Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש מטען מצבר שאוכל לחבר שקע חשמל ביתי מצד אחד ומצד שני למצבר הרכב.

המטרה: חיבור לפטופ למחשב הרכב למשך שעות מרובות (12-24) מבלי לפגוע באספקת הזרם של המצבר למערכות החשמל ברכב (שלא יירד מתחת ל-11v)

אני לא מומחה גדול לזה וכאן צריך את עזרתכם:

הבנתי שאני צריך מטען שעובד במינימום 3a זה נכון? או שאפשר להסתפק בפחות ?

ראיתי את המוצר הזה מה דעתכם עליו ?

https://m.aliexpress.com/item/32970561530.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.item.32970561530&

יש המלצות למוצר אחר אולי ?

תודה

פורסם

אתה יכול להגדיר בצורה מדויקת יותר את הצורך או השימוש.

הרכב יהיה מונע בזמן חיבור הלפטופ ?

תהיה לך גישה לשקע 220 בזמן השימוש בלפטופ ?

יאיר

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
אתה יכול להגדיר בצורה מדויקת יותר את הצורך או השימוש.

הרכב יהיה מונע בזמן חיבור הלפטופ ?

תהיה לך גישה לשקע 220 בזמן השימוש בלפטופ ?

יאיר

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

הרכב יהיה כבוי והולך להיות מחובר לפטופ עם תוכנה שברגע שהמצבר יורד מתחת ל 11v אז היא מפסיקה לעבוד לכן צריך חיבור קבוע לחשמל

תהיה לי גישה לשקע חשמל ביתי

פורסם

אם יש לך חיבור 220 אני מניח שהלפטופ יקבל הזנת חשמל ממנו ולא מהרכב.

לא כל כך ברור לי לאיזה מחשב רכב אתה מתחבר ואיזה מחשבים יפעלו בזמן החיבור שלך (אמרת שהמנוע יהיה כבוי אבל כדי שמחשבי הרכב יפעלו אתה צריך להיות ב ACC ON, כלומר switch פתוח). במצב הזה יש צריכת חשמל של מספר מחשבים ברכב, אני מניח שאם תטען את המצבר ב 3A והצרכנים הגדולים לא יהיו בשימוש (נגיד האורות...) אז לא תרוקן את המצבר. בכל מקרה, כל חשמלאי רכב יכול להגיד לך מה צריכת הזרם בכל אחד ממצבי הרכב וכך תוכל לקנות מטען מתאים.

• תוכן חדש...