Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 108, החלפת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שלוש שנים ושבוע מיום עליית הרכב לכביש - המצבר החליט שלא בא לו להניע את הרכב (לאחר שהרכב עמד שבוע ימים בחניה)

לאחר הנעה עם כבלים ונסיעה של כחצי שעה - הרכב מצליח להניע באופן עצמוני - אבל זה מרגיש שהוא מתאמץ טיפה יותר וההנעה לוקח עוד שניה או שתיים.

אז כנראה שאין מנוס ויש להחליף מצבר,

המצבר שיש ברכב כרגע הוא FULMEN 42MH, 390A 12V, (המצבר המקורי שהגיע עם הרכב מהיצרן).

באוטודיפו הציעו לי מצבר של וורטה ב740 ש"ח (בגלל הגודל הספציפי של המצבר והצורה שלו, הוא יחסית קובייתי ונמוך)

במצבריה הניידת שלהם הוצע לי מצבר של שנפ ב520 ש"ח, ומצבר סטרטאפ ב459 ש"ח.

מאור מצברים שהומלץ באתר של כנופיית הטיפולים השוטפים הציע לי מצבר של וולטה ב450 ש"ח ומצבר של שנפ ב490 (מצברים 50MH)

איציק מצברים שהומלץ פה בפורום הציע לי מצבר של שנפ ב480 ש"ח ומצבר של וולטה ב430 ש"ח (מצברי 60MH).

רציתי לדעת - האם יש עדיפות לאחת הפירמות שהוצאו?

כמו כן, האם יש בעיה "לקפוץ" בMH מ42 ל50 ו-60MH?

(דרך אגב, אני מחפש מצברים אטומים שלא דורשים התעסקות עם תוספת מים וכו').

תודה מראש

פורסם

תסתכל על ההודעות האחרונות שלי בשרשור מלפני שנתיים וחצי - אולי המחיר עלה קצת מאז.

קישור

מצבר של בוש מענק המצברים: אם הוא מגיע במיוחד אליך הוא לוקח עוד 50 ש"ח לדעתי אבל במקרה שלי היה לו כבר מישהו באזור אז הוא לא לקח כסף על זה.

• תוכן חדש...