Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי קודן ברכב כל הזמן הקודן נופל כי הדבק מהשמש כבר מאבד מערכו זה מטריד אותי.

יש דבק מומלץ וטוב בשביל להדביק את הקודן וגם המסך הקטן של חיישני רוורס שהוא לא יפול כל רגע ?

תודה

פורסם

סיוט כל הדבק דו צדדי האלו, כל הזמן נופל.

הבאתי אחד שאמור להיות איכותי של 3M וכבר איבד מההשפעה שלו, העיקר על הקודן הוא יושב יפה מאוד ועדיין לא הצלחתי להוריד את שאריות הדבק.

פורסם

סרט הדבקה דו צדדי אדום של 3M מחזיק מצויין. גליל כזה עולה כ 30 ש"ח ב"טמבוריות".

חשוב לנקות הייטב את משטחי ההדבקה משאריות הדבק הישן. כמו כן אם ההדבקה מחזיקה טוב רק אם היא על משטח ישר. אם מנסים להדביק את הקודנית על משטח שאינו ישר, שום דבק לא יחזיק. downloadfile.jpg

פורסם

רק שלא יהיה בלבול, האפור והאדום זה אותו מוצר.

הסרט עצמו אפור, נייר ההגנה שמסירים ממנו לפני ההדבקה - אדום.

פורסם

יש לי אותו ואין לי בעיה גם לתת לך ממנו חתיכה שתנסה. לפעמים שמישהו מעצבן אותי אני מדביק אותו לאיזה קיר..שאני בא בבוקר הוא עדיין דבוק אז כניראה שהחום לא משפיע עליו!

פורסם (נערך)

סדרת הדבקים של 3M מסדרת VHB

יש כמה סדרות - חפש את 3M VHB Tape GPH-160GF שעמידה בחום ולא תיפול אפילו בחום הכי גבוה שיש בארץ

ובלי קשר - יש באיבי המון סדרות מזויפות כך שלא תמיד הזול הוא האמיתי ואתה יכול ליפול על חיקוי שיפול ולא יחזיק.

גם סדרת GPH-060GF מעולה וחזקה ביותר וכמוה GPH-110GF

למשל 110GF באיבי

דגם ה 060GF הכי דק

יש לך אותו גם מאמזון - למשל כאן

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

חברת 3M לא מייצרת דבק דו-צדדי מסדרת VHB באורך של מטר או 10 מטר אלא רק 33 מטר ואולי בעוד מידות לכן שימו לב שלמעשה מישהו קונה גליל גדול וחותך ומגלגל מחדש את הסרט לגליל באורך 1 מטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הוא גם חותך במחיר, זה לא רע.

מה תעשה עם גלגיל 33 מטר?

עם סרט כמו שצירפתי בהודעה הקודמת הדבקתי את הפס-קל של כביש 6.

תחת שמש ישירה מחזיק מצויין כבר כמה שנים, גם באוטו הקודם החזיק מצויין.

פורסם (נערך)
חברת 3M לא מייצרת דבק דו-צדדי מסדרת VHB באורך של מטר או 10 מטר אלא רק 33 מטר ואולי בעוד מידות לכן שימו לב שלמעשה מישהו קונה גליל גדול וחותך ומגלגל מחדש את הסרט לגליל באורך 1 מטר.

אכן נכון

https://www.ebay.com/itm/3M-VHB-Tape-GPH-060GF-General-Purpose-High-Temp-0-6mm-Grey-12mm-x-33m/132604253096?epid=9018741677&hash=item1edfd453a8:g:G7MAAOSwwAFa5v1k

https://www.amazon.co.uk/3M-Adhesive-TapeGPH-060GF-Grey-Liner/dp/B07799WLFH/ref=sr_1_1?keywords=3m+GPH+060GF&qid=1554728949&s=automotive&sr=1-1-catcorr

כאן גם שולחים לישראל והם גם חותכים

https://www.digikey.bg/en/product-highlight/3/3m/vhb-gph-series-tape

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...