Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מחליף את הממיר רציתי לדעת כמה תעלה לי הבדיקה עצמה. יש המלצות לבדיקה בתל אביב?

מדובר ביונדאי אקסנט 1.5 2004.

תודה!

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם
בס"ד

מה הכוונה בדיקת ממיר?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לבדוק אם נורת המנוע דולקת בגלל בעיה בממיר או בחיישן

פורסם
מאיפה אתה? יש פה כמעט לכל אחד סורק תקלות שיוכל לשלוף קוד תקלה ולומר היכן הבעיה. לרוב הבעיה דווקא בחיישן עצמו.

בדקתי כבר וזה העלה לי את הקוד P0420 שקשור לממיר וP0121.

פורסם

עדכון:

בדקתי שוב הבוקר עם הOBD והפעם הוא הראה לי רק את הקוד שקשור לממיר, ואת הנתונים הבאים.

חיישן אוויר 1: 0.066 וולט

חיישן אוויר 2: 0.68 וולט

אחוזי short trim: בסרק בין 0.78- ל1.56. ב3000 סל״ד זה בערך על 3.13-

האפליקציה אומרת שיש משהו עם הממיר ועם חיישן החמצן, אבל לאור שאר הנתונים אני לא חושד בממיר ב100 אחוז.

בנתיים איפסתי את קוד התקלה. נראה מה יהיו הנתונים בהמשך.

פורסם

מנסיון אישי שלי על הקוד הזה הייתי מחליף את חיישן החמצן עצמו זה שיושב על סעפת הפליטה והקוד לא היה חוזר..בכמה יונדאים ביצעתי זאת וזה אכן פתר את הבעיה. מעבר לכך אם יש בעיה בממיר עצמו זה כבר אם בא לך לגשת לבדוק עניין שלך. בכל מיקרה גם אם הממיר נחוץ החלפה והחיישן חמצן שנמצא כעת מקורי מיום היוולדו של הרכב הייתי מתחיל בכל מיקרה מהחלפת החיישן.

פורסם

P0420 זהו קוד תקלה על יעילות ממיר קטליטי נמוכה.

הקוד הזה מתקבל לאחר שיחידת הבקרה בדקה את תפקוד החיישני חמצן העליון והתחתון ומצאה אותם תקינים באבחון, כך שלקבוע כי התקלה בחיישן חמצן ממש מוזרה.

האם הסורק שלך יודע לבצע בדיקות אבחון SRT ו OBD ?

פורסם
P0420 זהו קוד תקלה על יעילות ממיר קטליטי נמוכה.

הקוד הזה מתקבל לאחר שיחידת הבקרה בדקה את תפקוד החיישני חמצן העליון והתחתון ומצאה אותם תקינים באבחון, כך שלקבוע כי התקלה בחיישן חמצן ממש מוזרה.

האם הסורק שלך יודע לבצע בדיקות אבחון SRT ו OBD ?

נכון..באקסנטים הישנות הקוד תקלה הזה הוא דיי מטעה ולכן מניסיון בלבד של מיספר החלפות של החיישן על קוד תקלה זה הקוד לא חזר. שוב...יכול להיות שבמקביל הממיר כבר גמור במיוחד אם זה הממיר המקורי מאז ייצור הרכב אך גם אם החיישן הוא מקורי אז הייתי.מתחיל בו. באיביי לפי מקט מדוייק החיישן זול ובטח שזול פי כמה מממיר

פורסם
איזה מין אבחון זה? בטח יש חלקים יותר זולים שאפשר לנסות להחליף קודם...

נכון...אך לא כדאי לנסות להחליף משהו שלא קשור לקוד זה כי אז זה יהיה זריקת כסף לחינם. ושוב..תשובתי בשירשור היא לאור הניסיון שלי עם קוד זה. אם לא הייתי מיתמסה בץקלה זו ומדובר על מיספר פעמים לא הייתי מייעץ. אני גם דיי בטוח שברגע שייגש לאבחן זאת בעסק כלשהו יש סיכוי שיגידו לו להחליף ממיר עם חיישן ולט רק זה או זה.

פורסם

פות"ש בחור חכם ולא ורוצה להחליף סתם חלקים, אלא פתח שרשור וביקש הכוונה למקום שיאבחן את התקלה וכמה יעלה.

אני ממליץ על משה זר. חיים יוד מכיר טוב טוב את הבעיות האלו ואני מאמין שיתן לו אבחון מדוייק.

על מי אתה ממליץ?

• תוכן חדש...