Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחוסמים את הנתיב שמאלי - שם פול גז ומנגח את המכוניות המעצבנת

חברים,

תביאו דוגמאות מעצבנות ומה היה בא לכם לעשות אם היה אפשר פשוט לאפס את הרגע :)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

להזיז בורר גובה שנמצא ליד הידית הילוכים, להרים את הרכב באוויר ולטוס מעל כולם אל האופק תוך כדי שאני מתמרן בין גשרים וקווי מתח גבוה.

חבל שבינתיים הרכב היחיד שבו ראיתי משהו דומה היה קסנטיה, וגם היא פשוט השאירה שלולית שמן הידראולי על הכביש. טוב, נו, גם משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להפעיל מצב טלפורטציה ולהשתגר אחרי הרכב האחרון בפקק עם הזקנה שמפחדת מהצל של עצמה ותוקעת את כולם בכביש עין כרם בעל נתיב אחד ו5% אפשרויות עקיפה.

מצד שני, כבר הייתי משתגר ישר הביתה אז אין בזה ממש טעם. אבל כל יום עוברת בי המחשבה הזאת ולא אכפת לי מה יעבור לאנשים בראש כשיראו שנעלמתי פתאום.

זה, ולהעיף רכבים מהכביש סטייל Need For Speed. כל יום כל היום.

פורסם

כשתופסים לי את החנייה, פשוט לקחת מלגזה\עגלת משטחים\טרקטור ולהזיז את הרכב הסורר למרכז הכביש כדי שהמשטרה תיתן לו דוח עם קנס ונקודות על הפרעה לתנועה במקום לחפש את בעל הרכב שיבוא להזיז אותו.

או, לחילופין, לחרוט*בעברית צחה:

"אני מצטער להודיע לך כי אתה חונה כמו צאצא של יצאנית זולה ממדינת עולם שלישי.

ברצוני לפנות אל מעט הטוב שנותר בלבך (כי אני מאמין שכל בני האדם נולדו טובים),

ולבקש בכל לשון של בקשה שלא תעשה זאת שוב.

במידה וכן תעשה זאת שוב, לא תיוותר כל ברירה בידיי אלא לפנות לארכאות גבוהות יותר,

כגון משטרת ישראל או אפילו העירייה.

רציתי בהתחלה להוסיף פה ציטוט משיר שאהבתי, אך במקום זאת אכתוב משהו אחר:

זהירות על הטמבון, מי נתן 'ך רישיון,

חתיכת בבון אדיוט, לא מבין בחניות.

לא השכלת להבין שהרגע הזה גורלי,

כי החלטת להחנות בחנייה שלי."

*= כתב יתדות.

אם למישהו יש ניסוח ארוך יותר, אני פנוי להצעות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אותי מעצבנים נהגים שנתקעים בנתיב האמצעי שזה בערך רוב הנהגים בישראל, נוסעים בו באותה מהירות כמו הנתיב הימני ואפילו לאט יותר ופשוט אין דרך לעקוף אותם. בהתחלה התופעה הייתה די מבודדת לנהגי מכוניות, אך בזמן האחרון היא התרחבה גם לנהגי אוטובוס ונהגי משאיות. פשוט נורא ואיום. בורות מוטורית מוחלטת.

ישראלים לא יודעים להתמודד עם כביש שיש בו יותר משני נתיבים ומעגל תנועה שיש בו יותר מנתיב אחד. בכבישים של שלושה נתיבים 90% מהתנועה מתרכזת בנתיב האמצעי והשמאלי. במעגל תנועה עם שני נתיבים באזור עם תנועה סואנת זה בכלל god help us.

פורסם
להזיז בורר גובה שנמצא ליד הידית הילוכים, להרים את הרכב באוויר ולטוס מעל כולם אל האופק תוך כדי שאני מתמרן בין גשרים וקווי מתח גבוה.

חבל שבינתיים הרכב היחיד שבו ראיתי משהו דומה היה קסנטיה, וגם היא פשוט השאירה שלולית שמן הידראולי על הכביש. טוב, נו, גם משהו.

זה מזכיר לי משהו שפעם שמעתי בטלויזיה מטוביה צפיר:

הייתי רוצה שימציאו טוסטוס עם פרופלור שיכול לטוס באוויר.

ככה כולם יטוסו ואני אוכל לסוע בצומת כפר שמריהו בכביש פנוי.

נ.ב.

הציטוט לא מדויק כי בכל זאת עברו 30 שנה...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

לעצור לרגע ליד האחת שמתאפרת בפקק - לצבוע לה את הפנים בסגנון תיאטרון קבוקי יפני ואז כשהסרט חוזר לנגן כי לחצתי על פליי לצלם את המבט המופתע שלה כשהיא רואה את עצמה במראה.

לעצור ליד זה שכל הזמן מוריד את הראש לנייד - לאזוק לו את הידיים להגה, להצמיד לו את הראש למשענת עם סרט של קאראטה קיד ולשים לו מתקן פותח עפעפיים כמו בתפוז המכאני

להחליף רכבים עם מישהו שיש לו רכב שמעניין אותי ולראות את הפנים שלו כשהוא לא מבין איך ומה

אבל אם יש דבר אחד שהייתי ממש רוצה זה להכנס לרכב שחונה ליד קיוסק כשאין חניה בכביש ולזרוק לו את הבדל סיגריה לתחתונים!

בנימה זו אני לא סובל משום בעיה פסיכולוגית - אה... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא restart, אתה מתכוון לquicksave + reload.

אם זה היה אפשרי, אין לי מושג כמה אנשים הייתי הורג ביום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...