Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתכנון מתקדם של טיול מוטורי עם אבי כחלק ממתנת יום הולדת 70.

התכנון הוא:

טיסות הלוך וחזור מבאזל, סה"כ שבוע ימים עם רכב השכרה נחמד.

התוכנית כוללת:

1. שטוטגרט

- מוזיאון פורשה עם סיור במפעל יצור. חושב על אפשרות לשכור במקום רכב ל- 24 שעות. מומלץ?

- מוזיאון מרצדס

2. אינגלשטדט

- מוזיאון אודי עם סיור במפעל.

3. תערוכת רכבים בג'נבה - יומיים

על מה ויתרתי מראש:

1. מסלול נורנבררינג - בעייתי מבחינת גיל - מעל 70 עושים בעיות עם ביטוחים וגם קצת רחוק.

2. מוזיאון של BMW במינכן - למרות שזה נמצא על הדרך, אנחנו פשוט לא כ"כ אוהבים את המותג. האם כדאי להכנס בכל זאת?

יש לי יומיים פנויים להרחבות/תוספות.

האם יש המלצות לאטרקציות מוטוריות נוספות בסביבה שחובה לבקר בהן?

תודה מראש

פורסם

אני עוד שבוע במפעלים של מרצדס ופורשה(מצאתי טיסת לאו קוסט זולה להאהן בגרמניה מעובדה - וקפצתי על המציאה), הייתי ביולי בבמוו וכ"כ נהניתי שרציתי עוד.

קח בחשבון שבאתרים שלהם רשום שצריך להזמין מקום מראש ואני הזמנתי עוד בדצבמבר מקום לסיורים ב2 המפעלים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לכמה זמן אתם נוסעים? מה הלו"ז והיכן אתם לנים? מה שעות הטיסות?

אתה בונה מסלול עם הרבה שעות על האוטובאהן, לדעתי כדאי לשלב קצת אתרים בדרך - גם תתאווררו וגם תהנו ממשהו לא מוטורי.

תביאבחשבון כמה דברים:

1. זמנים - הזמן הריאלי הוא בין 30-50% יותר מהמצויין במפות גוגל.

2. אגרות כבישים - אני מניח שתקבל רכב עם מדבקת אוטובאהן שויצרית אבל עליך לוודא שהיא קיימת, מודבקת כראוי ותקפה. באוסטריה אתה צריך לקנות תוית ל"Korridor", שהוא קטע הכביש בין הגבול הגרמני לגבול השויצרי. עניין של כמה אירו. אם אתם מתכוונים לצאת ממנו לאוטובאהנים אוסטריים אחרים יש לרכוש ולהסביק מדבקה (""וינייט") אוסטרי ל-10 ימים (בערך 10 אירו). את התויות קונים בתכנות הדלק הסוכות לגבול, רצוי בצד החיצוני, אבל אפשר גם מיד אחרי מעבר הגבול. בגרמניה לא נגבית אגרת אוטובאהן לרכב מתחת 35 טון.

3. הנסיעה מאינגולשטט לג'נבה ארוכה - כ-650 ק"מ - ממליץ מאד לחלק לשני קטעים עם מנוחה בדרך, וכן עצירות באתרים שמעניינים אותך. אפשר לעשות את הדרך ביום אחד, אבל זה מתיש.

4. אתם תלויים במזג האויר!! בדוק אותו בזמן אמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בכל המוזיאונים, מרצדס מאוד מומלץ,אחריו bmw ואאודי גדול אבל רגיל.

סיור עשיתי באאודי,במקרה היה מקום-צריך להזמין מראש.

כמו כן,יש כמה חודשים שלא מועברים סיורים-כדי לבדוק מראש.

לא רואה סיבה לעשות סיור ביותר ממפעל אחד,הקונספט דיי דומה.

הייתי נוסע ליומיים לאיזור הררי ויפה לטייל,גם רגלי וגם עם הרכב-שוויץ מדהימה וחבל לוותר על הטבע שלה.

אפשר לשדרג לרכב מעניין בדלפק(החלפתי מסי קלאס ל4 קופה ב10 יורו ליום).

בגלל ששניכם מעל 24,תוכלו לקחת רכבים חזקים-בגיל 22 לא רצו לתת 435/440.

חפשו מה יש על הדרך,הייתי במבשלת בכפר קטן(מגניב ממש) ובפסטיבל מקומי בעיירה קטנה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שכחתי לשאול קודם - עד כמה אתם מכירים את גרמניה\שויצריה\אוסטריה? כמה טיילתם בהן בעבר?

האם יש לכם ניסיון בנהיגה באירופה?

ואני חוזר ושואל - מה שעות הטיסות שלכם. זה משפיע מאד על תכנון הטיול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקשר לתערוכה בג'נבה - ממליץ לך להגיע מספר ימים לאחר שהתחילה כשהעניינים נרגעים ובשעה שהדלתות נפתחות בבוקר.

6 שעות מספיקות בשביל להקיף את כל הרכבים ולמצות היטב את הביקור.

בג'נבה עצמה אין יותר מדי מה לעשות, שווה לצאת ממנה לפרוורים בשביל כבישים ונופים יפים.

הדרך ל-glacier 3000 שווה ממש.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אם אתם בבאזל ועולים צפונה (שטוטגרט) ממליץ על מוזיאון המכוניות הלאומי הצרפתי במילוז' (Mulhouse). אם יש לכם זמן ותאבון להרבה בוגאטי היסטוריות (כמובן לא רק) - מומלץ ודי קרוב.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

לא פעם ראשונה שאני ממליץ עליו בפורום:

מוזיאון הרכב והתעופה בזיסנהיים (תגגל Sinsheim Technik Museum).

מקום ענק שמשלב מחבר עצום של רכבים עם מטוסים וכלי מלחמה שונים.

מאוד מומלץ. בסביבות 45 דקות צפונית לשטוטגרט.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה רבה לכולם על ההמלצות.

הוספתי לתוכנית את המוזאון של BMW, ה- Sinsheim Technik Museum ואת Cité de l'Automobile.

אני לוקח את הרכב בצד השוויצרי של השדה. זה קצת יותר יקר, אבל הרכב מגיע עם צמיגי חורף כמתחייב בגרמניה ושוויץ (בצרפת לא חובה).

הקצבתי להגיע לתערוכת ג'נבה ליומיים בסוף הטיול, ב- 9-10/3.

יש המלצות איפה כדאי ללון באיזור ג'נבה כדי להגיע בנוחות לתערוכה? האם יש חניה באיזור או עדיף להגיע בתחבורה ציבורית?

פורסם

אני דיי בטוח שיש מלון שצמוד למרכז שבו מתקיימת התערוכה.

ועדיין,עדיף לישון בעיר-יש לאיפה לצאת לטייל בערב ולשתות קפה/בירה.

לפעמים יש כל מיני הופעות ופסטיבלים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
תודה רבה לכולם על ההמלצות.

הוספתי לתוכנית את המוזאון של BMW, ה- Sinsheim Technik Museum ואת Cité de l'Automobile.

אני לוקח את הרכב בצד השוויצרי של השדה. זה קצת יותר יקר, אבל הרכב מגיע עם צמיגי חורף כמתחייב בגרמניה ושוויץ (בצרפת לא חובה).

הקצבתי להגיע לתערוכת ג'נבה ליומיים בסוף הטיול, ב- 9-10/3.

יש המלצות איפה כדאי ללון באיזור ג'נבה כדי להגיע בנוחות לתערוכה? האם יש חניה באיזור או עדיף להגיע בתחבורה ציבורית?

הסינסהיים מצוין, ביקרתי בו לפני כ-3 שנים ונהניתי מאוד. אם אתה חובב מוזיאונים כאלו, ממליץ לך לשריין כמה שעות שם.

יש לך את המוזיאון הנוסף Speyer, הקונספט דומה אבל המייצגים שונים. ממליץ עליו גם אם אתה בעניין. ביקרתי בו לפני כ-5 שנים, ממליץ מאוד. (גם כאן כדאי לשריין כמה שעות)

אזרוק לך הצעה נוספת בהקשר של מוזיאונים - יש את המוזיאון של יונימוג שלא רחוק משטוטגרט. הוא לא ברמה של במוו, מרצדס או פורשה, אבל הוא נחמד לביקור של איזה שעתיים ואתה יכול לקבל סיבוב על משאית יונימוג במשהו כמו 5-6 יורו. חוויה נחמדה בסך הכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום לכולם,

אני בתכנון מתקדם של טיול מוטורי עם אבי כחלק ממתנת יום הולדת 70.

התכנון הוא:

טיסות הלוך וחזור מבאזל, סה"כ שבוע ימים עם רכב השכרה נחמד.

התוכנית כוללת:

1. שטוטגרט

- מוזיאון פורשה עם סיור במפעל יצור. חושב על אפשרות לשכור במקום רכב ל- 24 שעות. מומלץ?

- מוזיאון מרצדס

2. אינגלשטדט

- מוזיאון אודי עם סיור במפעל.

3. תערוכת רכבים בג'נבה - יומיים

על מה ויתרתי מראש:

1. מסלול נורנבררינג - בעייתי מבחינת גיל - מעל 70 עושים בעיות עם ביטוחים וגם קצת רחוק.

2. מוזיאון של BMW במינכן - למרות שזה נמצא על הדרך, אנחנו פשוט לא כ"כ אוהבים את המותג. האם כדאי להכנס בכל זאת?

יש לי יומיים פנויים להרחבות/תוספות.

האם יש המלצות לאטרקציות מוטוריות נוספות בסביבה שחובה לבקר בהן?

תודה מראש

אם תחליט להגיע בכל זאת לNurburgring, אחרי הכל גם מבלי לעלות על המסלול מתקבלת חוויה מטורפת, הצלילים, המראות, ניחוח האוקטן והקסם שיש למקום הזה.

אתה מוזמן להשכיר את רכבי המסלול שלנו אם הם יהיו זמינים.

אנו מציעים לוטוס אליז S או במוו M3 E46 בנויה למסלול.

בלי שום קשר מוזיאון פורשה מרשים ותמיד נעים לבקר בו, תערוכת ג'נבה זה אחלה דובדבן גם אני אהיה בה השנה.

באודי לא הייתי, כן הייתי במרצדס אדיר במימדיו ומאוד מרשים.

יש את "עולם במוו" במינכן, זה בנפרד למוזיאון ומציג את הרכבים מהצי הנוכחי (רולס רויס, במוו, מיני..) הוא איננו בתשלום והכניסה פתוחה.

רעיון מדליק לחגיגה, תהנו!

גל מילמן DNA RACING

• תוכן חדש...