Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה.. יש לי קיה פיקנטו ומכשיר נייד (שיומי) ואני רוצה לשמוע פודקאסטים במערכת השמע. משיטוט קל באינטרנט הבנתי שאני אמורה לחבר כבל USB ואוכל לשמוע. זה מה שעשיתי ונאדה... מה עושים? איך אצליח לשמוע קבצי MP3 מהנייד במערכת השמע ברכב?

הדרכות מפורטות יתקבלו בברכה! אני ממש קלולס בנושא (:

פורסם

האם בנוסף לחיבור USB ברכב יש גם חיבור AUX (כמו חיבור אוזניות)?

אם כן, תוכלי לחבר כבל בין הטלפון שלך לחיבור המדובר - השליטה בניגון דרך הטלפון במקרה זה.

אם יש דיבורית, אפשר להזרים דרך הטלפון את הקבצים.

האם כשמחברת את הטלפון ב-USB לרכב יש אפשרות לבחירה כיצד ינוהל החיבור (בטלפון)?

האם הכבל תומך בהעברת דאטה (לצורך הענין, אם מחברת למחשב, את יכולה לראות קבצים בטלפון?)?

אם התשובה חיובית לנ"ל, אפשר לבחור באפשרות של "העברת קבצים" (או שם דומה אחר), ואז המכשיר טלפון ישמש כמו כונן קשיח, השאלה היכן עליו מאוחסנים קבצי הסאונד.

• תוכן חדש...