Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הרכב שנת 2015, מטופל ושמור. מידי כמה התנעות הרכב לא מתניע בניסיון הראשון אלא רק בניסיון השני לאחר סיבוב נוסף של הסוויץ'. בניסיון הראשון יש גמגום של המנוע אך האוטו לא נדלק ובניסיון השני לאחר כמה שניות התנעה חלקה.

מה יכולה להיות הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי jeramy
פורסם

החשד הראשון שעלה לי לראש הוא המצבר- יש כאן שרשור מקביל של I10 2016, שהמצבר שלה שבק חיים לאחר שנתיים וחצי.

כדאי ראשית לבדוק את מצב המצבר אצל חשמלאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אין קשר למצבר מאחר והסטרטר מסתובב לפי מה שהוא מתאר.

זה נשמע כמו בעיה של לחץ דלק. זה קורה אחרי שהרכב עמד הרבה זמן או בכל התנעה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם המצבר יימצא תקין בבדיקה אצל חשמלאי, חסר נתון אחד שיכול לתת אישוש להשערתך- אם הרכב עבר מעל 45,000 ק"מ או יותר מ 3 שנים על הכביש,לבדוק מה ההוראות לגבי החלפת מסנן דלק- עד 2011/12 חובה היה כל 3 שנים או 45,000 להחליף את המסנן-שהשאלה היא מידת השפעתו על יכולת ההתנעה.

פורסם

נשמע כמו תקלה של בניית לחץ במשאבת דלק, נסה לסגל לעצמך מצב שאתה מסובב את המפתח אך לא מניע (אתה תשמע את המשאבה נדלקת ומפסיקה) ואז רק להניע. לעיתים תנסה לסובב, להפעיל משאבה, שתסיים, לסובב חזרה לכיבוי ושוב להפעיל אותה ורק אז להניע. אם זה פתר את הבעיה הרי שהתקלה הינה בבניית לחץ, אם לא הוחלף מסנן דלק במהלך השנים האחרונות, מומלץ לעשות כן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
נשמע כמו תקלה של בניית לחץ במשאבת דלק, נסה לסגל לעצמך מצב שאתה מסובב את המפתח אך לא מניע (אתה תשמע את המשאבה נדלקת ומפסיקה) ואז רק להניע. לעיתים תנסה לסובב, להפעיל משאבה, שתסיים, לסובב חזרה לכיבוי ושוב להפעיל אותה ורק אז להניע. אם זה פתר את הבעיה הרי שהתקלה הינה בבניית לחץ, אם לא הוחלף מסנן דלק במהלך השנים האחרונות, מומלץ לעשות כן.

משאבת דלק ברכב בן 3-4 קצת נשמע הזוי אבל שיהיה.

פורסם

ישנם רכבים שמגיבים בצורה הזו כאשר המצבר נחלש (אפילו שהסטרטר נשמע "טוב"), לכן כדאי לבדוק את המצבר בראש ובראשונה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על כל התשובות,

הרכב מונע לפחות פעמיים ביום ולא עומד יותר מיום שלם ללא התנעה.

לגבי המצבר- מצבר שנפ חדש שהוחלף בעת קניית הרכב לפני חודשיים

הרכב עבר 48 אלף קילומטר ועד היום עבר שלושה טיפולים ללא החלפת מסנן דלק.

לפי הספר רכב כל 3 שנים צריך לבדוק את המסנן ולנקות/ להחליף במידת הצורך אך אין צורך להחליף במידה ואין בעיות.

אני אגש למוסך יונדאי לבדוק זאת.

פורסם

אם המצבר חדש לא נותרה ברירה כנראה,אלא להחליף את מסנן הדלק,שכנראה סתום/סתום חלקית ועושה את כל הצרות.

פורסם

מנסיון עם יונדאי i20 שנת 2009 שגמעה מעל 235 אלף ק"מ היו כמה בעיות שגרמו לסעיות התנעה.

חיישן קראנק

קודנית

ואנטנה של אימובילייזר

לא מצבר ולא סתימת דלק.

פורסם
מנסיון עם יונדאי i20 שנת 2009 שגמעה מעל 235 אלף ק"מ היו כמה בעיות שגרמו לסעיות התנעה.

חיישן קראנק

קודנית

ואנטנה של אימובילייזר

לא מצבר ולא סתימת דלק.

לפותח הנושא יש שנתון 2015,עם ק"מ נמוך ביותר והיהנ צרחך כבר לפני 3,000 ק"מ להחליף מזנן דלק.

זה לא עגלות כמו שהיו לנו ...:shock:

• תוכן חדש...