Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2008 - לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, ראיתי הונדה ג'אז 2008, 120K ק"מ במחיר של כ 22 אלף שח. נראת במצב טוב ואם היסטוריית טיפולים מסודרת. ואני חושב לקחת אותה לבדיקה. כמה שאלות

1. האם הגיר הרציף נחשב אמין או בעייתי? האם מכוני בדיקה יודעים לבדוק את מצבו?

2. האוטו נצבע לפני כשנה, האם הדבר אמור לעורר אצלי חשד

3 מכון בדיקה מומלץ באזור המרכז או שעדיף להכנס איתו למוסך מורשה הונדה ולראות מה צריך לישר קו.

תודה מראש!

פורסם

בדיקה מטעמך במכון בדיקה הוא הכרחי, לאחר מכן לגשת למוסך ולקבל הצעות מחיר לתיקונים.

אם הרכב טופל במורשה הונדה, תבדוק קודם כל האם יש עקביות בטיפולים ז"א האם הרכב נכנס לטיפול כל שנה בלי קשר לק"מ, ומתי בוצע טיפול אחרון כי צריך לבצע טיפול כל 15 אלף או שנה, הקודם מבניהם.

לגביי הגיר של הג'אז אני לא מכיר בעיות איתו, לי אמנם יש ג'אז 2015 אבל ממה ששמעתי מאנשים שאני מכיר שיש להם ג'אז ישנות יותר המצב טוב מבחינת אמינות.

מה שכן, קח בחשבון שזה אוטו ישן ואין מה לעשות, תקלות עלולות להיות.

הכי חשוב שהרכב מטופל כמו שצריך ולא עבר תאונה קשה.

• תוכן חדש...