל חזרה ודרוש לבדוק את תקינות הפלאגים קודם כל - כפי שציינת לפני כשנה הייתה תקלה דומה והיא נפתרה על ידי החלפתם.

אם יתברר שזה שוב הפלאגים צריך לבדוק מה הסיבה שהם נהרסים, בדוק שהם לא טבולים בשמן.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
הם בדקו את הפלאגים? בדקו את החיווט אל הסליל הצתה? למרות שמדובר בסלילים מפירוק, קשה לי להאמין שדווקא 2 הרכבים שמהם פירקו היה סליל תקול כך שרוב הסיכויים שהסליל הוא לא מקור הבעיה.

לדעתי, תחזור לאותו המוסך דרוש את הכסף על הסליל חזרה ודרוש לבדוק את תקינות הפלאגים קודם כל - כפי שציינת לפני כשנה הייתה תקלה דומה והיא נפתרה על ידי החלפתם.

אם יתברר שזה שוב הפלאגים צריך לבדוק מה הסיבה שהם נהרסים, בדוק שהם לא טבולים בשמן.

בדקו חיווט (לא מספיק לעומק לדעתי), ניסו להחליף פלאג בצילנדר שבו הסורק הראה תקלה, עדיין לא עזר.

החליפו לסליל חדש מהניילון והתקלה נפתרה.

כל הסיפור לא היה זול בכלל לצערי.. 1200 שקל על סליל חדש ועל העבודה (ממה שבדקתי בחלקי חילוף סליל לבד של AC delco לבד עולה 900 שקל, אז אין איפה להוזיל הרבה)

• תוכן חדש...