Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה שבועות הכנסתי את הרכב למוסך בגלל נזילת מים,הרכב יצא לאחר 3 ימים,הוחלף ברכב צינור מים מתחת לסעפת וציבור מים תחתון.

בכדי להחליף את הצנרת היה צורך בפירוק סעפת יניקה הכוללת צמת חוטי חשמל וגם צנרת דלק/סולר.

לאחר יומיים שהרכב יצא מהמוסך , אחרי נסיעה של 40 דקות החל לצאת עשן סמיך מהמנוע שנראה כמו של נזילת סולר וקצר חשמלי.

הרכב התלקח בתא המנוע.

מה דעתכם? מה עליי לעשות כעת? תביעות קטנות? בעל המוסך ככל הנראה מתחמק מאחריות.

IMG-20181212-WA0014.jpg

פורסם

בס"ד

א. משתתף בצערך.

ב. שמאי רכב

ג. חברת הביטוח שלך, להמשך יעוץ.

ד. בהצלחה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

האם שמאי רשאי לקבוע את הגורם לתאונה?

הוא רק מעריך נזק, לא?

במידה והמקרה מגיע לבית משפט - מי רשאי לקבוע את הסיבה?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי syaron24
פורסם
האם שמאי רשאי לקבוע את הגורם לתאונה?

הוא רק מעריך נזק, לא?

במידה והמקרה מגיע לבית משפט - מי רשאי לקבוע את הסיבה?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

בס"ד

השמאי גם קובע מה גרם לכשל, ככה זה היה אצלי בכל אופן.

פורסם
המוסך לא אחראי ? מה ללכת להגיש תביעות קטנות? בטוח שהיה פה כשל של המוסך...הרכב תמיד טיפל אצלו
בס"ד

הכל טוב ויפה, אבל אתה צריך להגיע אם הוכחות חותכות שזה מהטיפול, וזה, רק אדם מקצועי יכול לתת לך.

פורסם

שלום, הא לך מקרה חריג: אתה שומע ירייה מדירת השכנים פורץ פנימה ומוצא את השכן מחזיק אקדח ואת אישתו מתבוססת בדמה.

זה יכול להיות רצח, יכול להיות שנפלט בזמן ניקוי ואז גרימת מוות ברשלנות, ויכול להיות שזרקה עליו מערוך ואז זאת הגנה עצמית.

לעצם העניין, לצורך הוכחת קשר סיבתי בין שריפת המנוע לטיפול תצטרך יותר מהצגת לוח זמנים... אוהד

פורסם

ויכול להיות שזאת התאבדות והבעל פשוט לקח את האקדח אחרי שהיא ירתה בעצמה...

בעל המוסך ככל הנראה מתחמק מאחריות.

מה זה "ככל הנראה"? דיברת איתו? מתחמק או לא מתחמק? יש לך ביטוח? תתחיל מלהתקשר אליהם ולספר להם את הסיפור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה יכול להאשים את בעל המוסך, לפני כן צריך לבדוק מדוע פרצה השירפה, ורק באם יש לזה קשר לטיפול אשר בוצע במוסך תוכל לפעול נגדו.

בשלב הזה תערב את סוכן \ חברת הביטוח לשם משלוח שמאי והמתן בסבלנות למסקנות שלו, אשר לפיהם תוכל לפעול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...