Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אינסיגניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים. הסיטרואן C4 האהובה שלי (בציר 2006 2.0) החזירה את נפשה לבורא בתאונה אחרי שירות של כמעט 8 שנים אצלי ללא בעיות מיוחדות ואחרי לבטים לא מעטים החלטתי שהאופל תחליף אותה-אשמח לחוות דעת ממי שמכיר את הרכב בגירסה הספציפית הזאת ובכלל..

האקזמפלר המדובר הינו מבציר 2014 1.6 טורבו, 81000 ק"מ על השעון ונמכר על ידי שלמה SIXT.

הרכב אמור להגיע תוך יום יומיים כדי שאבחן אותו (שילמתי מקדמה כדי שישנעו אותו על בסיס נתונים יבשים בלבד) ואני תוהה על מה לשים דגש בבדיקה שלו. האם יש רגישויות מיוחדות? כמובן שאקח את הרכב לבדיקה במכון אבל אני לא מוותר על בדיקת מחשב לזיהוי תקלות ובדיקה כללית במוסך המתמחה ברכב הזה לפני הבדיקה במכון.

האם יש מוסך מומלץ שיכול לסייע לי?

אשמח לתשובה ASAP- תודה מראש,שלומי.

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

היתרון של שלמה SIXT במקרה הזה שהוא היבואן הרשמי כך שרשת המוסכים שלו היא המוסכים המורשים של אופל.

תבדוק היסטוריית טיפולים במורשה לפני הכל לראות האם הרכב חווה בעיות לא שגרתיות.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה על המענה, אילו בעיות יש במערכת הקירור? בדקתי הסטוריה, רק טיפולים שוטפים. עוד שאלה, ממה שאתם יודעים איך הביטוח של רכבים כאלה לעומת משהו כמו פוקוס 2.0 או הונדה סיוויק למשל?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

[email protected]

פורסם

תתרחק, היו לנו בצי כמה - צרה צרורה.

מדחסי מזגן, מנועים ומה לא הלכו ברכבים עם כלום ק״מ. ואנחנו לקוחות של שלמה.

פורסם
היתרון של שלמה SIXT במקרה הזה שהוא היבואן הרשמי כך שרשת המוסכים שלו היא המוסכים המורשים של אופל.

היה לאישתי רכב ליסינג שלהם במשך כמעט 3 שנים. לא הייתה להם שום בעיה להכניס את הרכב לטיפול(ים) למוסכים שהם לא ברשת שלהם.

פורסם
מנוע שלם הלך ככה סתם? לכמה מכוניות הלך מנוע? מה הכוונה הלך מנוע?

אין לי סטטיסטיקות מדויקות ביד, יכול לשאול את קצין הרכב. הוא טוען שאופל זה המותג הכי בעייתי בצי, והוא עובד בשלמה.

אני יודע על שני רכבים עם ק״מ נמוך שהוחלפו בהם חלקים מאוד משמעותיים בשירות אצלנו, ומדובר על חברת הייטק ולא על צה״ל.

פורסם

חפש את max, הוא קצין בטיחות רכב, היו לו כמה אופל אינסיגניה ואסטרה. הוא בגדול ממליץ לא לקנות.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

יש לי חבר שקנה אסטרה חדשה 1.4T לפני כ3-4 שנים,

הוא נוסע המון,

ב100 אלף ק"מ הראשונים הלך לו מנוע פעמיים, שתוקנו באחריות, ועכשיו מנוע שלישי לא באחריות,

האוטו עצמו מדהים, אך אמינות המנוע שלהם פשוט זוועה.

פורסם

1. לכל אחד מאיתנו יש מכר שאכל מרורים ונפל על רכב לימון, השאלה היא איפה זה נופל מבחינה סטטיסטית המבוססת על מידע מדוייק.

2. אני שוב מחדד, מה זה אומר "הלך מנוע"? האם זה אומר טורבו? שסתומים?, בוכנה שהתפוצצה? אטמים? מנוע זה דבר מורכב..

3. האם דין אסטרה כדין אינסיגניה? מנוע אחר..

4. במשך כמעט 8 שנים נסעתי ב c4 2006 2.0 שכל הזמן שמעתי שהיא תתפרק לי תוך כדי נסיעה ושהגיר שלה ( al4 הידוע לשמצה) ישבוק חיים אחרי 75000 ק"מ. בפועל נסעתי עליה כ 180k ללא בעיות, רק טיפולים שוטפים (בזמן!) וענייני בלאי של כל רכב, בסוף היא הלכה בתאונה לצערי. לכן אני שואל, האם למישהו יש נתונים מוחלטים המבוססים על מידע מדוייק? תודה מראש.

[email protected]

פורסם

גם אני חיפשתי אינסיגניה והתקשרתי לכמה אנשים ביד, כמעט לכולם הוחלף מתישהו טורבו ורכיבים ממערכת קירור של הרכב.. מנוע שהלך לא ממש שמעתי באינסיגניה (מדבר על ה 2ליטר עם השבלולון)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אם אתה רוצה אופל טובה, חפש אסטרה מהדגם האחרון, הם אמינות, ויש להם בלימה אוטונומית ושמירה על נתיב, אתה תהנה ממנה יותר מאינסגניה המיושנת. מיותר לציין, היתרון, אין להם ביקוש, אתה יכול להוריד את המחיר.

פורסם

כנס ליד 2,חפש אנגוי פלוס, יש אחד מ2017, נראית יפה, שמפרסם כבר חצי שנה, ירד כבר מ84 ל74, דבר איתו, הוא בטח יהיה גמיש,

• תוכן חדש...