Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכיב אנג׳י (אגב, יש אפליקציה נרחבת יותר שתתאים לפשוטי עם? אם כן אשמח לשמוע!

בקיצור, לפני כחודש וחצי היא הראתה תקלה בהצתה.. בדקתי שוב לאחר יום - והיא המשיכה להראות...

הלכתי למוסך, סיפרתי לו.. הפועל בדק, אמר שצריך להחליף סליל הצתה אחד, ו4 פלאגים, והחזיר את החלפים למקומם.

קניתי באיביי (פלאגים של בוש, וסלילי הצתה סיניים. אגב, זה בסדר? או שכדאי סלילים של חברות גדולות ומוכרות?) והמתנתי להגעת החלפים.

בנתיים בדקתי שוב עם אנג׳י, וזה הראה שהכול תקין.

מאז, בדקתי בלי סוף פעמים, ואנג׳י מראה שהכול בסדר.

השאלה: מה זה יכול להיות? איך פתאום זה מראה במשך כמה שבועות שזה בסדר ? יכול להיות שהיתה בעיה בהברגה או משהו כזה, והפועל בעצם פתר אותה כשהחזיר למקום?

ומה בפועל לעשות - ללכת למוסך נוסף שיבדוק?

פורסם

ועוד משהו: בהנחה שיגידו לי שלא כדאי סלילי הצתה סיניים - איזו חברות מומלצות? (נגיד פלאגים למשל, קניתי כאמור של חברת בוש)

פורסם
יש לי רכיב אנג׳י (אגב, יש אפליקציה נרחבת יותר שתתאים לפשוטי עם? אם כן אשמח לשמוע!

בקיצור, לפני כחודש וחצי היא הראתה תקלה בהצתה.. בדקתי שוב לאחר יום - והיא המשיכה להראות...

הלכתי למוסך, סיפרתי לו.. הפועל בדק, אמר שצריך להחליף סליל הצתה אחד, ו4 פלאגים, והחזיר את החלפים למקומם.

קניתי באיביי (פלאגים של בוש, וסלילי הצתה סיניים. אגב, זה בסדר? או שכדאי סלילים של חברות גדולות ומוכרות?) והמתנתי להגעת החלפים.

בנתיים בדקתי שוב עם אנג׳י, וזה הראה שהכול תקין.

מאז, בדקתי בלי סוף פעמים, ואנג׳י מראה שהכול בסדר.

השאלה: מה זה יכול להיות? איך פתאום זה מראה במשך כמה שבועות שזה בסדר ? יכול להיות שהיתה בעיה בהברגה או משהו כזה, והפועל בעצם פתר אותה כשהחזיר למקום?

ומה בפועל לעשות - ללכת למוסך נוסף שיבדוק?

אגב, הרבה פעמים כשאני מתניע את הרכב בבוקר למשל, הוא רועד קצת (כשהוא עדיין על p).. - אולי זה קשור או מצביע על בעיה בהצתה?..

פורסם

א. ספר לנו על איזה רכב מדובר ואיזה שנתון (אלא אם זה סוד כמוס לפרה ולסוס :wink:).

ב. לא מומלץ להתקין חלפים סיניים- לא חסרים חלקים תחליפיים טובים יותר בשוק האירופאי.

ג. רכיב אנג'י לא מחליף מכשיר אבחון תקלות רציני במוסך וכדאי לגשת ולהתחבר לאחד כזה במיוחד אם נדלקת מנורת תקלה.

רעידות וזיופי מנוע יכולים לנבוע מבעיית הצתה- אם זה "רק" מצתים או שצריך להחליף גם סליל זה בהתאם לאבחון, אישית הייתי מתחיל מהחלפת 4 מצתים מקוריים או תחליפיים מחברה מוכרת- יש רכבים בהם חייבים להרכיב מצתי אירדיום שהם מעט יותר יקרים אך מחזיקים מעמד גם יותר זמן ממצתים רגילים ולכן נשאלת על איזה רכב מדובר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רנו לוגאן 2009. איזה חברות חלפים מומלצות? שאדע לחפש..

(ואגב, לגבי הסיניים שכבר קניתי בפרוטות- להתקין בדיעבד, או לזרוק?)

פורסם

מקפיץ.. אודה לתשובת המומחים...

פורסם

גם את זה מקפיץ... תודה!!!

פורסם
א. ספר לנו על איזה רכב מדובר ואיזה שנתון (אלא אם זה סוד כמוס לפרה ולסוס :wink:).

ב. לא מומלץ להתקין חלפים סיניים- לא חסרים חלקים תחליפיים טובים יותר בשוק האירופאי.

ג. רכיב אנג'י לא מחליף מכשיר אבחון תקלות רציני במוסך וכדאי לגשת ולהתחבר לאחד כזה במיוחד אם נדלקת מנורת תקלה.

רעידות וזיופי מנוע יכולים לנבוע מבעיית הצתה- אם זה "רק" מצתים או שצריך להחליף גם סליל זה בהתאם לאבחון, אישית הייתי מתחיל מהחלפת 4 מצתים מקוריים או תחליפיים מחברה מוכרת- יש רכבים בהם חייבים להרכיב מצתי אירדיום שהם מעט יותר יקרים אך מחזיקים מעמד גם יותר זמן ממצתים רגילים ולכן נשאלת על איזה רכב מדובר.

כשהייתי בזמנו במוסך, וסיפרתי שהאנגי זיהה תקלה, קרה משהו מעניין:

הם עשו במכשיר שלהם ולא זיהו שום תקלה. אז אמרתי שיבדקו ידני כי האנג׳י טוען שיש בעיה.. אז הפועל פתח את הפלאגים והסלילים, ואמר שהמצתים צריכים החלפה, ואחד מהסלילים . והחזיר אותם למקום. ומאז האנג׳י מציין שאין בעיה...

תכל׳ס, איזו חברות אירופאיות מומלצות? ומה לגבי זה https://www.ebay.co.uk/itm/4X-RENAUL...item25969acb8d

תודה

פורסם

בעיה אופיינית דומה היו במנועי 16V של מגאן דור ראשון.

רביעיית סלילים מאיכות מעולה של VALEO נמכרה ב 1000 שקל.

ההחלפה די קלה, אני ממליץ לך להחליף את כל הארבעה.

לילה טוב וחג שמח

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
בעיה אופיינית דומה היו במנועי 16V של מגאן דור ראשון.

רביעיית סלילים מאיכות מעולה של VALEO נמכרה ב 1000 שקל.

ההחלפה די קלה, אני ממליץ לך להחליף את כל הארבעה.

לילה טוב וחג שמח

האמת שבאיביי הסלילים שלהם יותר יקרים מסלילים מקוריים ! האם יש סיבה להעדיף אותם על פני מקורי?

עוד שאלה: מה עם מותג Purevue?

• תוכן חדש...