Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ברכב שלא עבר טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

(חדשה פה:) נעימאד!)

יש לי שאלה- מה קורה (קנס, נקודות, שלילה, מאסר, אנא עארף) למי שנוסע ברכב שלא עבר טסט??

(התאריך היה שלשום, אבל טרם הספיקונו...)

תודה!

פורסם

אני חושב שרק אם שוטר יתפוס אותה זה קנס.

במשרד הרישוי לא יגידו לה כלום אני צריך לעשות את הטסט בדצמבר(רישמית ב12.12)

ועשיתי ב29 לדצמבר ולא אמרו לי כלום.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם
אני חושב שרק אם שוטר יתפוס אותה זה קנס.

ואני חשבתי שכל אזרח פשוט יכול לעצור אותה ולתת לה קנס :?

דרך אגב אתה לא עושה טסט במשרד הרישוי אלא במכון רישוי, וממש לא אכפת להם שום דבר חוץ מזה שהאוטו שלך תקין או לא(וגם זה לא תמיד), וכמובן אם שילמת את אגרת הטסט ויש ביטוח חובה, אחרת לא תוכל להיכנס לטסט

פורסם

לפי הידע שלי זה קנס של 250 שקל בחצי השנה הראשונה ואחרי זה אין ביטוח חובה על הרכב.

זה לא עוזר לעשות טסט אחרי המועד שלו כי האגרה נשלחת כל שנה בתאריך שלה אז גם אם עשיתם טסט חודש אחרי תצטרכו לשלם את האגרה גם על החודש שהייתם בלי טסט.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
זה לא עוזר לעשות טסט אחרי המועד שלו.

בכל מקרה תהיה חייב לעשות טסט, אם אתה מתכוון להמשיך לנסוע באוטו...

פורסם
בכל מקרה תהיה חייב לעשות טסט, אם אתה מתכוון להמשיך לנסוע באוטו...

אני יודע שבכל מקרה תצטרך לעשות טסט. בגלל זה אמרתי שזה לא עוזר לעשות טסט אחרי המועד שלו.

האגרה תיהיה מהיום שהאגרה הקודמת נגמרה ולכן גם אם תדחה בכמה ימים את הטסט עדיין תצטרך לשלם אגרה גם על התקופה שהיית בלי טסט.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
לפי הידע שלי זה קנס של 250 שקל בחצי השנה הראשונה ואחרי זה אין ביטוח חובה על הרכב.

תיקון -

עד חצי שנה - 250 ש"ח.

מעל חצי שנה - הזמנה אוטומטית למשפט.

ביטוח החובה פג שנייה אחת אחרי שהטסט לא בתוקף - לתשומת ליבכם.:idea:

פורסם

שמר, אם שניה אחרי שפג הטסט הביטוח כבר לא תקף אז למה יש רק קנס בחצי שנה הראשונה, הרי זה כמו לנהוג ללא ביטוח חובה :idea:

פורסם

סע בזהירות ובצע את הטסט.

בזמנו, שכחתי לגמרי מהטסט הראשון, וביצעתי אותו באיחור של שלושה חודשים. :shock:

תודה לאל, לא קרה כלום, אבל עדיין...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שמר, אם שניה אחרי שפג הטסט הביטוח כבר לא תקף אז למה יש רק קנס בחצי שנה הראשונה, הרי זה כמו לנהוג ללא ביטוח חובה :idea:
מה בכלל הקשר?

אם תסתכל על תעודת הביטוח שלך, כתוב עליה שהיא בתוקף רק בליווי רשיון רכב תקף!

אותו כנ"ל גם לרישיון נהיגה תקף. אלא דברים שבינך לבין חברת הביטוח.מה שנקרא "תנאי הפוליסה"!

טסטים, קנסות, משפטים ונקודות אלא דברים אשר בינך לבין המדינה. ולא קשורים לביטוח בכלל.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון...

אבל במקרה תאונה הביטוח חובה ישלם על כל הטיפולים שלך בלי קשר לרכב או לרשיון שלו...

(שוב, הכל עד חצי שנה... מעבר לזה יש תנאים בפוליסה)

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם
נכון...אבל במקרה תאונה הביטוח חובה ישלם על כל הטיפולים שלך בלי קשר לרכב או לרשיון שלו...(שוב, הכל עד חצי שנה... מעבר לזה יש תנאים בפוליסה)
פשוט לא נכון וחבל שבנושא כ"כ חשוב,מסוכן ובעייתי אתה מטעה.

רבותי ... תקשיבו טוב. אם תוקף הפוליסה מסתיים בחצות וביצעתם תאונה בחצות ודקה, אין ביטוח!

אל תשאלו אותי ואל תאמינו לי, תתקשרו לסוכן הביטוח שלכם ותגלו לבד.

חברות הביטוח רק מחפשות את התירוץ לא לשלם. וזה לא תירוץ, זאת יופי של סיבה.

בעצם מה שאתה אומר זה שהפוליסה שלך לשנה היא בעצם לשנה וחצי? תקשיב לעצמך ותענה לבד!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...