Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה בפיג'ו 206 - החלפת דלת??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת דלת תשאיר אותך גימור טוב יותר מאשר תיקון של הדלת.

שווה לחפש דלת בצבע שחור ולתקן רק את השאר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בס"ד

לפעמים, חובה להחליף דלת במכות מסוג אלו.

הסבר: במידה וקיים מוט פלדה בתוך הדלת (מתוכנן לספוג את המכה בעת תאונה), במידה ומוט זה נפגע, חובה להחליף את הדלת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם אני זוכר ראית פירסום של חלקים ל-206+ כמו שלך בצבע שחור בשוקי חלקים ביבנה ברשת החברתית. תבדוק איתו אולי הדלת שאתה צריך תקינה ולא תצטרך להתעסק עם יותר מידי פירוק והרכבה.

פורסם
תודה. כרגע זה נפתח מבפנים אך לא מבחוץ. אומר משהו?

Nakamichi, נראה שהחלון לא יכול להיפתח עד הסוף. זה עדיין עובר טסט?

אין לי מושג. לגבי שתי השאלות.

לתשובה מוסמכת בנושא, נקווה שKOMPY ייראה את השרשור.

אבל מניסיוני - נדיר מאוד שבודקים פתיחת חלונות ודלתות בטסט.

אופציה נוספת - פתוח את הדיפון ולדפוק החוצה את המכה שלא תפריע למנגנון החלון, במידה והוא לא ניזוק.

פורסם
אם אני זוכר ראית פירסום של חלקים ל-206+ כמו שלך בצבע שחור בשוקי חלקים ביבנה ברשת החברתית. תבדוק איתו אולי הדלת שאתה צריך תקינה ולא תצטרך להתעסק עם יותר מידי פירוק והרכבה.

היי, איפה בדיוק? תודה רבה

• תוכן חדש...