Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב

ברשותי מחשב נייח שהרכבתי בעצמי

המפרט הינו I5-8600K

MSI Z370 PRO GAMING CARBON

HYPERX PREDATOR 8GB 3000MHZ

ASUS 1080TI

SSD SAMSUNG EVO860

1TB WD

קירור מים AIO של EVGA

המחשב עבד ללא דופי במשך יותר מחצי שנה

שלשום חזרתי מחופשה של שבועיים בה המחשב היה מנותק מהחשמל ע"מ למנוע בעיות בזמן הסופות בארץ

כשחזרתי חיברתי אותו חזרה ומאז המחשב פשוט קופא באופן רנדומלי והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט מהלחצן על המארז העכבר והמקלדת לא מגיבים

זה יכול לקרות עוד לפני שהווינדוס עולה או דקה אחרי או שעה אחרי

גם אם זה סתם בשולחן עבודה או בגלישה בדפדפן או במשחק

אין בעיה של התחממות של שום רכיב שום דבר אצלי לא עובר 65 מעלות

הרצתי בדיקה על הRAM נראה שהכל תקין

לפני שאני מנסה לפרמט יש דרך לשלול רכיבים שונים במחשב שיכולים לגרום לזה ?

נראה שזו תופעה רחבה שקוראת להרבה אנשים

ראיתי גם תגובות של אנשים שהחליפו חצי מחשב ועדיין זה קורה להם

פורסם

כמה זה שכיח (הקפאון)? , כי ככל שזה יותר שכיח יהיה לך יותר קל לאתר את התקלה.

הייתי מתחיל בלהוציא את ה HDD 1TB ולעבוד בלעדיו, אחרי זה להוציא את ה SSD ולעבוד רק עם ה HDD.

אחר כך ממשיך ל RAM , אני מבין שזה סטיק אחד אז האופציה היחידה זה להשאיל סטיק ממישהו ולבדוק.

בנוסף, לבדוק אם יש קשר כלשהו בין מאמץ או התחממות לקפאון, ע"י הרצת בדיקות מאמץ למעבד, לכ.מ (אם יש ,לא ציינת) ולכוננים.

יכול להיות שיש תשובה מבוססת ולא פתרון של הוצאות והחזרות אבל אני מאמין שהשכלת לחפש בגוגל לפני ששאלת כאן.

Miata ND2

פורסם

אתמול המצב עוד היה סביר כל שעה שעתיים

כרגע לא מצליח יותר מ 3-4 דקות אחרי העליה של הווינדווס

מערכת ההפעלה מותקנת על הSSD ככה שאם אני משאיר את הHD לא ניתן לבדוק

מה שכן כשאני ניגש לביוס אין בעיה כזאת המחשב לא קופא בכלל

לגבי הראם אכן האופציה היחידה היא לנסות סטיק אחר, אני אנסה להתקין ווינדווס על הHD הרגיל וככה לבדוק אם הבעיה בSSD

לגבי מאמץ או התחממות אין התחממות גם במאמץ מלא במשך יום שלם לא הכרטיס מסך ולא המעבד עוברים את ה 65 מעלות יש קירור מצויין במחשב הוא בנוי למאמץ

וכרגע המחשב גם בלי שום מאמץ נכנס לקיפאון

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול להשאיל לך HDD ספייר עם מערכת הפעלה לבדוק (אני מחולון) . נשמע כמו בעיה ב SSD, שיש סיכוי שתסתדר לאחר פרמוט...

Miata ND2

פורסם
אם אתה רוצה אני יכול להשאיל לך HDD ספייר עם מערכת הפעלה לבדוק (אני מחולון) . נשמע כמו בעיה ב SSD, שיש סיכוי שתסתדר לאחר פרמוט...

אין בד סקטורים ב SSD?

בכוננים הרגילים אני זווכר שזה בדיוק מה שהיה קורה כשהיו בד סקטורים

פורסם

כשרכשתי את ה-SSD שלי לפני מספר שנים (EVO 850), שילמתי אקסטרה על סמסונג כי לפי הנתונים שהיו אז האמינות שלו הבטיחה להיות גבוהה וכן המהירות יחסית לדיסקים אחרים (בכלל קצת חששתי מכל העניין של SSD בתור דיסק ראשי אז). עד כה פועל ללא שום בעיה. ואורך החיים של 860 הוא לפחות כפול מ-850. בגודל של טרה אורך החיים אמור להיות גדול פי 4 מ-850. אבל מה עוזרים המספרים היבשים כשהדיסק מתקלקל..

איך קבעת שזה הוא אגב, הרצת אחד מהכלים האלה למשל? https://mashtips.com/ssd-health-test-and-performance-monitor-tools/

פורסם
כשרכשתי את ה-SSD שלי לפני מספר שנים (EVO 850), שילמתי אקסטרה על סמסונג כי לפי הנתונים שהיו אז האמינות שלו הבטיחה להיות גבוהה וכן המהירות יחסית לדיסקים אחרים (בכלל קצת חששתי מכל העניין של SSD בתור דיסק ראשי אז). עד כה פועל ללא שום בעיה. ואורך החיים של 860 הוא לפחות כפול מ-850. בגודל של טרה אורך החיים אמור להיות גדול פי 4 מ-850. אבל מה עוזרים המספרים היבשים כשהדיסק מתקלקל..

איך קבעת שזה הוא אגב, הרצת אחד מהכלים האלה למשל? https://mashtips.com/ssd-health-test-and-performance-monitor-tools/

לא השתמשתי בשום כלי כי הגעתי למצב שהוא קופא תמיד במסך טעינה של הווינדווס,

ניסיתי לפרמט אותו ואז הוא שוב נתקע במהלך התקנה נקיה של הווינדווס אחרי הפירמוט.

הבאתי SSD אחר ומאז הכל עובד

עכשיו אני נתקל בחבלי לידה של התקנת מחשב מאפס משום מה אני לא מקבל את אותם הביצועים במשחקים, BF5 לדוגמא אבל מניח שפה זה עניין של טיונינג ולמצוא דרייברים מתאימים

פורסם

הבאת דיסק מדגם אחר? אם כך, אולי בגלל זה ההבדל בביצועים. אבל די הפסקתי לשחק לאחרונה, לעיתים רחוקות מפעיל CIV5 או פולאאוט4 וזהו, כך שלא יכול לעזור פה. :lol:

פורסם
לא השתמשתי בשום כלי כי הגעתי למצב שהוא קופא תמיד במסך טעינה של הווינדווס,

ניסיתי לפרמט אותו ואז הוא שוב נתקע במהלך התקנה נקיה של הווינדווס אחרי הפירמוט.

הבאתי SSD אחר ומאז הכל עובד

עכשיו אני נתקל בחבלי לידה של התקנת מחשב מאפס משום מה אני לא מקבל את אותם הביצועים במשחקים, BF5 לדוגמא אבל מניח שפה זה עניין של טיונינג ולמצוא דרייברים מתאימים

פשוט תוריד geforce experience והוא כבר יעדכן לך לבד. יש לך סטאפ מצוין (חוץ מה8 ג׳יגה ראם, אבל לא קריטי) ואמור לרוץ לך מעולה.

באטלפילד 5 פנטסטי (ויש באגים).

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני שהלך הSSD הייתי מקבל 180-160FPS על אולטרה (ללא אוברקלוק לא למעבד ולא לכרטיס , לא היה צורך הביצועים היו מעולים)

עכשיו מגרד את ה 100 ללא סיבה ברורה

כמובן שהותקנו דרייברים דרך geforce experience

פורסם

איך אומרים .... "אל יתהלל חוגר כמפתח" ,

בבוקר קרה שוב, אז זה לא SSD וגם לא בעיה ב WINDOWS כי התקנתי נקי מאפס, רעיונות ?

או לחילופין מעבדת מומחים באיזור המרכז ? עם כלים רציניים לבדיקה של כל פריט חומרה

יש לי אחריות על כל החלקים במחשב מלבד הכרטיס מסך אז אני רק צריך לדעת איזה חלק לשלוח למימוש אחריות

אני חושד גם בספק כח, סה"כ המחשב היה מנותק לגמרי מהחשמל וכשחזרתי מהחופשה חיברתי אותו אולי בזמן החיבור הוא קיבל מכת מתח או אלוהים יודע מה

• תוכן חדש...