Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני 20k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני חייל בן 20

שבוע בבית שבוע בבסיס.

מחפש רכב ידני בלבד עם ערך מוסף - רצוי מאוד עם טורבו

בתקציב שלי 20k הסתכלתי בנתיים על פיאט בראבו, רנו קליאו בי מנוע 2000, וbmw i318 (וכל שאר הדגמים שבסגנון).

בנתיים בדגמים האלה אני לא מוצא רכבים שמורים ביד 2 ולכן אני פונה אליכם לעצות לעוד דגמים בסגנון.

בונוס גדול שיהיה האצ׳בק + קופה.

תודה רבה

פורסם

BMW 318 ישנה תהיה קבר שתקבור בו הרבה מהכסף שלך. לא מומלץ בכלל.

גם בראבו שמורה לא תמצא גם כי קשה למצוא אחת שמורה (תאמין לי אני חיפשתי) וגם כי בראבו שמורות נמכרות ב30+ ולא ב20.

בקצרה תרד מרכב טורבו או ספורט ב20K הם ישתו לך את הכיס וכנראה שלהחזיק אותם יעלה יותר ממה שיש לחייל בעו"ש לכן הם סתם ישבו בחניה או שתיסע על הרכב אולי חצי שנה עד לתקלה הגדולה ואז תעיף אותו בהפסד ענק.

לך למשהו "מיינסטרים" יותר אם אין לך 2000+ שקל כול חודש נזיל לבזבז על תחזוקה של רכב (ביטוח, תקלות, רישוי, דלק וכו...) ואם אתה בכלל חייב רכב נסה למצוא האצבק\סופרמיני סטנדרטית עם מנוע 1600 וגיר ידני זה לא יתן לך את אותה ההנאה כמו רכב ספורט או טורבו אך עדיף משהו קצת יותר סטנדרטי לנסוע עליו מאשר משהו מיוחד שיעמוד בחניה וישתה לך כסף שאין תוך כדי.

פורסם

מחזק את מה שכתב gkiler.

כתבת קליאו בי מנוע 2000 - זו קליאו ספורט עם 172 כ"ס. אחלה רכב אבל מאוד ישן, אם תמצא אחת בתקציב שאתה מדבר עליו היא תהיה שחוטה ובאמת תקבור אותך בהוצאות תחזוקה יותר גבוהות מעלות הרכב.

הצעה שלי - בתקציב זה - חפש פאביה ידנית, עדיף עם מנוע 1600. יש גם 1400. רכב יחסית אמין שתמצא בשנתון בערך 2011. אותו כנ"ל לגבי איביזה.

יש גם 1200 טורבו אבל עד כמה שאני יודע - לא ייכנס בתקציב.

זה לא קליאו ספורט ולא BMW מבחינת הנאה אבל זה רכב שייתן לך שקט והוצאות אחזקה שפויות. בשביל רכב ראשון זה מצוין.

פורסם

לא מדובר ברכב ראשון כבר היה לי סיטרואן ברלינגו ומיצובישי קולט וניסאן סאני . מאז 3 אופנועים האחרון שבדיוק מכרתי נינגה 300 5 שניות למאה . אני רגיל אליו. מכונה שלא מרגישה עליות/ ירידות . לכן אחרי כזה דבר אני מפחד לסבול עם רכב חלש

פורסם

אני בימים הקרובים כנראה אעמיד למכירה את הרכב שלי.

אופל קורסה 2011 ידנית שמורה היטב וטופלה במוסך מרכזי מורשה בלבד. קניתי אותה באוגוסט 2011 מהיבואן לכן יד 1.

החלפתי לאחרונה צמיגים חדשים (לא סיניים) חברה מובילה.

מוכר אותו בעקבות רכב אחר שרוכש בקרוב.

תיצור איתי קשר במייל אם אתה מעוניין, כנראה שכבר אציע אותו בשני הקרוב.

[email protected]

תודה

פורסם

לגמרי, ולדעתי גם לא מהמוצלחות שבז'אנר הזה של עגלות סטנדרטיות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שים את הנינג'ה 300 בצד. למרות שזה אופנוע קטן וחלש, אף אוטו ב20K לא ירגיש לך שווה ערך או קרוב.

אני עם המגיבים מלמעלה. קנה מכונית שמתאימה לצרכים שלך היום וליכולת הכלכלית שלך.

אחרי הצבא, תתחיל לעבוד, המצב הכלכלי ישתפר ואז תחליט אם אתה רוצה מכונית קצת יותר מהירה או שתחזיק אופנוע בנוסף למכונית.

פורסם
שים את הנינג'ה 300 בצד. למרות שזה אופנוע קטן וחלש, אף אוטו ב20K לא ירגיש לך שווה ערך או קרוב.

אני עם המגיבים מלמעלה. קנה מכונית שמתאימה לצרכים שלך היום וליכולת הכלכלית שלך.

אחרי הצבא, תתחיל לעבוד, המצב הכלכלי ישתפר ואז תחליט אם אתה רוצה מכונית קצת יותר מהירה או שתחזיק אופנוע בנוסף למכונית.

דעתכם על אופל קורסה?

• תוכן חדש...