Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב.

שאלו, אבל אינך לא מתייחס לכובד המשאות / מה תדירות ההעלאות שלהם / פרטים נוספים.

מצידי - תתקין מנוף / עגורן חשמלי קטן באיזו מרפסת / חלון שפונים לחנייה וסגור עניין.

alfa 156 2.5.

פורסם

^^

את האמת זה יכול להיות רעיון נחמד.

https://makezine.com/projects/swiveling-balcony-hoist/

וגם לא דורש רובוטיקה מתוחכמת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על הכיוונים והרעיונות.

מדובר על רצון לשמור את העלויות נמוכות ככל הניתן, כי "לרכוש מוצר קיים שעולה 10K$ זה לא חכמה". במיוחד כשאין את אותם 10K$.

ואדים, אני זוכר את השירשור הנ"ל :lol: רק שעכשיו המצב אצלי השתנה דראסטית ולכן בפעם הראשונה בחיי אני שוקל משהו בסגנון.

קניתי בדיוק את העגלה שהועלתה לפה תמונה שלה. מאחר ואני משער לעצמי כמה "כיף" ו"יעיל" המוצר הזה, התחלתי לחשוב מראש כמה צעדים קדימה, כולל לחבר לה הנעה ולגמור עם זה. לא ישים במיוחד.

מנוף זה אידאלי, אם זה רק היה אפשרי מבחינת חוטי חשמל ועוד כמה סיבוכים טופוגרפיים על זה הייתי הולך.

משקלים: סדר גודל של מעל 20 ק"ג נטו (ללא משקל ה"רובוט"), לפחות אחת לשבוע.

עוד 10-15 ק"ג לפחות אחת לשבוע.

4 קומות (PיZדייץ).

נתוני גובה מדרגה עדיין אין. רוחב מקסימלי חדר מדרגות 1.2 מטר (מוערך), ה"רובוט" יצטרך להיות די רזה כדי להשאיר מקום לסיבוב...

נראה לי שאין טעם להמציא את הגלגל מחדש, והסרטון של הרובוט מ"אינבנטבלס" או איך שלא קוראים להם -מצא חן בעיני. הכל כבר מתוכנן ומוכן, רק לרכוש את החלקים ולהרכיב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זורק רעיון, נקודת עיגון בקצה של כל גרם מדרגות וכננת חשמלית שמתחברת אליו עם שאקל וגוררת את המשטח במעלה המדרגות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שכנים...

פורסם

נראה לי שאתה נוטה לפתרונות אוברקיל.

יש איזה צורה מיוחדת למטען שאי אפשר לשאת על הגב? אם לא, תשקיע במנשא טוב לגב.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

20 קילו פעם בשבוע לוקחים ביד. חשבתי שאתה מדבר על משקלים רציניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משקלים: סדר גודל של מעל 20 ק"ג נטו (ללא משקל ה"רובוט"), לפחות אחת לשבוע.

עוד 10-15 ק"ג לפחות אחת לשבוע.

בערך כמו הקניות השבועיות שלי בסופר. חשבתי שאתה מתאמן (???).

במשקלים זערוריים שכאלה הדבר היחיד שצריך לעניין אותך זאת נוחות הנשיאה,

תיק גב מתאים (צ׳ימידן?) או רצועות נשיאה של מובילים יסדרו אותך לכמה קומות שתרצה.

נסה פעם לחזור מהשוק בתחב״צ עם תיק גב מלא + אבטיח במשקל 16.5 ק״ג על הידיים לקבלת פרופורציות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שאתה מחפש פתרון אובר מורכב לבעיה פשוטה.

אמרו לך כננת.. "אי אפשר, שכנים"

אה טוב, כננת אי אפשר אבל בטח הם סבבה לגמרי עם רובוט דמוי נגמ"ש שנוסע הלוך חזור במדרגות.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

פורסם
בערך כמו הקניות השבועיות שלי בסופר. חשבתי שאתה מתאמן (???).

ואם אני מתאמן. אני לא רוצה להקל על החיים של עצמי? מה הקשר?

במשקלים זערוריים שכאלה הדבר היחיד שצריך לעניין אותך זאת נוחות הנשיאה,

תיק גב מתאים (צ׳ימידן?) או רצועות נשיאה של מובילים יסדרו אותך לכמה קומות שתרצה.

כך הייתי עושה בעבר ועד היום. רוצה לשפר...

נסה פעם לחזור מהשוק בתחב״צ עם תיק גב מלא + אבטיח במשקל 16.5 ק״ג על הידיים לקבלת פרופורציות...

נסה אתה פעם לחזור מהקניות עם תיק גב מלא + 4 שישיות ליטר וחצי ולהעלות את הכל ביחד במכה אחת. לבד. רק בשביל הפרופורציות.

זה שאני יכול להתמודד עם 50 ק"ג משקל, לא אומר שאני צריך.

להזכירכם- 4 קומות, ומצוקת חנייה קשה (קרי, חונה ברחוב אחד מתחת לרחוב שלי = עוד עלייה ועוד מדרגות).

המשקל הוא לא הבעייה. הבעייה היא המרחק שאני צריך לשאת אותו :lol: אני בנוי לכח, ולא לENDURANCE.

לשכנים תהיה בעייה עם כל דבר מקובע לחדר מדרגות, ובצדק. "רובוט" הוא לא מקובע, תהיה להם גם בעייה עם זה- אבל זה כבר בעייה שלהם. שעות סבירות וחוקיות למהדרין.

ובחייאת. אני לא מאמין שזה משקל הקניות שלכם בסופר. שווה בדיקה פעם אחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מבין כלום ברובוטים חוץ מהעובדה שיום אחד הם ישמידו אותנו, אבל בעקבות הבעיה שתיארת יכול להיות שעדיף לשלם על משלוח ולחסוך את הטרטור המעיק הזה. גם תחסוך בדלק וגם לא תדפוק את הגב בסחיבת קניות במדרגות. אתם שותים 4 שישיות מים בשבוע? כל הכבוד...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...